Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Adriaanse
Sir_C

Det jeg mener er, at hans rådgiver, Per Steffensen, går mere op i at være Monaco-lækker, med hvad det koster, end at skaffe sin klient spilletid, for nu at sige det lige ud. Og Cornelius selv aner ikke nok om, endsige interesserer sig tilstrækkeligt for fodbold, til selv at yde et kvalificeret bidrag.

Og jeg gik derfor ikke ud fra, at der blev tale om et sportsligt intelligent og realistisk skifte a´la NJ eller Delaney.

Faktisk frygtede jeg, at Cornelius ville blive solgt til Bundesligaen og der - i bedste fald, ville blive indhopper hos Frankfurt eller tilsvarende.

Men så godt skulle det ikke gå.

Serie A, der sammen med PL nok var det værste sted Cornelius kunne ende, blev det så.

Jeg forudser, at han er lejet ud indenfor de næste 12-18 måneder, da det virker stærkt usandsynligt, at han - målt på hans basale kvalitet - har niveau til at være starter, eller bare vigtig som indhopper over tid i en Serie A klub.

Hvad værre er, så vil han før eller siden, alt efter, hvor længe han får chancen, hvis overhovedet, skulle ligge ret alene på toppen og slås. Det har han prøvet før, uden held. Og endnu slemmere, så forventes han at udnytte de få chancer, der måtte komme. Det giver det ingen mening at forvente, da Cornelius ikke er nogen superskarp afslutter. ( Se, hvir lidt han scorer i en svag liga, med de bedste medspillere og rigeligt med chancer.)

Det er ikke optimalt for Cornelius.

Og han udtalte da også selv følgende til EB i går, om sine planer:

"– Det skal være til et hold, der har bolden meget, kontrollerer kampene og skaber mange chancer. Lidt ligesom med FCK. Det skal ikke være et hold, der ni ud af ti gange møder et hold, der er bedre end dem selv. Det har jeg prøvet..."

Håbløst. ( Og bare fordi Atalanta har en fin sæson i år, er der ingen grund til at tro, at de er og bliver´ et sådant hold.)

Men naturen, maden og kulturen er fin i området og han får det sikkert godt betalt.

PS: Evt. Brugge, Gent, Genk, Braga, AEK Athen eller tilsvarende, havde niveaumæssigt været en idé, hvis han vil spille og udvikle sig.

Skotland som en vildfaren skriver, jeg skulle have foreslået, er nu ikke så relevant. For de har nok af hans slags.

Vh.

Adriaanse
Skrevet af Slettet(072126190212)
@Adriaanse

Taget i betragtning af hvor notorisk forkerte dine betragtninger er, er det alligevel påfaldende, hvor ofte du bruger "jeg", "mig" og "min". Folk er vel ligeglade med, hvad du synes. Prøv at bakke dine synspunkter op med noget, du ikke har fra dig selv.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Luis Suarez
Selvfølgelig ikke Achtung. Det ville bare være interessant at høre hvorfor de( i din optik) tager fejl. Måske kan jeg lære noget?
LFC naturligvis
Skrevet af Alle Achtung
Det jeg betvivler er bare: selvfølgelig er han den bedste angriber i ligaen. Igen, hvad måler vi på? Det er jo ikke 100 meter løb hvor det er ret nemt at vælge den pt bedste (jeg mener det er den hurtigste)
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Skrevet af bruger 140077
Hvornår skifter han så?
Skrevet af A2Z
men det er vist Cardiff der er mest glade for den her handel. Det man kan laese er at 2/3 af transfer gaar til dem - dvs. FCK faar ca. 10-11 mill...
Skrevet af Schelden
Mon ikke Andreas Cornelius er den, der er mest glad for den eventuelle handel?

Cardiff kan vel bruge de småpenge til at opgradere nogle toiletfaciliteter. Ikke meget mere.

