Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af stik i rend dreng
Eric Abidal heads the club´s technical department and one of the main problems he has faced in finding the money to make a signing, as was the problem during the January transfer window.
Barcelona don´t want or have the means to make a large fiscal commitment to a new signing, especially when they´ve seen their wage bill rise significantly in recent years.
As such, the best option is 32-year-old Angel with the Getafe forward having 14 goals this season and he would only cost 10 million euros.


Setien ville have en der var mere bevægelig end Angel, derfor blev det Braithwaite. Vi må jo se hvordan kan klarer den i Barca, jeg ønsker ham i hvert fald alt godt!
Skrevet af miks
Jeg tror simpelthen ikke på der ligger en rationel beslutning bag MB til Barca. Jeg tror Abidal har en lokumsaftale med den agent. Held og lykke til MB for han får brug for det.
Skrevet af stik i rend dreng
Jeg tror simpelthen ikke på der ligger en rationel beslutning bag MB til Barca. Jeg tror Abidal har en lokumsaftale med den agent. Held og lykke til MB for han får brug for det.


Hvad baserer du den påstand på?
Skrevet af Chr.P
Gravesen var en kæmpe profil for Everton og havde spillet yderst stabilt på den midtbane. At han ikke passede ind på det personlige plan er en helt anden snak.
Skrevet af Chris4700
@ Miks
Netop Abidal og den generelle ledelse pressen på for Angel, men Setien har specifikt efterspurgt MB pga hans alsidighed og hurtighed (og alder). Jeg har et ham spille en del kampe for Leganes mod de store, og har alle kampe gjort det fremragende, blandt andet med mål mod både Barca og Real. Under de forhold og til den pris kan jeg umiddelbart ikke se et bedre alternativ, også selvom jeg tager dansker brillerne af
Barca
Skrevet af Slettet(181043211808)
Hvad fatter folk ikke?
1) de må kun hente en spiller i de to øverste spanske ligaer
2) alle ved hvor desperate de er for en gardering, så det udelukker alle uden en nogenlunde overkommelig frikøbsklausul
3) hvis det var et sommertransfervindue ville der stå 300 navne før Braithwaite på deres prioriteringsliste, det er vi alle klar over
4) de køber ikke en 32-årig til 75 millioner, som efter sæsonen vil være 10 millioner værd, hvis de lige så godt kan få en 27-årig som de mener kan være 70 millioner værd efter sæsonen. Det ville være samme afskrivning med potentiale for mere hvis han viser sig frem i foråret og under EM.
5) spilleren de køber behøver kun være bedre end deres 1./2. bedste spiller på Barcelona B, da de eneste andre angriber i truppen er Messi, Griezmann og en 17-årig Fati.
Ergo, nej de er ikke fatsvage, de er tvungne af situationen.
SIF siden jeg kan huske Man United siden Schmeichels flik-flak Enhver klub som spiller imod Liverpool - jeg orker ikke helligheden og puritanismen
Skrevet af LionelSchmeichel
Hvorfor ikke bare leje en spiller, Cavani eller lignende. Er det fordi de skylder Agenten et eller andet. Prøv nu at forstå at de kun kan hente en spiller fra Spanien af, det er altid smart at kommenter uden at følge op på hvad man egentlig kommenter.
Skrevet af miks
@stik i rend dreng

Logik. Man køber ikke en så middelmådig spiller til så mange penge. If its too good to be true...

@ChrP Enig!

