Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Renshaw
FCK er det mest scorende hold i Suppen, med 61 mål i 29 kampe. Det giver et snit på 2,1 mål per kamp.

Feyenoord er det mest scorende hold i De Eredivisie, med 81 mål i 31 kampe. Det giver et snit på 2,6 mål per kamp.


At du forsøger at gøre 0,5 mål pr. kamp i forskel til en statistisk og dermed taktisk ligegyldighed siger jo alt om seriøsiteten. Det er en kæmpe forskel! Faktum er, at den danske superliga er en stærk taktisk og dsciplinieret liga, hvilket du lagde ud med at afvise fuldstændigt. Det er så til gengæld en svag liga på stort set alle andre områder.

Jeg siger ikke at Superligaen er en bedre liga end noget som helst, jeg siger at for Cornelius er det ikke uvandt at spille overfor hold der står stærkt og disciplineret på banen. Det har han prøvet i Superligaen, i Cardiff og i Champions League. At sige at det "bliver noget helt andet" for Corner at spille overfor forsvar der kan finde ud af at placere sig rigtigt er direkte løgn og latin.

Sæt dig ned.
FC København
Skrevet af Gastonion
Atalanta spiller overvejende fysisk, og hvis man fulgte lidt med ville man kunne se, at de faktisk spiller med to angribere (i udgangspunktet). Mange af deres mål kommer efter standardsituationer, kontraer og indlæg. Det virker som et fint match, hvis Corner altså skal have succes i Italien. Det giver lidt mindelser om salget af NJ (ift. match, ikke spillestil).
Skrevet af CopenhagenNoice
FlyingD: jeg er pjattet med din nedladende, bedrevidende og skråsikre stil. Nåede du at dimittere fra Djmx, eller er det dér skoen trykker?
Jeg har på fornemmelsen at ligegyldig hvem fra suppen der søger ud over Danica´s grænser, er du klar til at forsikre om at de højst sandsynligt ikke vil klare sig. Cornelius er, efter min mening(de blå og hvide briller lagt til side) klart den angriber i superligaen der vil ha´ nemmest ved at tilpasse sig hvilken som helst liga. Dermed ikke sagt han nødvendigvis er den næste Ebbe sand. Cardiff historien er ubrugelig. Opholdet blev Ødelagt af skader og psykopat asiat-klubejer.
Skrevet af yeppes
Vildt at han kan være 37 mio værd!! Han scorer jo ikke mange mål i en ringe danske liga - men mon ikke, at det er målene i chl og euro league, som hæver prisen.
Skrevet af beringer
Corner er uden tvivl en af Superligaens bedste angribere, om han er den bedste, er altid en smagssag, præcis som om man mener At CR7 eller Messi er den bedste i verden..., ud over at folk kan forskelligt tilhørsforhold, så kan man reelt også have interesse i forskellige kvaliteter hos en angriber.

Når det så er sagt er det spændende, hvis denne transfer passer..., ja han passer EKSTREMT godt ind i den måde hvorpå Atalanta spiller deres fodbold, og generelt scorer deres mål..., der hvor jeg kan have mine tvivl er i forhold til f.eks. at de Italienske klubber er bedre disciplinerende end alle de modstandere han f.eks. har mødt denne sæson, hvis nogen er i tvivl, så skulle de se på måden hvorpå Barcelona blev pakket ned..., ja de havde chancer, men det var også langt bedre spillere end FCK er.

Der hvor jeg reelt kan have min største tvivl er netop det som mange omtaler som hans "force" nemlig at han er et bæst, og ja det er han, også fordi han får lov til det..., se landskampene, der blev dømt frispark på ham KONSTANT, når han brugte sine arme, og gjorde der også tit i championsleague..., det får han lov til i Suppen, at holde folk væk, at skubbe og så videre, det har de i de seneste sæsoner slået hårdt ned på i europæiske kampe, også i den italienske liga er der mere fokus på det, end der f.eks. er i Suppen..., og så mister han meget af sin første force,, at kunne holde folk væk, for han bruger TIT den øverste del, og sine arme.

