Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Damsgaard er enig med Brentford om kontrakt

Skrevet af bold
lør 6. aug 10:29

Danske Mikkel Damsgaard er angiveligt blevet enig med Brentford om en kontrakt, og det peger derfor meget i retning af et skifte denne sommer. Læs hele nyheden her
Skrevet af Bundmorænen
Bliver godt nok en tragedie hvis for det danske landshold hvis Brentford rykker ned og jeg desværre ikke en se så lille en klub som Brentford etablere sig i PL på sigt
Skrevet af Common sense
Øøøhhh, sæsonen startede i går og VM er i slutningen af året, hvor Brentford, ligegyldig antal points, stadigvæk er i PL!

Mon ikke størstedelen af de danske spillere finder en anden klub ved en eventuel nedrykning til næste sommer.
Skrevet af grumblesnake
Jeg kunne heller ikke lade være med at bemærke at han ikke var i truppen i deres Coppa Italia kamp mod Reggina.
Skrevet af Common sense
Jeg kunne heller ikke lade være med at bemærke at han ikke var i truppen i deres Coppa Italia kamp mod Reggina.


Klubben har meldt ud, at han forhandler med en anden klub (og de har accepteret buddet).
Skrevet af Perj1976
[quote][/Bliver godt nok en tragedie hvis for det danske landshold hvis Brentford rykker ned og jeg desværre ikke en se så lille en klub som Brentford etablere sig i PL på sigt]

Jeg tror ikke Brentford kommer i nærheden af at rykke ned.. De er på vej til at etablere sig, med gode omend billige signings.. Og alt andet lige vil en nedrykning være efter et VM..
Når det så er sagt er League One en så stærk liga at det sagtens kan indebære at en spiller præsterer så stærkt at han udtages til det Danske Landshold..
Yderligere at Damsgård skal spille i Engelsk fodbold må indikere at han kommer til at lægge fysisk på ovenpå udviklingen i det tekniske.. For mig at se et kæmpe plus !
Just my 10 pence..
Skrevet af Rundsaven
Lad dem bare rykke ned efter VM.
Skrevet af Vladivostok
nu mangler de blot en stærk forsvare mere så har de virkelig købt godt ind.
Skrevet af DaveEricGrohl
Måske et okay sted for vores stjernefrø at komme tilbage på sporet efter knæproblemerne. Men han skal være smart i sine forhandlinger, han skal have en nedrykningsklausul med i sin kontrakt, og så kort en kontrakt som muligt
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af Org
Fedt at han kom til Brentford. Det helt rigtige sted! Han er ikke helt så god som Eriksen i at læse spillet og fordele bolde. Til gengæld er han en langt bedre dribler med nogenlunde samme skudstyrke som Eriksen. Det helt rigtige valg for Damsgaard og Brentford.
Skrevet af Org
De laver ikke en kort kontrakt med en spiller til 150 millioner.
Skrevet af Org
Nej det tror jeg ikke. Måske en Christian Nørgaard. Resten har ikke større klasse end til Brentford.
Skrevet af Jaaja8000
Lur mig om ikke han har en klausul i sin kontrakt, så han kan komme fri af den, ved en evt. nedrykning.
Skrevet af HelleDusseDa
En tragedie ligefrem? Er det ikke kun Nørgaard,Jensen og snart Damsgaard der er landsholdsaktuelle? De to førstnævnte er på ingen måde selvskrevne til en startplads...Og med Damsgaards skadesproblemer fandt vi da gode alternativer for en spiller der først slog igennem i 21´.
Brentford kan fint rykke ned uden at det vælter noget korthus.
Skrevet af Common sense

@ Perj1976

Når det så er sagt er League One en så stærk liga at det sagtens kan indebære at en spiller præsterer så stærkt at han udtages til det Danske Landshold


Jeg tror bestemt ikke Brentford tvangsnedrykkes, da deres økonomi ser meget fin ud.
Skrevet af langtfraliverpool
Super fedt at vi har fået vores to største unge offensive spillere ud af italien. Nå mangler vi bare at få Mæhle til england. Håber rygterne om Chelsea er sande.
gunner since 94’
Skrevet af grumblesnake
@HelleDusseDa

Måske ikke en tragedie, men det er jo en masse potentielle PL-spillere og så handler det jo også om fremtiden. Mads Roerslev viste trods alt i glimt, at han godt kunne være med og han har uden tvivl lært rigtig meget af de spilleminutter han fik. Mads Beck Sørensen gjorde det faktisk rigtig fornuftigt og stadig ung. Derudover er Bidstrup kun på leje i FCN og ligner jo allerede en der er for god til Superligaen og jeg kunne sagtens se ham på sigt overtage Nørgaards plads.

Jeg tror dog også at Brentford er så veldreven at de nok ikke skal bruge mere end en sæson til at komme tilbage, i hvert fald hvis de kan hold på Thomas Frank.
Skrevet af Genialt
Det bliver altså godt for både Brentford og Damsgaard, hvis denne går igennem.

I hvert fald hvis han viser sig at kunne levere lidt bedre end i Italien, og undgår skader. Jeg tænker han kunne være en Eriksen Light for dem, så en virkelig god forstærkning. Måske de endda kun undgå nedrykning.
Skrevet af HelleDusseDa
Roerslev er valg nr hvad på den højreback på landsholdet? Mæhle,Bah, Nissen, Stryger, Wass, Ankersen osv og osv. Mads Bech Sørensen er nr hvad (indsæt selv spillere her jeg orker næsten ikke at liste 20 spillere) Bidstrup er et talent der intet viste sidste sæson i superligaen og nu banker han på til landsholdet efter et par gode kampe? Ærligt talt for talent-udviklingens skyld og landsholdets ville jeg da være langt mere bekymret for klubber som AaB og OB skulle de rykke ud, for slet ikke at snakke om landets 5.største by Esbjerg i 2.div.
Skrevet af Mazraoui
Ankersen?... lol
annonce
0