Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Brentford kan godt få Damsgaard-aftale i hus

Skrevet af bold
søn 31. jul 11:31

Brentford og Sampdoria kan godt blive enige om Mikkel Damsgaard, skriver transferjournalisten Gianluca Di Marzio, selvom Sampdoria ønsker lidt flere penge.Læs hele nyheden her
Skrevet af Common sense
Gigt?

Den er ny for mig, troede han døjede med eftervirkningerne/betændelse i knæet efter en operation.
Skrevet af Jussi
Leddegigt. Det er nu en flere måneder gammel nyhed.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Pindhunden
Damsgaards leddegigt har været beskrevet i medierne: https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-05-24-damsgaard-paavirket-af-leddegigt-det-har-vaeret-haardt

Det er sgu da uheldigt, at flere af de mest lovende offensive spillere i Danmark kæmper med sygdom: Damsgaard, Dolberg med diabetes og Eriksen med hjertesvigt.
Skrevet af Slettet(380911223008)
Kan Dams begå sig i PL over en lang sæson?
Tror I ikke han er for skrøbelig?
Elsker den spiller han er, men lige her er jeg sgu lidt “bange” for at det er et skidt match. Både ligaen men også på et hold, som i “sæson 2” vel risikerer ikke at kunne blive voldsomt spilstyrende og dominerende.
Håber jeg tager fejl :-)
Skrevet af Mdog82
Tror heller ikke at det er en god transfer. Hvis han fysisk ikke er helt i top er premier leauge ikke den bedste liga for ham. Måske en Evander, hvis de har brug for en playmaker, 10er type. Har vist han kan begå sig på højere niveau end suppen.
Skrevet af Malresi
Der var en næsten lig "nyhed" tidligere på måneden... her kommenterede jeg bl.a. nedenstående, som jeg fortsat synes passer ok ind i øjeblikket.


Der er åbenbart stadig folk der tror at midtbaner i PL-klubber består af Vinnie Jones-typer;)

Brentford prøver vel "blot" at kopiere landsholdet, da de mistede Eriksen for en stund. Da tog Dams over med det samme og leverede på øverste hylde. Det kan naturligvis også være med til at Sampdoria ikke vil lade ham smutte billigt til trods for et besværligt år.

Hvis der kan laves en frikøbsklausul ved nedrykning fra PL synes jeg at det er et oplagt skifte. Men han skal ikke ned i Championship hvis Brentford skulle ende med det. Der er fysikken mere krævende end i PL og hans talent er så afgjort til en top5-liga.
Skrevet af weeman05
Burde efter min mening hellere tage til Holland eller Belgien
Cyka Blyat Idi Nahui
Skrevet af grumblesnake
"Det er sgu da uheldigt, at flere af de mest lovende offensive spillere i Danmark kæmper med sygdom: Damsgaard, Dolberg med diabetes og Eriksen med hjertesvigt. "

Du får det til at lyde som om at det noget som de mærker i hverdagen, men med den lægelige støtte de har tilrådighed fylder det jo i virkeligheden ingenting.
Der så mange værre ting fodboldspillere kan døje med. Hvis jeg skal være bekymret for nogen af dem er det Dolberg, men det handler om hans krop generelt virker lidt skrøbelig.

Damsgaard har i særlig grad excelleret når han var oppe imod de bedste. Både på landsholdet og i Serie-A.
Der kan selvfølgelig være noget med fysikken, men mon ikke han har bygget på henover sommeren.
Jeg tror meget vel at han kunne være nøglen til at holde dem i PL.
Skrevet af Nishe
Altså ud fra Eriksens succes i Brentford, så har jeg da indtryk af at TF forstår passe på spillerne selv med det tempo og niveau som der er i PL. Synes da det kunne være mega spændende med Dams i ligaen og jeg kan ikke se for mig at han "bare" bliver kastet i ilden sådan uden videre.

Derudover så Ca. 100 mil for en spiller med hans kvaliteter da billigt for pl klub, så skulle det gå skævt med performance eller skader så kan det da ikke gå helt galt :)
Skrevet af Ph.C.
Han lever af sin boldsikkerhed, hurtige vendinger, afleveringer og afslutninger. Ikke fart og styrke. Det kommer til at blive godt
Skrevet af VM98
Spændende! Ikke mindst at komme til en klub, hvor der er angribere, som laver løb og ikke er super statiske som Quagliarella (?).
Skrevet af mholmm
Jeg kan nu godt se fornuften i dette skifte. Han kommer til en klub, med masser af danskere, en træner der er super god til mandskabsbehandling som samtidig for spillerne til at vokse. Der er få danskere der ikke er blevet bedre eller som har genfundet sig selv under Frank i Brentford. Han vil komme under trygge rammer hvor der samtidig er tålmodighed med spillerens udvikling hvilket vel er det primære han og landsholdet pt. har brug for. Samtidig bliver han udfordret på højeste niveau i verdens hårdeste liga.

Med alle de parametre der kan jeg ikke se hvorfor skiftet ikke skulle give mening. Brænder han ligaen af i Brentford, så er der nok en del større adresser der banker på til næste sommer. Så med en evt. indbygget frikøbsklausul der ser jeg kun dette som en Win Win for alle parter.
Skrevet af Enzo Scifo
Det kunne være et mesterligt skifte for Damsgaard! Jeg krydser fingrer.
annonce
0