Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Goat!
Har du lige lært ordet "klam" her i dag? Den får ikke for lidt da.
Skrevet af Slettet(281802222608)
Kenken

Klamt indlæg igen fra dig. Er du også en træls person udenfor forum? Den agenda og hetz er virkelig vammel


Hold op du er et dårligt menneske!1. MB reddede ikke klubben fra at gå konkurs ved at gå ned i løn. Han medvirkede til at hjælpe klubben bl.a. ved at udskyde sin løn sammen med truppen.


Jo. Hvis han ikke var gået ned i løn sammen med alle de andre, så var klubben indgået konkursbegæring. Kilde: Laporta og den midlertidige præsident.2. Han reddede ikke klubben fordi de manglede en angriber. Din retorik er decideret klam og i bedste fald fordrejende .


Det gjorde han da i hvert fald. Samtlige angribere i truppen var skadet og de kom til ham og tilbød ham en 4,5 årig kontrakt.3. Du forholder dig kun til klubbens ageren ikke til Martins. Martin har ikke gjort noget? Nej der er vel hele problemet, at han bare læner sig tilbage og tror han kan tvinge sig få spilletid


Naturligvis. De dårlige nyheder sværmer om klubben. Ikke Martin. Han har ikke lænet sig tilbage en eneste træningssession og en eneste kamp. Han giver sig altid 100 % og det var netop det, som han blev hyldet for i klubben indtil de havde købt for mange angribere.4. Nu er det dine fordrejende ord at klubben vender ham ryggen og dolker ham i ryggen. Ret beset er Martin altså bare ikke god nok og klubben vælger at stille med stærkeste hold. Som Anti Barca mand kan jeg godt sætte mig ind i, at du har ondt i røven over klubben forstærker sig. Men det andet er så usmageligt den måde du udlægger det


Jeg har hverken ondt i røven eller er anti Barca mand. Jeg er formentlig mere Barca mand end du nogensinde vokser op og bliver. Jeg er bare kritisk overfor den måde klubben opfører sig på i disse år. Det er nok fordi jeg er større fan af Johan Cruyff end du er.5. Ok så problemet er man ikke må forstærke sig før man har solgt? Hold da kæft du skal angribe mange hold, men nej det gør du ikke ved vi alle. Heller ikke når andre ikke tager spillere med på træningslejr osv, det ser du gennem fingre med, mens problemet er Barca.
Klamt indlæg, klam personlighed og klam moral


Naturligvis må man ikke det. Har du ikke lagt mærke til at der er 100 kommentarer fra neutrale fans om hvor klamme Barcelona er i hver evig eneste tråd om Barcelona? Det er otte personer, der forsvarer klubben. Og de er sjovt nok alle sammen farvede. Og så er der Maradona-Messi og mig + alle andre brugere på Bold, Facebook osv. osv. osv. der kritiserer klubbens opførsel.

Nej man må ikke købe spillere før man har solgt ud. Fordi så står man pludselig med det problem, at man har for høje lønninger til for mange spillere. Og man har kun 25 pladser i truppen. Så hvad skal man gøre? Der er ingen etisk løsning. Nu forsøger klubben at presse den uskyldige spiller ud ved at tage trøjenummer fra ham og banlyse ham fra træning. Dette burde ikke kunne ske. Nu mister klubben fans hver dag. Det er uhørt og klamt. Havde man solgt spillere før man købte, så ville man vide hvor mange frie pladser man havde i truppen ud af de 25 spots der er tilgængelige.Barca vil bare stille med de 25 bedste spillere og rådgiver dem der ikke har udsigt til spilletid 9m at forlade klubben. Men det jeg er enig i, det er at MB selvfølgeæig selv har valget, 9m ham vil blive eller ej, men IKKE om han skal registreres.


Hvis dette bare var sandt. Det er det desværre ikke. Men du er partisk og bias og kommer nok aldrig til at forstå det, fordi du har set dig vred og kan ikke tænke klart for din vrede.

Hvis klubben nu BARE havde rådgivet ham til at finde en anden klub, så ville alt være fint. Men det har de ikke gjort. De har fjernet ham fra truppen. Fjernet hans nummer. Stoppet hans træning. Udhængt ham i medierne. Fået deres præsident og træner til at udtale sig grimt om ham.

