Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Chelsea nærmer sig Aubameyang-aftale

tor 1. sep 07:16

Chelsea er angiveligt tæt på at nå til enighed med Barcelona om angriberen Pierre-Emerick Aubameyang. Læs hele nyheden her
Vanvittigt vindue Boehly! Så skal de bare spilles sammen. 50 millioner og overskydende Alonso er en fin pris!
Som Arsenal fan er det ikke fedt at de ens tidligere stjerne skifte til en lokalrival men når det er sagt. Så synes jeg faktisk han var mega ringe den sidste tid i Arsenal og derfor tror jeg heller ikke han kommer til at brænde ligaen af for Chelsea.
AC Horsens Arsenal FC Ja tak til pyro på stadions igen!
Virker underligt når der blev nævnt bud på over 100 mil for omkring en uges tid siden?... til den pris så jeg hellere vi beholdte ham som 2 striker. Magter heller ikke Alonso, når nu især balde har bevist at han har niveauet. Ham ville jeg allerede have hevet op i truppen og givet chancen i sidste sæson for alvor, hvor det kun blev til træningskampe i preseaaon og få indhop i ligaen.
Det er ikke mere end 12 timer siden at Barcelona angiveligt afslog 111 millioner + Marcos Alonso.
Hvorfor man nu har accepteret 56 millioner + Marcos Alonso har jeg svært ved at se ideen i.

Og hvorfor Xavi er forelsket i ham den kriminelle, forstår jeg heller ikke meget af.
Farvel og tak, bold.dk
Ja enig…ser ingen mening i at hente Alonso, som er en reservespiller i Chelsea og 31år
Puha det virker som en elendig handel… Baldé har vist sig rigtig godt frem. Lad nu bare ham og Alba kæmpe om pladsen!
Tror Xavis plan er at at Albe bliver degrederet/udlejet og dermed vil Alonso, tidligere CL vinder blive den erfarne og måske mere defensive back, hvor Balde vil være den mere offensive orientret back med fart i støvlerne. Tænker at Alonso vil være en starter mod Bayern eksempelvis (hvis Albe bliver lejet ud til Inter som der rygtes) og Balde starter mod de mindre hold hvor der bare skal angribes!!
Håber virkelig ikke at den aftale går igennem, hvorfor betale for en spiller, som Barca fik gratis for 6 måneder siden, total joke
56mio danske er jo ingenting for Auba, selv som 33-årig.
At Arsenal er dumme nok til at give ham gratis væk er jo ikke Barcelonas skyld
Puha, at Alonso bliver kaldt den mere defensive i den her tråd er godt nok spændende… Jeg tror mest Barca er interesseret i at slippe af med Aubas løn, ellers er det CFCs bedste handel i dette vindue… selv bedre en Sterling. Bare det at slippe af med Alonso er en forstærkning.
annonce