Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Donnarumma har afvist to Milan-tilbud

Skrevet af bold
ons 31. mar 2021

Den store AC Milan-profil Gianluigi Donnarumma har angiveligt afvist to tilbud om kontraktforlængelse med Milano-klubben. Nu er forhandlingerne på pause.Læs hele nyheden her
Skrevet af HalaMadrid7
Han er god det slet ikke det men 90 mil i årsløn ;)
Skrevet af Milanisti
90 millioner? Smid ham på porten, den golddigger.
Skrevet af AaBager
Det ville han sagtens kunne få i PL, så han er selvfølgelig det værd.
Skrevet af JimWendler
Enig, det er han absolut ikke værd. Man burde kunne få en målmand af tilsvarende kvalitet, for en årsløn på 50+ millioner kr.
Skrevet af Martinovic
Det handler ikke om kroner og øre, men om CL-kval.
Mojn do!
Skrevet af Fl@skebøf
Fodboldspilleres grådighed kender ingen grænser, Alaba er et andet eksempel herpå. Og så blæser de samtidig lige på klubben (Bayern og Milan i dette tilfælde) der har givet dem muligheden for at nå til det øverste niveau.

Ja Milan er ikke hvad de har været, endda så langt fra. Så på den måde kan man måske godt forstå hvis Donnarumma vil til en bedre klub med mulighed for at vinde titler, men når det kommer til den løn Milan har tilbudt ham har jeg godt nok svært ved at finde noget sympati for ham - samme med Alaba ligeså.

Mon ikke Juventus gerne vil hente ham, de får en ung målmand der samtidig ligeså er italiener og derfor vil det være godt for landsholdet.
Skrevet af Nickdkinter
Stort set alle store klubber vil hente ham. Kunne godt forstille mig at PSG vil gå meget meget langt for ham.
Skrevet af Chelsea93
Bare lige for at sætte det i perspektiv får De Gea 170 millioner årligt. Er de Gea dobbelt så god? Nej slet ikke! Manden er 22 og har været fast mand i en klub som Milan i adskillige år. Selvfølgelig er han 90 millioner værd!
Skrevet af Martinovic
Fordi visse engelske klubber overbetaler deres spillere, behøves andre vel ikke følge trop.

Det er hjernedødt, hvis De Gea får det om året.
Mojn do!
Skrevet af AaBager
Fodboldspillere er ikke mere grådige end andre mennesker, de vil bare have hvad de er værd.
Skrevet af Black Spider
Snakker vi 90 om året før eller efter skat? Hvis det er før skat, så er 90 mio om året jo "kun" ca 230k euro om ugen. Ikke det mest sindssyge nogensinde. Hvis det er efter skat, så begynder det at blive en del mere tosset.

Og til brugeren ovenfor, som sammenligner med De Gea: Dels er DDG ret voldsomt overbetalt og vel stort set ingen vil rent faktisk påstå, at han er de penge værd. Og dels er DDG aflønnet som han er, fordi han på tidspunktet for kontraktindgåelse var en af verdens 2-3 bedste målmænd og hans arbejdsgiver, en af verdens mest penge-genererende klubhold, havde ret desperat brug for, at han ikke bare lige smuttede, sådan som Tibo endte med at gøre det for Chelsea.

Skrevet af Gustenv@rius
Det er 90 mio. netto.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Slettet(300654210904)
De Gea er ikke sin løb værd. Men når man sammenligner, så skal man huske på at De Gea angivede løn er tallene før skat mens de 90 millioner til Donarumma angiveligt er hvad ham og Raiola kræver efter skat (ifølge en italiensk transferjournnalist). Han vil altså tjene nogenlunde det samme som De Gea.
Skrevet af Bobbyolsen25
Han er grådig det er hvad han er!.
Skrevet af Kayx
i princippet skal man også regne ud hvad hans bror for for at være hans træningsmakker.
Skrevet af Ole K
Jeg kan ikke se andre end PSG hente ham (altså hvis han ender med at forlade Milan, hvilket jeg ikke tror). Altså fra den absolutte top. Resten er vist dækket fint ind på posten.
Skrevet af MartinHerold
Der er selvfølgelig ingen, der er det værd, men man tager jo hvad man kan få. Ligesom en fed Golden retriever, der æder videre, selvom den er mæt. For der er jo mere mad i skålen.
Dedikeret fan af: OB Newcastle \\\"I´ve never heard noise in my life as when Newcastle United scored. This place is unbelievable\\\" - Petr Cech.
Skrevet af a j o o b a
At Alaba kræver en høj løn af sin kommende klub, skyldes han kommer uden overgangssum. Fodbold fans bør forstå den del

Rabiot og Ramsey har super kontrakter i Juventus. Fordi Juve ikke betalte overgangssum
"Maradona good; Pelé better; George Best."
Skrevet af Istanbul05
Han er ikke engang i top 10, hvordan kan de forestille sig at Milan vil imødekomme sådan et krav, han ender i Palermo når ingen vil betale og tiden er løbet ud
Skrevet af Fl@skebøf
At Alaba kræver en høj løn af sin kommende klub, skyldes han kommer uden overgangssum. Fodbold fans bør forstå den del


Den løn krævede han ligeså for et år tilbage hvor han stadig havde et år tilbage af kontrakten, så det er jo ikke noget nyt så det argument kan ikke helt bruges i denne sammenhæng.
annonce
0