Hvis de nu bare havde forsøgt at sælge ham først, så ville de vide om han var i truppen i den kommende sæson eller ej. Tag Bale som eksempel. Klubben forsøgte at sælge ham. Da det ikke lykkes, så blev han stadig indskrevet. Han trænede stadig med. Han spillede stadig kampe. Men han spillede kun de kampe, som træneren ønskede. Det samme kunne man have gjort i Barcelona, hvis vi stadig havde den samme morale i klubben. Vi kunne have valgt at Braithwaite var blevet indtil man havde fundet en ny klub.Hvis du ikke forstår det her, så er det enten fordi du ikke vil eller fordi du er for dum og bias til det. Det er faktisk meget simpelt. Og nej, det er ikke alle os, der er noget galt med. Det er faktisk kun jer otte personer på Bold der er helt galt på den. Forestil dig hvis en anden klub havde gjort sådan her. Så ville du rose Barcelona for at være etiske. Der er kun ÈN måde at redde ansigt. Indrøm at det er noget lort Laporta har gang i. Han burde aldrig været blevet valgt ind. Han er anti-Cruyff.
Skrevet af hts
Mon ikke det hele ender helt normalt, og MB skifter klub, hvor han så får en fin løn, mens Barcelonas kompensation så bliver at annullere kontrakten med et beløb der supplerer op til hans nuværende løn. På den måde slipper de for største delen af hans løn, og MB kommer til at spille fodbold.


Skrevet af Geddar , moderator
Jeg synes også det virker nærliggende med sådan en model, eller lignende, hts.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Geddar , moderator
@Stagger Lee

Det er igen et ret vildt narrativ. Barcelona har naturligvis ikke valgt at frigive ham ud fra et motiv, der handler om hvad der er bedst for MB. Den udlægning finder du næppe noget menneske der køber.

"Og, hvor ved du fra, der ikke er tilbudt kompensation?. Artiklen fortæller, han ikke vil have kompensation. Nej, han vil have hele sin løn for de næste to år udbetalt, en fri transfer og en løn det nye sted."

Fair pointe. I den danske her står der han er blevet tilbudt at gå gratis. Det tolkede jeg som om han ville afstå fra den resterende løn. Men jeg kan se der er andre steder, hvor det fremgår at Barca ville gå efter et kompromis. Hvor den ligger står der så intet om.

Men igen. Han er i sin gode ret til at gå efter at blive kompenseret for den fulde løn, som der er indgået kontrakt om, da klubben var desperate efter en angriber.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af van_Basten7
Helt på MBs side her.

Det er usmageligt at agere på den måde FCB har gjort i denne sag og så krydre det med at bringe pøblen ind i scenariet.

MB har en kontrakt. Den skal begge parter overholde. MB møder op til træning giver sig 100% og stiller sig til rådighed for holdet. FCB betaler hans løn eller sælger ham til en anden klub eller laver en aftale med MB om at forlade klubben som begge parter er enige i.

Sværere er det vel ikke?
Skrevet af Blastino
@Kenken
Men selvfølgelig vil man ikie betale fuld løn for en “vare” man ikke får noget for. Det vil ingen klubber i verden


Du misser jo fuldstændigt pointen. MB vil ikke væk og Barca vil gerne have ham væk. MB har de stærkeste kort på hånden og kan derfor stille højere krav til et eventuelt forlig end Barca kan. Hvis Barca ikke vil imødekommende hans krav, så bliver han bare i klubben. Så simpelt er det.
The Gunners
Skrevet af crn85
Håber lidt at MB får held med at få kompensation for den resterende kontrakt periode.
Så barca og MB går hver til sit mens hans får fuld kompensation.

Og det så skaber en kædereaktion i fodbold verden så alle spillere fre efter vil forlange det af deres klub.
At kontrakten skal annulleres men de forlanger løn for den resterende tid.

Mon ikke visse brugere kan se det forkerte i det. Når det pludselig rammer deres klub.

Selvfølgelig skal MB ikke smides ud på røv og albuer, men det er forkert i min optik at MB ønsker fuld kompensation og ikke er villig til at mødes på midten. (Afhængig af hvad der er op og ned i den her optik)

Men en masse andre barca spillere har aldrig brokket sig over lign. Når barca har ophævet deres kontrakt.

Men der synes jeg ikke man hørte et ramaskrig fra alle mulige sider og kanter.
Gad vide hvad der er anderledes i denne sag?
Skrevet af Slettet(281802222608)
crn85

Men der synes jeg ikke man hørte et ramaskrig fra alle mulige sider og kanter.
Gad vide hvad der er anderledes i denne sag?


Mon ikke det er bagholdsangrebet, der gør det anderledes?

