Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvad kommer han med af spillestil?

Capellas er - personligt såvel som fodboldfagligt - den diametrale modsætning til Brøleaben Bo.

Super signing - hvis altså det så også betyder at Steinlein & Co sadler om og kører Silkeborg/FCN-style (for ellers giver det absolut ikke mening med Capellas)

DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Folk nævner enerådige træneremner hvilket ikke passer ind i FCM. Hos midtjyderne taler man om tingene, og beslutninger tages ofte i gruppen bestående af 5-6 personer. Du vil aldrig få eks. Zorninger til at indgå i den slags organisation, da han beslutter tingene selv

Det er nemlig rigtigt. Han er alt for blød en træner.
En træner, der er hård, men retfærdig er, hvad de har brug for.
Det skal gøre ondt, før det gør godt, og spillerne skal straffes hårdt, hvis de begår fejl og ikke lystrer.
VBL&

Jo deeeet... Burde ikke være så svært at forstå..

Kik du på de trænere der kom før Thomas Frank i Brøndby....? Brøndby prøvede imellem Laudrup og Frank jo også et hav af assistent og såkaldte træner talenter såsom Kent Nielsen, og var tæt på at rykke ned som bekostning af manglende evner eller vilje til at hente erfaring til træner sædet... Det var jo først da Zorninger kom på banen at Bifferne lignende sig selv for en stund..

FCM vil gerne spille Europa og blive dansk mester, ingen af de nævnte mester trænere har prøvet at vinde guld med Europa på programmet.. FCM hentede sågar en 3 plads efter første mesterskab, hvor selv Sønderjyske var bedre, og var med Priskes drenge +20 point ringere i 2021 end året før..

FCK startede jo heller ikke deres regerings periode i toppen af dansk fodbold ved at hente diverse hjælpe trænere og assistent trænere, de gjorde det ved at hente en Roy Hutchinson, efterfulgt af en Hans Backe før træner talentet Ståle Solbakken kom på banen...

For mig virker det dulme uambitiøst igen at hente en tidligere assistent og ungdoms træner, taget i betragtning af hvad jakkesættene render rundt og påstår omkring ambitioner og sådan..
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Genial signing, hvis det ellers lykkes. Jeg er allerde dybt misundelig som AaB-fan. Og til de, der ikke mener at han besidder kompetencerne: I må tilbage til de fodboldhistoriske arkiver og begynde helt forfra på pensum.
* * * * AaB * * * *
Det er nemlig rigtigt. Han er alt for blød en træner.
En træner, der er hård, men retfærdig er, hvad de har brug for.
Det skal gøre ondt, før det gør godt, og spillerne skal straffes hårdt, hvis de begår fejl og ikke lystrer.


Det er noget du tænder på, siden du skal male hele væggen med beskrivende ord?

I øvrigt et ret forældet syn på hvordan mennesker skal håndteres. Det er derfor ingen gider se typer som Hyballa eller Magath eller lignende. Og nej, det betyder heller ikke at spillerne skal pylres. Det er ikke binært det her.
annonce