Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Erik ten Hag vil ikke beholde Ronaldo

fre 15. apr 2022

Hvis Erik ten Hag bliver ansat som ny manager i Manchester United, kan det betyde et farvel til Cristiano Ronaldo, skriver Daily Mirror. Læs hele nyheden her
Var jeg Ten Hag havde jeg gjort det til en betingelse.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Klassespiller, men egoet er for stort og smadre balancen på holdet.
Glæder mig til United ledelsen får ødelagt endnu en træner
Spændende, Erik Ten Hag´s krav for at skrive under er blandt andet hans sidste ord betyder meget mere en hvad det har for de foregående træner.

Det kan gå hen og blive alt afgørende, kan han tage nogle af de dårlige beslutninger fra bestyrelsen væk ved have sidste ord på linjen, begynder det måske og kunne ligne noget.
Synd for The Hag - holdet han overtager er fyldt med fiaskoer, og Ronaldo er ikke en af dem. Han går efter den forkerte. Sælg midtbanen og det meste af forsvaret, så ligner det måske noget. Men mon ikke han bare skal leve med et hold uden Ronaldo så, og i stedet spille med om 6.pladsen i nogle år frem.
Jeg er bare så glad for der er så mange man utd experter!
Hvad skulle vi dog gøre uden jeres kloge indput.
Men det er jo fordi han tænker langsigtet.
Ronaldo vil ikke være der om et par år, og TH tænker vel at han ligeså godt kan bruge sin tid og kræfter på at bygge andre spillere op, som vil passe til fremtiden og systemet.

Så kan det måske godt være at det giver bagslag næste sæson, men det er TH måske afklaret med. Der er vel ingen der regner med at de skal vinde mesterskabet alligevel. Giver fin mening.
Kan ikke forstå at ManU , vil have ham som træner , han er jo bare en U21 træner
Ajax er en udviklingsklub , det er ManU ikke , endnu et fejlskud som træner i klubben
Kan værw du har ret, men det samme kan man sige om Dortmund og ham Klop gør det da meget godt.
Manchester United (Selvom de er elendige) B93 (Østerbro dreng)
Bolden100

Jo, ronaldo er en stor del af problemet. Du kan benægte det lige så meget du vil. Der er en grund til at det her united hold endte på 2 pladsen i sidste sæson inden han kom til. Han er en del af problemet. United skal skille sig af med alt der er gammelt og ubrugeligt.
annonce