Martin vil jo ikke væk i modsætning til tidligere spillere, der gerne ville væk.

Det mest ubehagelige i denne her situation er at Martin Braithwaite har fået fans på nakken uden at have gjort noget for at få dem på nakken. Det er bare klubben og pressen der har påtaget sig den opgave at påvirke fans til at angribe ham verbalt på alle fora. De kalder ham grådig og mener at han er medskyldig i situationen når alt var OK sidste gang Martin gjorde noget. Klubben har bare ændret tilgang til spilleren fordi de har købt 10 offensive spillere siden de købte Martin.
Skrevet af Pep Guardiola
Mon ikke det er bagholdsangrebet, der gør det anderledes?


Han har spillede 236 minutter i hele sidste sæson, herunder 10 minutter siden Xavi kom ind sidst på efteråret. Hvis det på den baggrund kom som et bagholdsangreb at klubben ville af med ham, må den altså stå for egen regning. Og selv hvis han ikke, som den eneste i og omkring klubben, havde set skriften på væggen i løbet af sæsonen, så havde han en samtale med Xavi lige da sæsonen sluttede hvor fik han at vide at Xavi ikke så ham som en del af projektet.
Han er i sin gode ret til at holde fast i sin kontrakt, men det er ikke fair at brokke sig over at han ikke kommer til at spille, for det blev altså meldt ud up front og det er i øvrigt en relativt åbenlys sportslig vurdering som enhver bør kunne se, selv Braithwaite.

Jeg vil så medgive at fansene skal stoppe med at pifte, det hører ingen steder hjemme.
Udover det synes jeg altså at du rammer skævt, du har altså efterhånden også en del faktuelle bummerter bag dig, senest denne ifbm. Barcas økonomi;

"Økonomien ramlede i Barcelona før Corona. Den havde en lille betydning men det var mest overforbruget, de sindssyge indkøb og de høje lønninger"
Efterfulgt af;
"Økonomien havde det langt bedre under Bartomeu. Det var en sund økonomi. Han gav os 9 år i træk med overskud."
Og så toppet op med:
"Corona var blot en lille blomst på toppen."

Det giver altså ikke ret meget mening det du skriver og afslører at du ikke ved hvad du taler om. Nu forlod du så tråden hvor ovenstående selvmodsigelse optræder da du blev konfronteret med den, jeg vil ikke spekulere over hvordan det mon kunne være, men det ændrer altså ikke på at du helt tydeligt har nogle faktuelle udfordringer du bliver nødt til at forholde dig til inden du begynder at udlægge nye i andre tråde.

Du skriver at Xavi og Laporta har udtalt sig kritisk om Braithwaite, men mig bekendt har de blot udtalt at han ikke har en fremtid på holdet og at at de ser ham videre. Men du må gerne finde de svinere de skulle have sendt offentligt frem i tilfælde af at jeg har misset noget?

Det mest retfærdige er i min optik at MB skriver kontrakt med en anden klub og får en sign on fee, mens Barca betaler differencen mellem hans nuværende løn og den kommende. Så står Braithwaite uden økonomisk tab (tvært imod da han får en sign on fee), han får spilletid så han kan komme til VM og han får et fint karriereefterår. Barca sparer en del af lønkronerne. Den burde i min optik ikke være længere.

Det kan godt være at du synes at de kritiske historier cirkulerer om Barcelona, men Braithwaite fremstår altså heller ikke særlig godt her. Hvis bare en del af det Barcelona siger er sandt så fremstår han umådelig grisk og villig til at ofte sin karriere, VM og spilletid alene for at blive trods 0 muligheder for spilletid. Og selvom du aldrig kommer til at købe noget klubben siger, så er der altså sjældent røg uden ild.
Så kan du sige at du ikke mener at det er hans skyld, men for at springe den debat over da det er et kapitel i sig selv, og istedet gå til kernen i problemet så står han nu i en situation, hvor han må give afkald på karriere, VM og spilletid eller skifte og at han under de omstændigheder så viser 0 interesse i at skifte frivilligt vil jeg ikke mene bringer ham i et super lys.

