Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Emre Mor enig med Fenerbahce

Skrevet af bold
man 27. jun 08:56

Det ligner unægtelig, at Emre Mor kan kalde sig for Fenerbahce-spiller fra næste sæson. Ifølge tyrkiske medier er Emre Mor enig med Fenerbahce. Læs hele nyheden her
Skrevet af fetaehhgodt
Han er så blevet 26 nu.
Husker da han spillede for FCN lige før han røg til udlandet. Hold da op hvor var han god.
Og må indrømme jeg følte en vis negativitet, over at han efter været opvokset i Danmark og spillet på diverse U landshold, fravalgte Danmark nu han var blevet en kommende stjerne spiller.


Men ikke for sjov at der førhen havde været problemer med hans personlighed. Ligesom det bekræfter der går en del unge talenter til , før en for alvor slår igennem på seniorplan.
Skrevet af Ashley’s Army
Giver mest mening at en spiller med dobbelt statsborgerskab spiller ungdomslandshold i det land de nu engang bor i. Så kan valget om seniorlandshold komme senere, hvis det bliver aktuelt.

Som dansker bosiddende i udlandet med børn med dobbelt statsborgerskab, så er det i hvert fald sådan jeg ser på det.
50+1 er til for at sikre Bayern vinder 50 mesterskaber for hver gang en anden tysk klub vinder 1.
Skrevet af grumblesnake
Det er selvfølgelig lidt mærkeligt at man ikke har større tilknytning til det land man er opvokset i, men når jeg ikke kender hans tanker er det svært at dømme ham på det. Ironisk nok kunne han nu have haft den eneste træner der har været i stand til at få ham til at præstere stabilt, hvis han havde valgt Danmark. Kasper Hjulmand.
Skrevet af KasperK
Han er 24
Skrevet af AaBager
Hvis jeg boede i udlandet og mine børn var født og opvokset der, ville jeg blive pavestolt hvis de valgte at repræsentere mit fødeland, skulle talentet række til et eller andet.

Jeg tror Emres far har det på samme måde. Nu er han oven i købet ved at gøre karriere i Süper Lig - efter nogle bumb ser karrieren ud til at være på rette spor - for Emre Mor.
Skrevet af vuralccc
Han er ikke blevet 26 nej. Han er nu stadig 24 lidt endnu :)
annonce
0