Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af S4lv4
Derfor forlanger danskeren, som det også tidligere har været fremme, at en opsigelse af samarbejdet med den catalonske klub kun finder sted, hvis Barca betaler ham sin fulde løn for de resterende to sæsoner, han er på kontrakt.

Og naturligvis skal Barca ikke gå med til det.

Sæt ham op på tribunen de næste 2 år, eller til han kommer på andre tanker. Det koster det samme for Barca.


Et passende - og i øvrigt sædvanligt - “kompromis er selvfølgelig også, at den tidligere abejdsgiver (Barcelona) dækker et eventuelt tab, som Braithwaite måtte lide i forhold til en kontrakt med en ny arbejdsgiver (differencen mellem værdien af den gamle og den nye kontrakt).

Det virker som om, at der stikker noget mere - og måske principielt - under, hvis der ikke kan findes en løsning som skitseret.
Skrevet af Aziz
Det giver vel ikke sig selv, at det kræver fuld løn?
Han har 0% chance for spilletid, da han ikke er god nok, og han kommer til at få en fin løn i en anden klub. Måske mindre, måske mere? Derfor burde han da være glad for en mindre del af den fremtidige løn.
F.C. Barcelona F.C. København
Skrevet af Kenken
Den ægte far

Det er der heller ingen der siger han skal. Det jeg opponerer mod er at han vil have mere end det

Han vil både have fuld løn fra Barcelona og samtidig have kontrakten revet over og samtidig vil kunne skrive med og få løn og sign on fee med en anden klub. Det er aldrig sket før i historien mig bekendt. Normalt indgår man forlig med en kombination fx halvdelen

ESL

Men det er jo formålsløst da man har forstærket truppen og reglerne i Spanien kun tillader 25 spillere og Martin langt fra er god nok til st være blandt dem. Martin bruger så taktikken at kan han ikke spille sig sportsligt på så forsøger han at tvinge dig på, ikke videre sympatisk

Det er klamt at forsøge at gære Barca til skurk her blot fordi man har en historik med ikke at kunne lide klubben

Dunkel

Det gover netop ikke sig selv. Det er mig bekendt aldrig sket før i historien det du skriver der
Skrevet af Equi
Han er da i sin gode ret til at blivez hvis det er det han vil. Når det så er sagt synes jeg det er sjovt, hvordan folk pludselig glemmer hvordan fodboldverdenen fungerer. Det er sket en million gange før, og kommer til at ske en million gange igen at spiller og klub går hver deres vej før kontrakten er fuldendt. Ja, det er snotdumt af Barca at give ham 4 år, fatter heller ikke hvad de tænkte på, men mbw opfører sig i min optik også lidt som en hystade.
Han har fået at vide at han ikke indgår i de sportslige planer fremadrettet, så alt det der med at blive og kæmpe for en plads er jo helt hul i hovedet, der er ikke en.
Derudover misser han så højst sandsynligt VM, og tvivler på at klubber på bare noget der minder om barcas niveau vil røre ham med en ildtang hvis hab ikke indgår en eller anden form for aftale om salg med Barcelona.

Edit: Hvorfor er det at han vil have fuld løn OG revet kontrakten over? Ville det ikke være bedre for begge parter at finde en klub, og så betaler barca løndifferencen i de 2 år? Som andre også er inde på er det jo uhørt at en gængs transfer foregår på den måde.

Tl;dr:
Mbw er i sin gode ret til at blive, men jeg er godt nok ikke enig i, at det er godt for hans karriere, men hvis han har tænkt sig at stoppe med fodbold om 2 år, så er det vel fint
Danmark Pøwl FCK Partizan Beograd
Skrevet af Slettet(172333222811)
Forstår ikke synspunktet om at han skal sige nej tak, til penge som han er berettiget til?


Det er heldigvis kun de Barca fans som ikke besidder noget klasse som synes det er et super argument.

Mes Que Un Club min røv.
Skrevet af Skjold99
Det virker som om, at der stikker noget mere - og måske principielt - under, hvis der ikke kan findes en løsning som skitseret.

Ja, nogen mener, at han blot er pigesur...

https://www.fcbarcelona.dk/Nyheder/avis-braithwaites-ageren-er-en-haevnaktion.html
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af Kenken
Goat

Det er kun Fans som har ondt i bagdelen der mener at han skal have fuld løn. Find et eksempel på det er sket tidligere. Normalt i står man forlig, det kan hære halvdelen af den tilbageværende sum eller noget andet men jeg har aldrig set tidligere det er fuld læn og kontrakten ophæves. Det er kun fans med klamme holdninger det mener det

Martin har ret til iiie at ville indgå aftale om ophæve mens Barca har ret til iiie at registrere ham. Ingen af disse to tilgange er usympatisk eller forkerte
Skrevet af fodboldfan85
Selvfølgelig skal han jo ikke sige nej til løn og sine penge, som en kontrakt varer.

Men pointen er, at han sætter Barcelona i en situation, hvor de mister maksimale udgifter selvom de har sagt, han ikke indgår i det sportslige i fremtiden.

De vil gerne sende ham videre til en klub og give kompensationen som han skulle have haft i de to år. I forvejen går de glip af en transfersum.

Men af en eller anden grund vil ham og hans agent ikke finde ham en klub. Og så er løsningen at han vil have fuld løn for de to år selvom alle ved, at han vil signe for en klub og tage sign on fee selv.