Nu du i øvrigt tidligere har hyldet Real for deres behandling af Bale på trods af at de ville af med ham, du roste bl.a. at de tog ham med på træningstur samt tildelte ham et nummer, samtidig med at du kritiserer Barca for at lække historier til pressen som sætter Braithwaite i et dårligt lys samt piften på stadion. I den forbindelse vil jeg lige fortælle dig noget du tydeligvis ikke ved. Bale er faktisk blevet piftet helt enormt meget af på Bernabeu. Historier i de store Madrid aviser (pendanten til de store Barcaaviser du formoder taler med klubben) har kørt op til flere smædekampagner om hvordan Bale elskede golf og Wales mere end Real Madrid. Historier om at han var grådig og derfor ikke ville skifte har ligeledes kørt. Faktisk var narrativet i lang tid at Bale bare gerne ville tjene sine penge og spille golf i Madrid. Jeg skriver det fordi det virker lidt dobbeltmoralsk når du frembringer Bale som et positivt eksempel på, hvordan man som klub behandler sine spillere i kontrast til Braithwaite-situationen. Det virker ret besynderligt at den ene er spot on mens den anden er katastrofalt håndteret, al den stund at der er rigtig mange lighedspunkter. Men jeg går ud fra at det er fordi du ikke kender til omfanget af Bales sidste tid i Real Madrid, for ellers ville det naturligvis ikke give nogen mening at lave den sammenligning du har lavet. Således informeret.
Skrevet af Black Spider
Og det så skaber en kædereaktion i fodbold verden så alle spillere fre efter vil forlange det af deres klub.
At kontrakten skal annulleres men de forlanger løn for den resterende tid.

Hvor tit ser du kontrakter blive ensidigt annulleret? Det sker ret sjældent, netop fordi det sjældent er til gavn for klubberne.

Det man nogle gange ser, er at en klub bliver enig med en spiller, der gerne vil have spilletid og fortsætte sin karriere, om at man simpelthen river kontrakten over. Det er en gensidig annullering af kontrakten. Men i det her tilfælde med Braith, så er det jo kun Barca, der vil annullere. Og det kan de jo i princippet godt, men så koster det rest-lønnen i kontrakten.

Men en masse andre barca spillere har aldrig brokket sig over lign. Når barca har ophævet deres kontrakt.

Fordi de gerne ville videre. Braith har ikke lyst til at skulle videre.
Skrevet af Rioja
Det er de samme fakta resistente gengangere, der hele tiden vil kloge sig på MB - Barca situationen. Men de er helt uden merit.

Fsva. fansene, så er det helt almindeligt i Spanien, og især i Barcelona, at fansene pifter - herunder af deres egne spillere. Det er en anden kultur. Barcas fans er urimelige på alle mulige parametre overfor deres spillere. Sådan er vi bare.

I mine øjne skal MB piftes ud af Camp Nou og ud af Barcelona og ud af Catalonien- medmindre han vil belaste bøgerne hos Espanyol selvfølgelig. Men det er han sku heller ikke god nok til. Måske Girona kan tage ham.
Silkeborg, Barcelona
Skrevet af Slettet(281802222608)
Pep Guardiola

må den altså stå for egen regning.


Jeg ved godt du forsøger at få os kloge til at lyde som om, der er noget galt med os. Du forsøger at smide byrden over på os. Som om klubbens handlinger bliver bedre af at vi er skøre. Men du får os ikke. Alle har kritik af klubben i disse år. Alle undtagen de inkarnerede Barca fans. Regningen tilfalder kun og udelukkende FC Barcelona, fordi det er dem, der har lokket med pengene.


Bale er faktisk blevet piftet helt enormt meget af på Bernabeu.


Det er han nemlig. Og med god grund. Fordi Bale gjorde faktisk ting. Han udtalte sig grimt om sin arbejdsgiver og han udeblev fra kampe, han var udtaget til. Han udeblev også fra pokaloverrækkelser, som han var inviteret til. Han har igennem tre år været konstant syg op til landsholdspauser, spillet hele landsholdspausen og været syg igen så snart han kom hjem. Så får man publikum på nakken. Martin Braithwaite har ikke gjort noget. Hvis man har et problem med ham, så har man lyttet lidt for godt efter når fcbarcelona.dk har skrevet en propaganda artikel oversat fra catalansk presse. Kuk kuk. Og der findes ikke nogle sladder pendanter til Sport. I Madrid har de ingen pro-Real Madrid aviser. De har Real Madrid-kritiske aviser. Aviser der følger med i klubbens gøren men ikke nogle der er pro klubben. Deri ligger den store forskel men det får jeg sikkert svært ved at overbevise så hjernevasket en fan som dig om. Det kræver man kan lidt spansk historie.