Det kan jeg se som et problem, medmindre han kan lægge det fra sig, men om han så vil have den fordel han har i Suppen? Det ved jeg ikke..., men lad os nu se om det er en handel der bliver til noget...
Boldklubben Frem 1886 (Spillet og fast foelgende siden jeg var 4 i 1984).
Skrevet af Alle Achtung
BB. Der niver ikke mig. Jeg synes han er god. Men jeg holder fast i at være uenig i at han selvfølgelig er ligaens bedste angriber.
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Skrevet af Luis Suarez
Alle Achtung
Cornelius er kåret til den bedste angriber af sine SL kollegaer. Jeg vil mene de har den størtse ekspertisen på området. Hvorfor synes du din mening giver mere mening? http://www.tv3sport.dk/sport/fodbold/nyheder/hvem-er-superligaens-bedste-angriber-her-er-den-bedste-ifolge-angriberne-selv
LFC naturligvis
Skrevet af SweatyGoals
Well. Bare rolig FCK fans, han kommer hjem til København næste vinter.
¤Randers FC¤
Skrevet af Flying Dutchman
@ Renshaw

Du skal altså til at læse efter. Jeg skriver ingen steder, at 0,5 mål per kamp er en ligegyldighed - jeg modsiger bare, det skulle være "væsentligt nemmere at score mål i Eresdivision end det er i Superligaen", hvilket er et direkte citat fra dig. 0,5 mål per kamp konstituerer for mig ikke en væsentlig forskel.

Men det er bare mig måske.

Endvidere er det stadigvæk en ligegyldig pointe, da Cornelius ikke er på vej til De Eredivisie, men muligvis til Serie A. Så det kan være fem gange lettere at score mål i Holland end i Danmark.

Det er ligegyldigt.

Faktum er, at den danske superliga er en stærk taktisk og dsciplinieret liga, hvilket du lagde ud med at afvise fuldstændigt.

Læs og forstå: det har jeg ingen steder afvist. Det er lutter dine egne fabrikationer, at jeg skulle have skrevet det.

Det har han prøvet i Superligaen

Ligegyldigt, når niveauforskellen er så stor som den er.

i Cardiff

Til stor succes...

og i Champions League.

Hvor han har scoret ét mål op 450 minutter.

At sige at det "bliver noget helt andet" for Corner at spille overfor forsvar der kan finde ud af at placere sig rigtigt er direkte løgn og latin.

Nej, det er ikke løgn og latin. Det er spekulationer, som jeg baserer på anvendelige statistikker, et stort kendskab til Serie A og ikke mindst sund fornuft. Endvidere udviser du fortsat større forståelsesvanskeligheder, da jeg på intet tidspunkt har påstået, at han ikke kan finde ud af "at spille overfor forsvar der kan finde ud af at placere sig rigtigt". Jeg har postuleret, at niveauet i Serie A er for højt til ham, og at han kommer til at møde forsvarsspillere, der ikke tilnærmelsesvis giver ham de chancer han får i Danmark.

Sæt dig ned.

Hehe, sødt.

Jamen, hvad tror du, jeg gør: står op foran min computer?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af CPH-Hotspur
@Luis
Det er jo hans mening, dermed hans subjektive vurdering af Corner.
Den kan du så tillægge større, mindre eller ingen betydning. Det ville dog hjælpe på diskussionen, hvis folk kom med argumenter, for hvis folk bare siger "sådan er det, det er det jeg synes", så fører det ikke rigtigt nogen vegne...

Well. Bare rolig FCK fans, han kommer hjem til København næste vinter.

