Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Dortmund lurer på David Raum

Skrevet af bold
lør 11. jun 21:21

Ifølge Sky Sport Germany jagter Dortmund David Raum i Hoffenheim, men en handel ser svær ud, da tyskeren har kontrakt frem til sommeren 2026. Læs hele nyheden her
Skrevet af SønAfKlopp
Bare mig, eller virker Dortmund til at være et bedre sted end Bayern? Man har fået købt to nye rigtige gode centrale stoppere (Süle og unge Schlotterbeck), det tyske stortalent, Adeyemi og nu også kædet sammen med Raum. Mens Bayern har en utilfreds Lewandowski, der måske ender med ikke at spille ligeså mange kampe eller yde sit bedste, og så er deres økonomiske situation heller ikke den bedste. Skulle ikke undre mig, hvis Bundesligaen blev tæt i år.
Liverpool og BIF siden midt 00'erne.
Skrevet af Vincent Gigante
Man har fået købt to nye rigtige gode centrale stoppere (Süle og unge Schlotterbeck), det tyske stortalent, Adeyemi og nu også kædet sammen med Raum.Og dertil har de også hentet Salih Özcan i Køln, der er en ganske habil midtbane. Stortalentet Jayden Braaf er hentet i Man. City.

Det er et rigtigt spændende projekt Dortmund er ved at stable på banene med mange lovende unge spillere. Nøglen bliver, hvem de ansætter som ny træner efter den noget overraskende fyring af Marco Rose.

Bayern ser fortsat stærke ud, som de plejer. Men en afgang af Lewy eller en meget utilfreds Lewy svækker dem enormt meget, selvfølgelig. Bayern væver også ift. sit midterforsvar - først skulle der hentes en ny CB, så skulle der rekrutteres internt - o nu er man i tvivl igen.
.
Skrevet af SønAfKlopp
@Vincent Lige præcis. Synes, det ser vildt spændende ud. Og så har de jo også præsenteret deres ´´nye´´ træner, som allerede har været i klubben før, Edin Terzic, der blandt andet førte dem til deres 5. DFB titel i 2021.
Liverpool og BIF siden midt 00'erne.
annonce
0