Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Braithwaite får 22 mio. for Barca-exit

Skrevet af bold
lør 27. aug 09:14

Martin Braithwaite er angiveligt tæt på at få ophævet sin kontrakt i Barcelona, som står til at give danskeren 22 millioner kroner med på vejen.Læs hele nyheden her
Skrevet af Osteopaten
Så gir han nok en lille en
Skrevet af Vladivostok
godt de kom af med ham. grålig satan og så sikkert videre til Arabien og score endnu flere penge.
Skrevet af Rioja
Skøøønt
Silkeborg, Barcelona, utd
Skrevet af Fjelle80
Godt for alle parter at vejene skilles. Held og lykke fremover til Martin
Skrevet af Hitz Nielsen
Bliv og se om du kan få flere penge ud af Barcelona :)
Skrevet af denrødeinvasion
@vladivostok
Ja fy for helvede at manden kræver at få den løn han er blevet lovet.
Skrevet af spartan
Grådig type, som vil have de penge, som der står i kontrakten altså? Nogle Barca-fans er skamløse
Skrevet af MartinHerold
Tænker at Barcelonas ledelse er de smålige og grådige her.
Dedikeret fan af: OB Newcastle \\\"I´ve never heard noise in my life as when Newcastle United scored. This place is unbelievable\\\" - Petr Cech.
Skrevet af TheUnitedWay
Ja synes han er mere brun end grå 😂 Fint for alle parter at vejene skilles.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Lange
Sådan Martin! Ærgerligt du ikke kunne vride flere penge ud af den lorte klub. Håber det trods alt er et lille step mod konkursen, så vi slipper for den slags klubber i fodbold verdenen.

Barcelona.. Klubben der fik mig til at elske fodbold. Helt tilbage fra dream team med Laudrup, til Ronaldinho, Messi, Xavi.. Puh.. Iniesta.. Den gamle historie, samt de spillere og spillestil jeg stadig elsker. Til det her hvor jeg ikke kan komme i tanke om noget mere klamt, end akkurat den klub. Eller dem der styrer den i hvert fald. Vi vinder sammen, og taber sammen. Men den måde de kører klubben på nu, og de sidste par år. Kan jeg ikke længere støtte. Kan dog godt støtte spillere som Martin Braithwaite. Er du gal en kamp den mand har været igennem for at få bare nogle af de penge klubben skylder ham. Stærkt Martin!
Skrevet af Caspar The Ghost
tillykke med afslutningen på en dårlig ide´ fra første dag, Kom han ikke kun til klubben fordi der var mange skadet spiller ! jeg tro at han skulle have været solgt igen efter et år. Men jeg kan da godt følge hans drøm om at spille i denne klub, men som jeg ser på det har det kostede ham han plads på landsholdet og jeg håber at Hjulmand ser på nye spiller og giver dem en chance til VM.
Caspar The Friendly Ghost
Skrevet af Grownup
Godt han fik penge ud af klubben. De tror de kan ansætte og sille sig af med folk over halve til hele år. Grådig og syg klub
Skrevet af Anton123
Den engang så stolte klub der slog om så med tomme ord om at være ihh så ægte , er blevet forvandlet til en klub hvor man vil sælge sin mor for ussel mønt ,
Skrevet af JimWendler
Fedt at Martin kommer ud på den anden side med en ordentlig pose penge og at det er klubben der ender ud som "taberen" i denne sag.
Skrevet af romaralle
Af oprindelig nysgerrighed; hvordan har I Barca fans det med jeres klub lige nu?
Jeg har ingen aktier i Barca eller spansk fodbold i øvrigt, men set ude fra, så synes jeg at Barcelona er gået fra at være en af verdens mest stolte klubber til en af de mest skammelige. Er der ingen grænser for dybt man kan synke?
Jeg er langt fra den mest velinformeret, og har heller ikke sat mig ind i tingene i klubben 100%, men jeg tror ikke jeg i mit snart 30 årige lange liv har set en fodbold klub agerer så skamfuldt som Barca pt gør - især med deres historie i mente.

Hvad I Barca folkene selv?
Skrevet af RickGrimes
Godt Martin.

Barcelona, føj..
Sikke en opførsel, ikke bare overfor Martin, men også de andre der pludselig skulle smide ud, EFTER man havde hentet deres erstatninger, uden at have plads eller råd.
"mes que un Club?"
KSDH YNWA
Skrevet af Thiago Random
Jeg er stadig 100% ligeglad, så længe han er færdig på landsholdet. Kæft han er ringe.
Skrevet af enriques
du har jo ikke samme evner sølle lille dig. så piv piv og gå på jobcenteret på mandag
Skrevet af Cta
Ja det lidt vildt som de klubber bruger penge og tænker om penge. Man kunne da sagtens bruge ham som indskifter og i pokal kampe, så dårlig er hans stats heller ikke.. det er ligesom klubberne ikke har et ordenlig forhold til penge, men at det bare er noget man har..
nu håber jeg bare ikke at han selv vælger at tage til en klub for pengene, men vægter det sportslige
Skrevet af Tejs
Kun rimeligt. Det er da dem der smadrede en glimrende karriere for ham ved konstant at hyre folk som de ikke har råd til for at løse deres problemer på banen.
annonce
0