Selvom jeg ønsker det bedste for AC og hans karriere, så ville jeg ikke have noget imod, at han tilbage til FCK, hvis udlandseventyret ikke gik som ønsket.
Vi ved hvad vi får; en hjemmedyrket angriber på SL-topniveau, der passer perfekt til FCK´s spillestil og kultur. Handlen skal selvfølgelig give mening for FCK i forhold til økonomien.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Adriaanse
På trods af beherskede forventninger til Cornelius´ lejrens fornuft i.f.t. det sportslige, så må jeg alligevel tilstå, at deres valg af Atalanta og Serie A, er sportsligt endnu mere tåbeligt, end jeg havde turdet forvente.

Læren er: Det ka´ altid gøres dummere.

Vh.

Adriaanse

Skrevet af Luis Suarez
Det er fint med meninger Hotspur. For mig ville det være interessant at vide hvorfor AC´s kollegaer tager fejl. Er ikke det rimelig nok?
LFC naturligvis
Skrevet af CPH-Hotspur
Jamen jeg er helt enig, det var også derfor, jeg skrev, at folk meget gerne måtte argumentere for deres holdninger.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Flying Dutchman
@ CopenhagenNoice

jeg er pjattet med din nedladende, bedrevidende og skråsikre stil. Nåede du at dimittere fra Djmx, eller er det dér skoen trykker?

Tak. Du er også sød. Og nej, det blev til en niendeklasseseksamen og ikke meget mere end det. Hvad med dig? Uni?

Jeg har på fornemmelsen at ligegyldig hvem fra suppen der søger ud over Danica´s grænser, er du klar til at forsikre om at de højst sandsynligt ikke vil klare sig.

For én der formentlig er meget, meget, meget bedre uddannet end jeg, udviser du altså også en vis forståelseshæmning her. Du må gerne påpege, hvor jeg har skrevet, at Cornelius ikke vil klare sig over landets grænser? Jeg stiller alvorlige spørgsmålstegn ved, at han kan klare sig i Serie A - men er Italien det eneste land, du kender til? Jeg skriver eksempelvis også, at jeg tror, han ville gøre en fin figur i Holland - men det tror du måske, ligger i Sønderjylland? Endvidere er jeg sikker på, at Cornelius ville gøre det fint i The Championship eller et midter- eller overlevelseshold i Premier League eller Bundesligaen.

Min anke er ikke ved Cornelius´ dygtighed - den ligger ved de redskaber han har, kontra Serie A´s spillestil.

EDIT: Der kommer sikkert et eller andet svar fra dig eller min kammersjuk Renshaw, hvori mit skrevne bliver yderligere misforstået - men jeg skal spille kamp om lidt (bare rolig; det er Serie 5 - også til fodbold er jeg ret dårlig), så I må vente til i aften for at jeg tager genmæle.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Renshaw
Se på antallet af mål der bliver scoret i Serie A i forhold til den danske Superliga og Eresdivision. Deri ligger min pointe. Det kan vel ikke være så svært at forstå.


Det er rigtigt nok - men hvordan vil disse, i Superliga-rammer fine, kvaliteter komme til udtryk i den notorisk disciplinerede og forsvarsdygtige Serie A? Hvor forsvarsspillerne for det første har et markant højere niveau og for det andet mestrer kunsten af at forsvare? Hvilke af Cornelius´ kvaliteter kan han tage med til en top fire liga?"


Det er dit citat, ikke mit. Taktisk disciplin er et parameter hvor Superligaen godt kan være med. Der bliver scoret langt flere mål i langt bedre ligaer end der gør i Superligaen. Også i Serie A.

Hvis du mener at 0,5 mål i gennemsnit er en uvæsentlig statistisk anomalitet, så er det svært at have tiltro til dit logiske resonnement for dine øvrige pointer. For det er en kæmpestor forskel.

Hehe, sødt.

Jamen, hvad tror du, jeg gør: står op foran min computer?


