Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Chelsea nærmer sig Potter-aftale

Skrevet af bold
tor 8. sep 06:22

Ifølge Sky Sports er der positive fremskred i forhandlingerne mellem Chelsea og Brighton omkring cheftræneren Gramham Potter.Læs hele nyheden her
Skrevet af langtfraliverpool
Bedste manager uden for storklubberne. På tide han blev forsøgt i en større klub.
gunner since 94’
Skrevet af Pindhunden
Det er godt nok surt for Brighton, hvis de mister Potter - og så en måned inde i sæsonen, hvor det er svært at finde de rette afløsere.

Jeg synes, at det er forfriskende, at Brighton kan spille med i toppen af PL, fordi de er godt trænet og rekrutterer godt.
Skrevet af Ajuniz
De kommer jo til at falde ned, meget, i løbet af de næste uger/mdr.
Ved sgu ikke hvor forfriskende det er.
sdy
Skrevet af Geddar , moderator
Hvis Potter bliver er det da langt fra givet. De bliver selvfølgelig ikke en del af top 4 kampen, men de kunne da sagtens være en joker ift de europæiske pladser. Konceptet og mekanismerne er virkeligt godt kørt ind.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af TheUnitedWay
Nå så bliver det måske Brighton og ikke Chelsea som ansætter Bielsa.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Shamran
Kan godt forstå Potter og det er helt sikkert også fortjent hvis han skifter og prøve sig af på den øverste hylde, men kan godt have mine tvivl om det match er specielt godt da der i Chelsea ikke er samme tålmodighed som i Brighton og Potter har jo først og fremmest arbejdet under tålmodighed hidtil.

Samtidig rigtig skidt for Britghon omend negative effekter nok først kommer på sigt da fundamentet jo er stærkt lige nu i Brighton der rigtigt nok havde udsigt til at bryde igennem i top 10 og spille med om europæiske pladser som selvfølgelig ville være stort i den klub.
Skrevet af United2008
Han er en god og sympatisk manager. Øv hvis han skulle ryge til en direkte konkurrent.
Manchester United FC LUHG
Skrevet af Flava
Uambitiøst. Gigantisk skridt ned fra Tuchel.
Skrevet af Lezcano
Vil være synd at se en sympatisk træner som Potter ryge i Chelseamaskinen.
Som andre, kan jeg godt forstå hvis det virker tillokkende men jeg er nu også bange for at der ikke er den tålmodighed der skal til.
Det virker også sært at man fra klubbens side lige har kastet 280 mio euro efter spillere og så fyret træneren der har peget på de spillere han ville have
annonce
0