Desuden har de rettet den omtalte artikel. Cardiff får 2-3 mio og ikke 2/3 af samlet pris.
København.
Skrevet af Luis Suarez
Fair nok Achtung:)
LFC naturligvis
Skrevet af Koncernservice
Jeg troede Corner sagde for nogle dage siden, at han ville til en top fem klub i en god liga, som har bolden meget.. Atalanta har ikke bolden "meget", og de er et notorisk bund/midterhold - Jeg ved godt de aktuelt sporter en 5. Plads, men hvad siger han til at blive nr. 10 i næste sæson, er det ok?
Skrevet af Alle Achtung
:)
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Skrevet af CopenhagenNoice
The boy who cried narcissist..
Skrevet af Slettet(592019202205)
Det er nemt at gøre sig klog på Atalanta åbenbart. Jeg kan ikke forestille mig andet end at Corner og Ståle har brugt tid på at udvælge den rigtige klub. Jeg tror ikke det er noget dårligt bud på en klub til Corner, og Delaney og NJ´s skifte har været til den rigtige klub, så jeg forventer også at det her er et fint skifte, men det vil tiden jo vise.
Skrevet af Hovedstaden
@Adriaanse

Taget i betragtning af hvor notorisk forkerte dine betragtninger er, er det alligevel påfaldende, hvor ofte du bruger "jeg", "mig" og "min". Folk er vel ligeglade med, hvad du synes. Prøv at bakke dine synspunkter op med noget, du ikke har fra dig selv.Haha ja det er faktisk ramt spot on.

Han er med afstand et af de største vrøvlehoveder herinde, men det stopper ham tilsyneladende ikke.

Man kan passende vende nedenstående udtalelse mod ham selv ;-)

Læren er: Det ka´ altid gøres dummere.

Vh.

Adriaanse
København, plastik, latté, arrogance, og dommerhjælp siden 1994.
Skrevet af Slettet(270000221401)
Håber sgu han lykkes dernede!
10-års jubilæum d. 13. januar 2022. Tid til at søge mod nye eventyr - tak for dansen venner og frænder. Håber jeres 2022 bliver fantastisk!
Skrevet af SoveZebra
Gad vide hvor længe den handel har været undervejs. Han var i Milano med familien for ikke så lang tid siden.

Krydser fingrer for at knægten klarer sig. Det er alligevel en del år siden, at en dansk angriber har gjort det godt i Italien

Var i Verona for et par år siden, og Elkjær er på ingen måde glemt. Fantastisk at opleve hvordan de hylder deres gamle helte.
Skrevet af ilsemprelaziale
Må nok indrømme at jeg ikke har den store fidus til ham i Serie a, mener ikke han har teknikken til at spille i den liga. Men det er bare min mening..

Til hans forskel skal det nævnes at både Papu Gomez og Petagna rygtes væk og at der står større klubber på spring for at købe dem. Vil være meget overrasket hvis de begge to stadig er Atalanta spillere i næste sæson, Så hvis han ender der skal han nok få chancen for at vise han er god nok.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Jennerdrengen
At FCK sælger Cornelius til Cardiff for 75 mio DKK var eddermaneme imponerende.

Men resten af historien er da knap så imponerende...

Ifølge EB købte FCK ham tilbage for 27 mio. DKK. Man sælger ham så igen for 33,5 mio hvilket umiddelbart er en fortjeneste på 6,5 mio. Cardiff fik dog en videresalgsklausul indføjet i handlen så FCK skal aflevere 15-23 mio. af salgsprisen til Cardiff (Ifølge EB). Det svarer til at prisen for Conelius i Cardiff i virkeligheden var 43-50 mio. og videresalget altså giver et underskud på 10-17 mio DKK

Har Conelius virkelig været 10-17 mio. værd (+løn) i denne periode?

Hvorfor accepterer FCK at sælge ham med et tab på 10-17 mio.? er det fordi man vurderer, at han ikke kan udvikle sig yderligere el. at det ikke vil være muligt senere at få en højere pris for ham.

El. har jeg helt misforstået sagen?
Skrevet af Gandalf1
@ L S

Selvfølgelig ikke Achtung. Det ville bare være interessant at høre hvorfor de( i din optik) tager fejl. Måske kan jeg lære noget?
LFC og FCK naturligvis


Omvendt kunne det være fedt at høre argumenterne for hvorfor han er den bedste. Som nummer 8 på listen i suppen med 9 scoringer på førerholdet og de kommende mestre og det mest scorende hold , hvorfor er han da klart bedre end en der scorer dobbelt så meget for et dårligere hold?
Mon ikke vi bare måler på forskellige parametre
Skrevet af Gastonion
@Jenner
FCK modtager 33 mio. efter de har betalt Cardiff. De skulle sende 2/3 af den del af transfersummen, der er over det FCK betalte Cardiff (vidst nok 28-30 mio.) videre til Cardiff. Dvs. hvis den totale transfersum lyder på 38 mio. skal fck betale cardiff: 8*(2/3)=5,3367 mio. Hvilket cirka efterlader 33 mio. til FCK.
Skrevet af Schelden
Du har misforstået sagen, Jenner.
København.
annonce
0