Kæmpe klovn. Fatter ikke at folk falder for mediernes dækning.
Skrevet af BabyJesus
ESL/..

Meget vel... men når han kigger på konkurrenterne til angrebspositionerne, så kan han da ikke for alvor tro på, at han har en chance. Han har altid slået mig som en dør, men det vil alligevel være et højere niveau af idioti.

Han har fået at vide, at han ikke får spilletid. Han har fået at vide, at han skal finde sig en anden klub. Døren er lukket. Hvis han, på trods af de soleklare erklæringer, tror, at han bare skal "kæmpe for spilletid", så har du ret - men jeg kan simpelthen ikke tro på, at det er tilfældet. Braithwaite er i sin gode ret til at kræve fuld løn, og i den sammenhæng er jeg på hans side, men så kan han ikke være forbløffet hvis han ender med at bruge to år på tribunerne.

Jeg tror ikke, at han er interesseret i at sidde to år på tribunerne.
Skrevet af Stagger Lee
Forstår ikke synspunktet om at han skal sige nej tak, til penge som han er berettiget til?

Hvis han bliver i klubben, er han berettiget til dem, hvis han ikke bliver, er han ikke berettiget til en skid. Så det hele står og falder med, om han vil blive, eller om han vil videre til en anden klub. Det er senarierne og som sagt, så er der ingen fodbold til ham, hvis han bliver. Det er realiteterne for 100 vis af spillere rundt om i verden i disse dage. De fleste vælger at søge væk, hvis de gerne vil spille og så er der nogle få, der vælger tribunen. MB er åbenbart en af de sidste.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af BabyJesus
PS.: Jeg kan se, at Stagger Lee kom mig i forkøbet lol. Fin indsigelse..

For at opsummere: Braithwaite har ikke en chance for spilletid i Barcelona.
Skrevet af danska
Der er åbenbart mange der ikke forstår at mb er MOB. Han er klog han ved Barca er presset til at komme af med ham hvis de skal kunne registrere nye spillere. Inden 5 dage. Han ender med at få resten af hans løn og Free transfer.
Skrevet af S4lv4
Ja, nogen mener, at han blot er pigesur...

https://www.fcbarcelona.dk/Nyheder/avis-braithwaites-ageren-er-en-haevnaktion.html


Måske.

Eller også er det blevet en principsag for Braithwaite som et resultat af en ageren tenderende det formatløse fra en arbejdsgiver? Who knows.
Skrevet af Galacticos 2.0
Det er sådan lidt sydlandsk lønmodtageragtigt at bide sig fast i taburetten, selv om der ikke er arbejde til én. Lidt en kontrast til at have scoret en milliard på boligspekulation. Set i det lys, synes jeg sgu, at det virker lidt patetisk. Men jeg er med på at det ikke er den gængse holdning til hele cirkusset.

Det er sådan lidt sydenlands svindeleragtigt at tro at man kan have forpligtelser i en kontrakt som man har skrevet under, og tro at man kan slippe for disse.
Skrevet af Kenken
Galacticos

Altså som Real Madrid?

Har de givet Jovic fuld løn for den kontrakt man har indgået inden de solgte ham videre? De har jo indgået en kontrakt.

Det er virkelig fordummende at tro Barca ikke overholder de forpligtelser de har indgået

Men selvfølgelig vil man ikie betale fuld løn for en “vare” man ikke får noget for. Det vil ingen klubber i verden
Skrevet af Fjelle80
@stagger Lee
"Er du tungnem eller hvad? "

Øhh, ja! Er du ny her?
Skrevet af Stagger Lee
Der er åbenbart mange der ikke forstår at mb er MOB. Han er klog han ved Barca er presset til at komme af med ham hvis de skal kunne registrere nye spillere. Inden 5 dage. Han ender med at få resten af hans løn og Free transfer.

Og, hvordan skulle en sådan aftale kunne give plads i lønbudgettet? Prøv nu lige at tænk dig om engang. Det er noget komplet vrøvl, det du skriver.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af AndysTail
Selvfølgelig skal der indgås et kompromis og det bliver der også.

Men hvis Barcelonas udgangspunkt virkelig har været, at de bare skal ophæve kontrakten uden kompensation, fordi det er en ære i sig selv at få chancen, så er det godt nok noget bawl. Hvis man har råd til at købe sådan ind, så har man også råd til at betale dem, der retligt har hjulpet én gennem en svær periode.

Det virker i det hele taget til at være et kæmpe sats, Laporta har gang i. Jeg ved snart ikke om jeg håber det går godt eller skidt.
Skrevet af Stagger Lee
Det er sådan lidt sydenlands svindeleragtigt at tro at man kan have forpligtelser i en kontrakt som man har skrevet under, og tro at man kan slippe for disse

Det er sådan lidt dansk tumpeagtig tankegang over, man tror, man kan få hele sin løn fra kontraktperioden oven i at rive kontrakten over og tro, man kan slippe afsted med det.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af Hynkjii
Det kan være han ikke vil flytte familien og egentligt ikke ønsker at skifte klub.

Så kan han få 10-15 millioner om året for blot at træne, så må han jo selv om det.

Han har været til slutrunde i sidste sommer i DK bliver vel ikke større, så måske landsholdet er ligemeget. set fra hans synspunkt har han vel intet at tabe?

Det der er klamt er når klubber lækker sådan noget lort til medierne.
annonce
0