Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Conte får til 2023 i Tottenham

Skrevet af bold
tir 2. nov 2021

Transferjournalisten Fabrizio Romano melder, at Antonio Conte og Tottenham er enige om en aftale, der løber til sommeren 2023. Den underskrives angiveligt tirsdag.Læs hele nyheden her
Skrevet af 2-0sværføring
Uh, spændende!
YNWA
Skrevet af Chelsea93
Forstår slet ikke Conte tager dette job. Han vil have alt for meget at sige med hensyn til transfer og Daniel Levy er ikke kendt som en mand det er villig til at punge det store ud. Samtidig sagde han nej til jobbet i sommer, han er normalt ikke en mand der tager jobs midseason. Jeg forstår det ikke. Virker som et mismatch igen!
Skrevet af Luis Suarez
hvordan kan fabrizio romano enemand være først på samtlige bold-news? Vildt hvor connected den mand er
LFC naturligvis
Skrevet af mikkelcp
Måske er det ikke Conte der går tilbage til Spurs. Men Spurs der går tilbage til Conte og efterlever de krav han har måtte have i sommers.
Skrevet af TheUnitedWay
Æv ;(
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af keane10
@Chelsea93

Levy er vel endelig gået med til at overlade det sportslige ansvar til sportsdirektøren og manageren, nemlig de to italienere der har arbejdet sammen før Paratici og Conte.
Skrevet af Alabu
hvordan kan fabrizio romano enemand være først på samtlige bold-news? Vildt hvor connected den mand er

Hvis du er intereseret i at se, hvordan han til dagligt arbejder og graver sine historier frem, så brug lige 10 minutter på den her video. Det er faktisk meget sjovt at få et indblik i hans hverdag.

Link til video: https://www.youtube.com/watch?v=EBsdNSDsDMk
Skrevet af Luis Suarez
Måske har Joe Lewis bestemt sig for at åbne pengepungen? Daniel Levy ved jo godt hvad Conte kræver
LFC naturligvis
Skrevet af Gelmore
Forstår slet ikke Conte tager dette job. Han vil have alt for meget at sige med hensyn til transfer og Daniel Levy er ikke kendt som en mand det er villig til at punge det store ud. Samtidig sagde han nej til jobbet i sommer, han er normalt ikke en mand der tager jobs midseason. Jeg forstår det ikke. Virker som et mismatch igen!Når han bliver den 3. bedst betalte manager i Prl, tror jeg ikke han har noget problem i at være der minimum 20 måneder.

Men ellers er jeg enig med dig. Jeg ser det heller ikke som det bedste match.

Conte er vidst blevet lovet £100 pund til januar.
Skrevet af Gshock
100 pund, det var ikke meget. Spøg til side.
Conte bliver så tredje manager inden for kort tid i Tottenham. Det virker som et forsøg på quickfix. Men spændende om Conte kan bringe Tottenham tilbage i toppen.
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Flashp
Selvom jeg stadig mener at klubbens største issue ikke er hvem der er manager, men derimod at dele af truppen er enormt metaltræt, så er Conte på papiret den absolut bedste manager vi kunne forestille os at få.

Det virker dog endnu mere hovedløst at vi så skulle spilde 4 måneder og 10 PL-kampe på Nuno, men det må være fordi Levy nu har pistolen for panden, og har givet efter for de krav Conte eftersigende stillede i sommers.

På rygtebasis var et af disse i øvrigt, at Kane ikke ville blive solgt. Det skete selvfølgelig heller ikke, men ligger vel lige for til næste sommer.

Hvis ikke Conte kan ruske op i den magelighed der har indfundet sig hos visse dele af truppen, så er der simpelthen ingen der kan.

Så længe vi holder ham fra at hente 33+ over-the-hill spillere på store kontrakter, og han kan forbedre vores eksisterende trup som man har set det i Chelsea og Inter, så kan det godt blive rigtig godt, indtil han uvægerligt rager uklar med ledelsen før eller siden.
Skrevet af Luis Suarez
Tak Alabu:)
LFC naturligvis
Skrevet af KiksetIndspark
Det ligner et scoop for Tottenham. De kunne nemt ende med at klemme sig ind i top 4 foran ManU, hvis de altså holder fast i Ole hele sæsonen.

Men enig med de fleste i, at det er en underlig situation. At han ikke kunne hentes i sommer, men nu kan han godt hentes.
Skrevet af Jake4
Fornuftigt med den korte kontrakt. Blir spændende at følge!
Skrevet af Udafkommunen
Luis Suarez

433 har også lavet et podcast med ham. Den er ret fed
Skrevet af Slettet(221027220504)
Hvis vi lige zoomer ud og kigger på hvad der foregår i verdens mest eksponeret Liga, så bliver det altså svært at være tophold nu. Al den historik og forventninger der er til de forskellige klubber på baggrund af fortiden, nuværende investorer med finansiel opbakning til klubberne og forventning om ryge til tops.

De spillere der ender i klubber som PSG, City, Newcastle etc, de er økonomisk set for life. Det var nu man skulle toppe som fodboldspiller. Interessant er et at spå om, hvem der bliver den første rigmand, til at sælge og sige stop, og hvor mange år der går.

Snakker vi 10 år, før der sker noget der vælter fodboldverdenen?
Født op og opvokset i Danmark. Kontanthjælp siden 2001, men er ikke stoppet med at drømme
Skrevet af Wise1964
Nu varer det ikke længe før alle Conte modstanderne pludselig mener han er fantastisk når resultaterne begynder at rulle ind … klassisk turnaround
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af AGF1975
Som Spurs-fan igennem de sidste 35+ år, har Jeg det squ en smule underligt med at få Conte. Fedt hvis vi kan få nogle bedre resultater ( burde ikke være så svært ) men samtidig er Jeg nervøs for om han får rykket klubben istykker indefra...
Skrevet af Enzo Scifo
@wise Det kan da kun blive bedre end Nuno. Men nu må vi se! Jeg er ikke fan af Conte. Mange Tottenham fans klynger sig til tiden med Pochettino som skabte en slags familie som bare spillede skide godt. Måske kan Conte få Spurs til bide fra sig men omvendt er der en klub som kan knække ham så er det også Spurs.
Skrevet af Kajus
Kan sgu ikke rigtig få Højbjerg til at passe i Contes 3-5-2. Håber han har nok kvalitet til at Conte alligevel kigger hans vej.
annonce
0