Nej, det er et billedligt udtryk for, at du er for støjende i din fremfærd og burde dæmpe dig og tale normalt og uden dine "FEMOGFYRRE GANGE SÅ MEGET"-udsagn.
FC København
Skrevet af quaz
Selvfølgelig kommer Cornelius til at møde bedre forsvarsspillere uanset, hvor han skifter hen. Det er vel for fanden hele pointen med at forlade FCK.

Danskere har det traditionelt svært i Italien grundet kultur og sprog, men jeg tror at Cornelius har fine sportslige forudsætninger i Atalanta, givet at han magter de kulturelle og sproglige udfordringer.

Snakken om den højere taktiske disciplin i Italien er i min verden lidt en skrøne. Der bliver scoret flere mål i Serie A end i hhv. Tyskland, Holland og Frankrig.
København
Skrevet af Flying Dutchman
Se på antallet af mål der bliver scoret i Serie A i forhold til den danske Superliga og Eresdivision. Deri ligger min pointe. Det kan vel ikke være så svært at forstå.

Jo jo, jeg forstår godt, hvad du vil med det - det er bare en absurd ligegyldig pointe, især da Cornelius ikke er på vej til De Eredivisie. Selv sammenligningen mellem hvor mange mål der bliver scoret i Italien, kontra hvor mange mål der bliver scoret i Danmark er komplet og aldeles omsonst. Det fortæller ingenting og underbygger ingenlunde din pointe.

Det er dit citat, ikke mit. Taktisk disciplin og forsvar er et parameter hvor Superligaen godt kan være med. Der bliver scoret langt flere mål i langt bedre ligaer end der gør i Superligaen. Også i Serie A.

Ja? Og hvilket i citatet fik dig til at udlede, at jeg afviser: "at den danske superliga er en stærk taktisk og dsciplinieret liga"?

Hvis du mener at 0,5 mål i gennemsnit er en uvæsentlig statistisk anomalitet, så er det svært at have tiltro til dit logiske resonnement for dine øvrige pointer. For det er en kæmpestor forskel.

For det første er der selvfølgelig ikke tale om en anomalitet - der er tale om en simpel forskel.

For det andet så kan man ikke bruge sammenligningen mellem to forskellige hold, i to forskellige ligaer, der scorer forskelligt fra deres modstandere, til en fløjt. Din pointe bliver ikke rigtig af, at du gentager den, den her gang ved at bruge fancy ord (du i øvrigt ikke ser ud til at forstå).

Nej, det er et billedligt udtryk for, at du er for støjende i din fremfærd og burde dæmpe dig og tale normalt og uden dine "FEMOGFYRRE GANGE SÅ MEGET"-udsagn.

Det ironiske i, at man bliver bedt om at dæmpe sig af en gut, der bruger capslock for at illustrere dette...

"De 45 gange" er selvfølgelig en sarkastisk overdrivelse for forståelsens skyld. Hvis ikke du kan forstå eller klare det, tror jeg ikke, bold.dk er det rigtige sted for dig.

Kan du have en dejlig aften. Toodles!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Sir , moderator
Hvad mener du Adriaanse? Kan du sætte lidt ord på?
Dette er en signatur.
Skrevet af Hovedstadendanskemestre
@Sir_Cumcised

Adriaanse mente vidst her forleden at Corner ikke var på niveau over Suppen, og at en handel til Skotland eller Belgien ville være det bedste han kunne håbe på.

Tror det er med det i mente at du skal læse hans, i mine øjne, stupide indlæg :)
Nordens største.
Skrevet af Alle Achtung
Luis. Nu er det heller ikke sådan at jeg Per automatik synes den bedste grill pølse er den pølsemagerne vælger.
Jeg siger jo ingen steder jeg har mere ret end andre?
For at bedømme om en angriber er den bedste skal vi nok finde ud at hvad de skal bedømmes på? Er det udelukkende antallet af mål? Hvor mange kilometer de løber? Hvem de andre synes der er den bedste?
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
annonce
0