@LionelSchmeichel Det giver heller ingen mening. Det er EU med fri bevægelighed. Hvordan kan det være forbudt at leje en spiller når man kan lave en permanent aftale.
Skrevet af LionelSchmeichel
Sådan er reglen bare, sæt dig ind i det før du kommenter, du kommer bare til at fremstå som en, der har en iq på niveau med naboens gravhund.
Skrevet af Slettet(181043211808)
@miks
Fordi det er en dispensation givet af La Liga. De kan jo ikke udstede dispensationer til andre lande hvor transfervinduerne er lukkede. Så skal UEFA ind og give tilladelse, og de lader ham i forvejen ikke blive registreret til CL på dette tidspunkt.
SIF siden jeg kan huske Man United siden Schmeichels flik-flak Enhver klub som spiller imod Liverpool - jeg orker ikke helligheden og puritanismen
Skrevet af stik i rend dreng
Aha, miks logik siger at der må være noget lunkent ved handelen. Så er det nok sådan.
Skrevet af MesutCazorla
Hvis man tænker lidt rationelt, så kommer man også frem til, at en låneaftale nok næppe have været voldsomt realistisk. Tag Leganes som eksempel; klubben er jo ikke engang interesseret i at sælge Braithwaite, hvorfor pokker skulle de så ville låne ham ud nu? Hvis han endelig skal undværes, så går man da selvsagt efter at få så meget for ham som muligt.
Skrevet af oswald
Nu handler det jo om, at Barcelona har fået dispensation til at agere efter at vinduet er lukket!
I den situation, tror jeg godt man kan se bort fra diverse EU regler, og selv udstikke betingelser for dispensationen. Man kan jo bare afslå begæringen.
Og så er 135 millioner jo også bare småpenge for Barcelona, især hvis man kan få en pæn dum retur, når eller hvis man sælger ham igen.
Skrevet af Busk79
Mikkel Beck spiller ikke mere..
Aab FC Hjørring Man. United Barcalona AC Milan Rangers Leeds United
Skrevet af miks
@Oswald det er ikke småpenge for Barca. Det er helt sikkert de har store udfordringer med finanserne, deres Finansdirektør har netop sagt op pga uoverensstemmelserne over Barcas økonomiske outlook. Hvem siger de får noget som helst retur for ham, det er ren spekulation om en spiller som reelt ingen stjerne har i Spanien.
Skrevet af miks
@Busk79 det gør du heller ikke ;)
Skrevet af Jamies
Folk der skriver de ikke forstår det har ikke forstand på fodbold.
Barca har gjort et coop af et køb ved at hente Braithwaite ind, manden ville kunne
flyve ind i startopstilling på diverse andre tophold, Real, PSG, Liverpool osv.

Han er hurtig
Har overblik over hvor han skal sidde på bænken
Lytter til træneren
Er en sød holdkammerat
Skrevet af LionelSchmeichel
Barca har gjort et coop af et køb ved at hente Braithwaite ind, manden ville kunne
flyve ind i startopstilling på diverse andre tophold, Real, PSG, Liverpool osv.
¨

Enig med dig at folk overdriver lidt over handlen, men det her kan du da ikke mene? du må og skal lave sjov med den kommentar der :D
Skrevet af Pindhunden
Mon ikke at de kunne få Bendtner ind billigt.

Spøg til side, efter at have hørt Medioanos special om Braithwaite, synes jeg ikke, at handlen er helt så skør, som den ser ud:

- Barca har haft mest succes med at spille 4-3-3 under den nye træner, men har kun Messi, Griezmann og Fati som oplagte til de forreste tre pladser. Og Braithwaite vurderes trods alt til at være noget bedre end deres andetholdsangribere.
- Braitwaite kan dække ind på alle tre offensive pladser, ikke kun som 9´er, hvilket ville være tilfældet for flere af de andre mulige kandidater.
- Feltet af kandidater med "rimelige" købsklausuler, som Barca kan købe fri trods klubbernes modvilje, er ikke overvældende stort.

De ville helt sikkert helst have lejet en spiller, men det har ikke været muligt. Og for at lokke Braithwaite til må de give en længere, lukrativ kontrakt.
Der er ret stor sandsynlighed for, at Braithwaite bliver solgt videre til sommer, med mindre han simpelthen accepterer at være 5-6 valg i angrebet. Det skader helt sikkert ikke Braithwaite at have Barca stående på cv´et, selvom han kun spiller der i tre måneder.
Han skal nok få spilletid i dette forår, og så kommer han også med til EM.

Skrevet af bruger 150263
Jeg tror mange glemmer at han kender ligaen i forvejen, teknikken og taktikken såvel. Han har scoret mål mod netop Barca og real Madrid på et hold som skaber få chancer.

Jeg er ikke i tvivl om at hvis han bliver fodret ned Messis guldfod, så skal han nok scorer nogle kasser, og alternativt være kantspiller.

Det er alt andet lige nemmere at komme til chancer på et Barca hold end på et leganes hold.
annonce
0