Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Depay og Atletico er enige - Barca står fast på krav

Skrevet af bold
tir 17. jan 13:50

Atletico Madrid og Barcelona kan ikke blive enige om Memphis Depay, som ellers har en aftale på plads med Madrid-klubben. Læs hele nyheden her
Skrevet af Liverby
Så længe han har kontrakt har Barca jo bestemmelses retten over ham. Så det er lidt vildt hvis de forventer at få ham gratis. Kunne måske være muligt såfremt Barca ikke har betalt han løn 31-12
Hader Fck af hele mit hjerte.
Skrevet af Tangopro
Barca får frigivet lønomkostningen på en spiller der kan smutte gratis til sommer og som næppe kommer til at spille mange kampe for Barca i foråret. Tænker det alene vil være attraktivt i forhold til at registrere evt. nye spillere.
Skrevet af PlaystationMessi
De gider ikke slippe ham, fordi han kostede dem 25 millioner euro for under 2 år siden...

Der sker mystiske handler i den klub
Skrevet af Bastero
Det handler jo nok om, at Atletico satser på, at Barca til syvende og sidst bare gerne vil slippe for udgiften til hans løn. Omvendt ved Barca, at Atletico har mistet to angribere, og at de leder efter nyt blod til at supplere Morata og Correa på de forreste pladser. Vi skal sikkert hen til vinduets sidste dage, før der kommer skred i tingene..
Skrevet af Mr.Munk
Han skal blive og dække feran torres og levandowski i karantæne tiden
Skrevet af bruger 129049
Efter atleticos opførsel i forbindelse med handel med Griezman, så forstår jeg da godt at Barca ikke bare vil give Depay væk gratis.
Skrevet af Stagger Lee
Det handler jo nok om, at Atletico satser på, at Barca til syvende og sidst bare gerne vil slippe for udgiften til hans løn.

Det kan godt være, men det er langt fra sandheden. Barca er godt tilfredse med truppen og Xavi forventer ingen ændringer i den medmindre, der kommer noget ind den anden vej.

Man er opmærksom på Memphis gerne vil spille, men at forstærke en direkte rival uden kompensation... Ja, den gik med Suarez, fordi man bare skulle af med ham, men der er man slet ikke mere.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af Bruger4321
Carrosco? Nu stopper galskaben, fin spiller. Men fandme ikke til Barcelona. Nogle gange virker det som om de bare vil hente for at hente
Skrevet af AndersGroen
@liverby De gjorde jo selv det samme med auba og har selv lige været ude og sige det en gang til med hensyn til auba gerne vil tilbage til Barca så få lige skygklapperne af
Skrevet af FC info
Han kom til Barca på en fri transfer
annonce
0