Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Brighton har afvist Chelsea-bud på midtbaneprofil

fre 20. jan 09:26

Ifølge The Athletic har Brighton afvist et bud på 466 millioner kroner fra Chelsea på midtbanespilleren Moises Caicedo.Læs hele nyheden her
Todd på spil igen!
Hvordan kan de blive ved med at smide SÅ store millionbeløb efter spillere. Det må være dejligt for alle Chelsea fans, men jeg undrer mig over hvordan det kan lade sig gøre? Er der nogle der kan gøre mig klogere på det? FFP er ubrugeligt tydeligvis.
Hvordan kan de blive ved med at smide SÅ store millionbeløb efter spillere.


Fordi de giver dem lange kontrakter. F.eks. 8.5 år til Mudryk.

Det bliver belyst i mediano.
Sønderjyske & Hansa Rostock.
Det har, som jeg har forstået det, noget med kontraktlængden at gøre. Hvis du ser deres nye køb er de blevet fleste udstyret med meget lange kontrakter. Murdryk til 2030 eksempelvis. Købsprisen kan så deles ud på de antal år kontrakten løber og det enkelte regnskabsår er derfor ikke så voldsom som det umiddelbart ser ud til.
Hvordan kan de blive ved med at smide SÅ store millionbeløb efter spillere. Det må være dejligt for alle Chelsea fans, men jeg undrer mig over hvordan det kan lade sig gøre? Er der nogle der kan gøre mig klogere på det? FFP er ubrugeligt tydeligvis.

Det skulle være forklaret her (jeg har ikke selv læst artiklen):
https://swissramble.substack.com/p/will-chelseas-transfer-spend-break
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Købsprisen kan så deles ud på de antal år kontrakten løber og det enkelte regnskabsår er derfor ikke så voldsom som det umiddelbart ser ud til.

Nej, det er også sådan jeg har forstået det.
Men det bider dem så potentielt i røven senere, hvis de har spillere der flopper, som de ikke kan komme af med igen til en fornuftig pris.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Go go go Team Boehly ...
Penge er bare noget vi leger #fuckfattigrøvene

OT - vildt at man bruger så mange penge uden at adressere det reelle problem omkring 6´er positionen ... det giver meget lidt mening at man nu står og skal betale overpris for noget alle kan se er et must have
Nisi Dominus Frustra ...
Er der ingen regler for, hvor lange kontrakter man må tilbyde?

Det er jo helt tosset og et åbenlyst loophole i FFP, hvis klubberne bare kan tilbyde ekstremt lange kontrakter, og så fylder transfersummen pludselig ingenting i regnskabet.
@wise

Lige præcis her, er det netop 6er possisionen der kigges på. Derudover har de også kigget på Enzo, som også er 6er. Samt idag har jeg også læst rygter om Yves Bissoma, som også er 6er, så tænker det absolut er en plads der kigges på.
England - Chelsea FC Danmark - AGF Spanien - Atletico Madrid
Brighton har også snart tjent så mange penge at de kan tillade sig og afvise.´
De har gjort det godt må man sige.
HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
annonce