Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Skjold99
Og, hvordan skulle en sådan aftale kunne give plads i lønbudgettet?

Præcis!

Man skal jo være dum udover det sædvanlige, for at skrive den slags vrøvl.
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af Kenken
Klamt at lægge det over på klubben var lækket uden beviser når det kan være MB og agenten der lækker for at lægge pres på
Skrevet af Stagger Lee
Men hvis Barcelonas udgangspunkt virkelig har været, at de bare skal ophæve kontrakten uden kompensation, fordi det er en ære i sig selv at få chancen, så er det godt nok noget bawl

Har du læst artiklen?

der retligt har hjulpet én gennem en svær periode.

Endnu et håbløst argument. MB har ikke hjulpet med noget som helst, som andre ikke kunne have gjort bedre. Barca skylder MB nada.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af Galacticos 2.0
Kenken
Det har kongerne af Spanien og Europa netop, plus han fik lov til at skifte gratis.

Mes que un Club 😅
Skrevet af danska
Haha der er så meget kvinder ikke forstår. Gider ikke bruge tid på at forklare jer noget. I virker ikke så skarpe
Skrevet af Peter Nielsen
Hvis nu MB selv mener han er god nok og gerne vil bevise han er god nok, så er det vel ikke sært han er lidt fortørnet over ikke engang at have fået chancen for at bevise han er god nok. I Barcelona´s økonomiske situation forstår jeg ærlig talt heller ikke at de ikke kan bruge en billig spiller som MB på en af de yderste mandater i truppen. Jeg synes da han har gjort det ganske ok de gange han har fået chancen og han har så vidt jeg ved altid fået ros af træner og holdkammerater for at være top professionel. Han burde da være en ønskespiller som backup til backup angriber.
Skrevet af Berker
Det er sådan lidt sydlandsk lønmodtageragtigt at bide sig fast i taburetten, selv om der ikke er arbejde til én.


Åh ja... De der sørgelige lønmodtagere der bare insisterer på deres rettigheder, og ikke vil blive brugt som affald af en arbejdsgiver. Pøbelen er squ pudsig...!
Skrevet af Equi
Åbent spørgsmål til dem der siger han bare skal blive: Det går jer slet ikke på at han basically siger fuck landsholdet?
Forstå mig ret, han er fri til at gøre som han vil, men det ødelægger da hans eftermæle fuldstændigt. Personligt vil jeg altid huske ham som ham der valgte pengene over sporten hvis han bliver
Danmark Pøwl FCK Partizan Beograd
Skrevet af S4lv4
Man skal have under middel intelligens, hvis man skal tro, at det er Braithwaite og ikke Barcelona, der lækker “sladder” til pressen med tanke på de rygter, der florerer.
Skrevet af danska
Equi jeg tror han er pæn ligeglad med hvad i syntes haha
Skrevet af Skjold99
I Barcelona´s økonomiske situation forstår jeg ærlig talt heller ikke at de ikke kan bruge en billig spiller som MB på en af de yderste mandater i truppen.

Piiist...har du set, hvem de ellers har i truppen?

Der er IKKE plads til ham, og han får ikke engang et trøjenummer. Han kommer IKKE til at spille.
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af Dan Burn
Respekt til manden. Det fanme sejt ikke mange der ville kunne stå for det pres. Begynder helt at kunne lide ham igen


Hvilket skyldes at manden er stinkende rig i forvejen og åbenbart er ligeglad med sin (fodbold)karriere.
Skrevet af Equi
@danska
Det siger du ikke? En person jeg aldrig har mødt er ligeglad med en holdning han ikke ved jeg har? Sikke en øjenåbner. Nu spurgte jeg så til andre brugere herindes holdning, så hvis vi lige kunne holde os til hvad der er relevant, det kunne være super! :-)
Danmark Pøwl FCK Partizan Beograd
Skrevet af Kenken
Galacticod

Så du mener at Jovic har fået løn for de kommende år fra Real Madrid selvom han ikke spiller der mere. Interessant påstand. Kan du Bakke det op ned et link eller noget?
Skrevet af Corbo
‘Sådan lidt sydlandsk lønmodtageragtigt’ Man kan jo have en holdning til meget, hvor man ikke selv har noget på spil. Hvorfor så indgå en kontrakt?
Skrevet af Stagger Lee
Han burde da være en ønskespiller som backup til backup angriber.

Har du kigget på Barca´s trup for nyligt? MB kan ikke engang blive backup for for dem der sidder som backups for backupsene og selv der, er der ungdomsspillere, der er bedre.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af Kenken
Peter Nielsen

Fair nok. Men der er nu engang kun 25 pladser. Hvem vil du sætte af i stedet for MB?

Lewa
Dembele
Torres
Auba
Raphinha
Gavi
Kom frisk med dit bud
Skrevet af Dunkel
Hvad er aldrig sket i historien før?
Skrevet af Carreca
Braithwaites valg er helt håbløst set ud fra et rent sportsligt perspektiv. Manden er milevidt væk fra bare 1 minuts spilletid i Barca. Dermed bør VM naturligvis også være utopi for angriberen. Braithwaite er ikke forretningmand uden grund, og han er jo i sin gode ret til at hæve sin gode månedlige millionløn uden at røre en finger. Men kløgtigt er det sgu ikke i karrierens efterår.
Skrevet af Balder24
MB skal også bare presse dem max. Han kan sagtens nå at få 3-4 gode år i en respektabel liga med en fin løn bagefter, men nu skal han spille sin hånd og få max ud af den.

Barca er jo på ingen måde økonomisk ansvarlige, og fører sig frem med latterlige høj lønudgifter. Man troede at efter Messi-sagen var de kommet til fornuft, men nej.......
annonce
0