Barcelonas problemer er ikke deres loyale Pique, de Jong, Braithwaite og Gavi. Deres problemer er at de bliver ved med at købe spillere så de spillere, de har i forvejen, kommer til overs. Der er den store onde og de små uskyldige. Sagen er klokkeklar og det burde også være tydeligt for jer når I konstant er i modvind på diverse fora. Alle mod Barca fans. Alle kan se det. Bortset fra dem, der er bias.
Skrevet af Slettet(281802222608)
Rioja

I mine øjne skal MB piftes ud af Camp Nou og ud af Barcelona og ud af Catalonien


Som medlemsejet klub er det i medlemmernes ret at måtte pifte af deres spillere. Men det gør også at omverdenen væmmes over klubben. Braithwaite har ikke gjort andet end at leve op til sin kontrakt. Hvorfor skal fans angribe ham for hans loyalitet?
Skrevet af Slettet(281802222608)
Hvis nogen vil kommentere, kan de gøre det i denne nyere tråd:

https://bold.dk/fodbold/klubber/barcelona/nyheder/medie-ac-har-klausul--kan-forlade-barca-paa-fri-transfer/

Denne tråd vil blive ignoreret fra nu af.
Skrevet af Balder24
Jeg siger ikke at det er optimalt for Barca, men de ligger sgu som de har redt. Jeg nævner ikke at det er en god idé eller økonomisk for Barca. Jeg retter en kritisk at Barcas økonomiske ageren, der er skyld i deres desperate situation.
Skrevet af Pep Guardiola
I Madrid har de ingen pro-Real Madrid aviser. De har Real Madrid-kritiske aviser. Aviser der følger med i klubbens gøren men ikke nogle der er pro klubben. Deri ligger den store forskel men det får jeg sikkert svært ved at overbevise så hjernevasket en fan som dig om. Det kræver man kan lidt spansk historie.


Ah, okay. Så hvis aviserne er enige med dig er de “kritiske”, hvis de er uenige er de pro. Got it.
Tror nu ikke det kræver indsigt i spansk historie så meget som en fleksibel kildekritisk sans, men det har du jo ved gentagne lejligheder vist at du besidder.

Denne tråd vil blive ignoreret fra nu af.


Ok, ligesom den tråd hvor du fik argumenteret for en skidt økonomi allerede inden corona samtidig med at du mente at Bartomeu kørte en sund økonomi?
Skrevet af Slettet(281802222608)
Pep Guardiola

Jeg ignorerer intet. Men Bold har det med at glemme gamle samtaler. Det er derfor jeg gør det nemt for folk som dig. Jeg sender et link, så du bare kan klikke på det. Det burde du kunne finde ud af.

Men nu hvor du er her, så skrev du noget lidt sjovt. Jeg har svaret dig i flere tråde men du har ikke vendt tilbage en eneste gang. Du var pist borte.

Det her skrev du:


Du blander præsidenterne sammen igen. Der er aldrig rejst mistillidsvotum mod Laporta, det var mod Bartomeu. Økonomien helt galt under Bartomeu, hvilket var en af flere årsager til mistillidsvotumet.Og her er svaret på din forvirrig. Du er måske ny Barcelona fan men Laporta var en stor skurk i sin sidste præsidentperiode.


Jeg taler ikke om det mistillidsvotum, der skulle have været mod Bartomeu i 2021. Jeg taler om det mistillidsvotum der skulle have været mod Laporta i 2008.

Da Laporta gik af var Barcelona økonomi i næsten lige så stor krise som nu. Der blev talt meget om om Sandro Rosell endelig skulle redde økonomien. Det gjorde han så også. Og den stærke økonomi overtog Bartomeu. Og så kørte han den i sænk efter han blev genvalgt i 2015.
Skrevet af Azan
Men af en eller anden grund vil ham og hans agent ikke finde ham en klub. Og så er løsningen at han vil have fuld løn for de to år selvom alle ved, at han vil signe for en klub og tage sign on fee selv.


Fordi slaveriet ikke længere er lovligt i europa. Der er indgået en juridisk gældende kontrakt og indtil parterne eventuelt indgår et kompromi - så er den gældende.

At Barca af uransagelige årsager har fået en del spillere til at gå ned i løn for at klubben kunne hente konkurrenter til dem - er i min verden mindblowing.

Kan forstå man går ned i løn for at hjælpe en klub i økonomiske problemer for at de overlever som klub (meget almindeligt under Covid) - men Barca bruger jo disse penge, som spillerne har givet dem til at hente andre spillere.
annonce
0