Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Erik ten Hag vil ikke beholde Ronaldo

Skrevet af bold
fre 15. apr 08:11

Hvis Erik ten Hag bliver ansat som ny manager i Manchester United, kan det betyde et farvel til Cristiano Ronaldo, skriver Daily Mirror. Læs hele nyheden her
Skrevet af Forhammeren
Var jeg Ten Hag havde jeg gjort det til en betingelse.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Slettet(380858221805)
Klassespiller, men egoet er for stort og smadre balancen på holdet.
Skrevet af Mdjekic
Glæder mig til United ledelsen får ødelagt endnu en træner
Skrevet af JEGerUenig
Spændende, Erik Ten Hag´s krav for at skrive under er blandt andet hans sidste ord betyder meget mere en hvad det har for de foregående træner.

Det kan gå hen og blive alt afgørende, kan han tage nogle af de dårlige beslutninger fra bestyrelsen væk ved have sidste ord på linjen, begynder det måske og kunne ligne noget.
Skrevet af bolden100
Synd for The Hag - holdet han overtager er fyldt med fiaskoer, og Ronaldo er ikke en af dem. Han går efter den forkerte. Sælg midtbanen og det meste af forsvaret, så ligner det måske noget. Men mon ikke han bare skal leve med et hold uden Ronaldo så, og i stedet spille med om 6.pladsen i nogle år frem.
Skrevet af castortroy
Jeg er bare så glad for der er så mange man utd experter!
Hvad skulle vi dog gøre uden jeres kloge indput.
Skrevet af Lionel Xaviiiesta
Men det er jo fordi han tænker langsigtet.
Ronaldo vil ikke være der om et par år, og TH tænker vel at han ligeså godt kan bruge sin tid og kræfter på at bygge andre spillere op, som vil passe til fremtiden og systemet.

Så kan det måske godt være at det giver bagslag næste sæson, men det er TH måske afklaret med. Der er vel ingen der regner med at de skal vinde mesterskabet alligevel. Giver fin mening.
Skrevet af astan
Kan ikke forstå at ManU , vil have ham som træner , han er jo bare en U21 træner
Ajax er en udviklingsklub , det er ManU ikke , endnu et fejlskud som træner i klubben
Skrevet af jakobcl
Kan værw du har ret, men det samme kan man sige om Dortmund og ham Klop gør det da meget godt.
Manchester United (Selvom de er elendige) B93 (Østerbro dreng)
Skrevet af Slettet(451210220308)
Bolden100

Jo, ronaldo er en stor del af problemet. Du kan benægte det lige så meget du vil. Der er en grund til at det her united hold endte på 2 pladsen i sidste sæson inden han kom til. Han er en del af problemet. United skal skille sig af med alt der er gammelt og ubrugeligt.
Skrevet af RMAMichael
Er han nu også det? For Utd var jo så meget bedre før han kom.. De spiller også meget bedre når han ikke er på banen.. Eller noget. Kom nu lige med nogle argumenter i stredet for.
Skrevet af haraltidret
Spørgsmålet er så om Ronaldo har tænkt sig at vinke farvel til sin guldrandede kontrakt i United. Jeg tror ihverfald han får mere end svært at finde en ny klub, der vil tilbyde ham den samme løn som han hæver i United.
Skrevet af hts
Eller noget. Kom nu lige med nogle argumenter i stredet for.Uden at vide det, kunne jeg forstille mig at Ten Hag vil starte et nyt projekt op. Her hører Ronaldo pga hans alder ikke til. Derudover kan en besparelse af hans løn give Ten Hag en del muligheder i transfervinduet.
Skrevet af Mathews
Der er en grund til at det her united hold endte på 2 pladsen i sidste sæson inden han kom til.

Ja, for det havde jo helt sikkert ikke noget at gøre med at Chelsea måtte skifte træner midtvejs, og at Liverpool spillede uden et midterforsvar i stort set hele sæsonen. Kom nu lige…
Skrevet af Peter Nielsen
Tror ærlig talt ikke helt på det. Hvis Ten Hag er blevet spurgt til om han vil beholde Ronaldo tvivler jeg på han har været ret meget hverken for eller imod, men der er mange andre spillere der trænger til udskiftning før Ronaldo og lige præcis på striker positionen er United tynde. Specielt fordi Cavani sikkert forlader klubben til sommer og Greenwoods fremtid stadig er uvis.

Hvis der kom et bud på Ronaldo tror jeg ikke Ten Hag ville nedlægge veto, dog tvivler jeg på at en fodboldnørd, som man er nød til at være som top træner, har udset sig Ronaldo som det svage led på holdet.

Jeg tror Ronaldo bliver et år mere, hvilket er ok. Cavani skal erstattes så der er en backup som ikke konstant er skadet. Med så mange spillere som forlader klubben til sommer kan jeg godt vente et år mere på at udskifte Ronaldo.
Skrevet af Slettet(462334220310)
Eric Ten Hag, hvorfor vælge Manchester United?
1.Glazer tænker kun på Top 4 og salg af Ronaldo trøjer.
2. De trak 1.5 mia ud af klubben istedet for at bruge pengene på renovering og vedligeholdelse af Carrington og et utæt Old Trafford.
3. Hvorfor skulle Eric Ten Hag kunne gøre det bedre end Van Gaal og Mourinho?
4. Køber United Eric Ten Hag fordi han ligesom alle de andre fejlkøb var gode før de kom til United?
Skrevet af hts
4. Køber United Eric Ten Hag fordi han ligesom alle de andre fejlkøb var gode før de kom til United?


Ehhh. Hvad er alternativet her. Er det ikke derfor man henter bestemte spillere og trænere?
Skrevet af Slettet(462334220310)
@hts
1.Kan du fortælle om der overhovedet har været en rød tråd i alle de spillere og for den sags skyld andre folk United har hentet siden 2013?
2. Igen ser jeg Eric Ten Hag som et hot shot United i desperation henter ind i troen om et akut QuickFix.
Skrevet af hts
Det følger jeg slet ikke nok med i PL eller United for at komme med et bud på. Formoder bare de, ligesom alle andre, ikke henter spillere/trænere fordi de ikke var gode i deres seneste klub.
Skrevet af BabyJesus
Selvfølgelig skal han ud... Problemet er ikke udelukkende hans niveau, men at hans tilstedeværelse har negativ indvirkning på truppens harmoni. Da han var yngre og den bedste i verden kunne man retfærdiggøre hans manglende defensive arbejde, hans primadonnanykker m.v., men da han ikke har samme niveau som for 10 år siden, er det sværere at forsvare hans særlige position i klubben. Jeg tror eksempelvis, at han skaber sig som et barn, hvis han starter på bænken. Narcissisten har toppet, og der skal andre boller på suppen.

United har brug for en nulstilling á la Barcelonas. Stop med at købe store og etablerede navne for mange penge... Tænk nu på, hvor mange fremragende fodboldhold der er blevet til, fordi man havde tillid til yngre og mindre kendte kræfter.. Det nuværende Liverpool hold er et glimrende eksempel.

annonce
0