Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af PoD
Hmm, så meget for CHL ambitioner. Var godt klar over at han ikke gad Conte ( det var vist gensidigt), men der er da mange andre der kan tilbyde CHL. Han kunne være blevet en gud i FCK, Ajax havde sikkert også stukket ham en kontrakt. Men fint for United, Eriksen er gratiis og trøjesalget vil være betragteligt med hans historik. Men så kan gå og hygge sig i Manchester, der bliver nok en del fridage.
Skrevet af grumblesnake
Hvis det er korrekt, må man også antage at der har været meget dybe forhandlinger med al den tid der er gået taget i betragtning. Så Eriksen må have fået et ret klart indblik i hvad hans rolle skulle være under Ten Haag.
Eriksen er jo uden tvivl blevet meget klogere på sig selv og hvad han han brug for at kunne præstere optimalt. Så hvis det ikke var noget han kunne se sig selv i, takker han nok nej.
Skrevet af armand
Som Spurs-tilhænger har jeg lidt blandede følelser hvis det holder stik.


fuldstændig. jeg havde heller ikke troet det og har sikkert også været lidt dum at høre på omkring folk der gjorde det :) lægger mig fladt ned.

altså eriksen under jeg sådan set succes. united nej, jeg elsker at hade dem :)

om det er det rigtige for ham? det tror jeg ikke nej. det var juventus heller ikke. men jeg håber det da.

men det er en done deal, det fornemmer man på alle de der guruer der nærmest ved alt om prl klubberne.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Common sense
Virker simpelthen mærkeligt! Ten Hag ville ikke have Eriksen da han var i Ajax, hvad har ændret sig?


Hvor har du det fra ?
Skrevet af mholmm
@PoD

At du er inde på mangel på ambitioner og så nævner FCK som alternativ, det siger vidst det hele :-)

Tror han fodboldmæssig og oplevelsesmæssigt for en del mere af dette i Manchester United end i FCK, selv på trods af CL, så er Danmarks største klub altså heller ikke større.
Og ja Ajax kunne da være romantisk, men igen, niveaumæssigt vil han jo spille på et langt højere niveau i dagligdagen i Premier League.
Ellers kan man da undrer sig over at profiler fra FCK skifter til mindre tyske, engelske, italienske, franske klubber etc. som ikke har CL på programmet.
Skrevet af BryanFury
Hmm, så meget for CHL ambitioner. Var godt klar over at han ikke gad Conte ( det var vist gensidigt), men der er da mange andre der kan tilbyde CHL. Han kunne være blevet en gud i FCK,


Hvordan kan du anfægte mandens ambitioner og så foreslå FCK??? Helt ærligt.
Skrevet af Pnadwe
Simpelthen mangel på realitetssans at nævne FCK som en mulighed for Eriksen. Hvem i alverden ville dog overveje den klub, når United, der trods alt klubbens dårligdom, trods alt er en helt helt anden hylde?
Skrevet af bruger 150263
Man må også formode at Eriksen måske ikke ønskede til Tottenham ift. contes spilletid som ikke passede ham supergodt i Inter, selvom de vandt ligaen og han gjorde det godt til sidst.

Tænker helt sikkert han synes bedre om Den nye træners spillestil og de kender hinanden hvilket er en fordel.

Men kunne da være fedt og se Eriksen fodre Ronaldo med bolde sammen med de De Jong.
Skrevet af Ajungsled
Fucking fedt!
Skrevet af Shearer=Legend
Bedste køb United har gjort i årevis.
Denne gang er det ikke 6-700 millioner på et flop af dimensioner. Det er en vanvittig god handel for United.

For Eriksen syntes jeg, at det er et potentielt selvmord. Den klub er en talentdræber ud over alle grænser.
Der skal kæmpe mæssige evner og arbejde fra Ten Hag og ledelsen, før United er bare i nærheden af at kunne stå i skyggen af tidligere bedrifter. Virkelig en sørgelig klub, og jeg har ondt af de fans -det har jeg virkelig. Mega elendig ledelse!

Jeg vil gerne have haft CE på mit hold, men græder absolut ikke over det, da jeg hellere vil se yngre spillere komme til.

Held og lykke Eriksen.
Håber for United Fans og dig, at i får vendt skuden.
Alan Shearer! 10 sæsoner i newcastle, 206 mål, 20,6 mål per sæson... og så var han ude næsten 2 sæsoner med to alvorlige skader, så hvis man trækker de to sæsoner fra så giver det 25,75 per sæson... support: Newcastle United!!!!!! Til alle der e...
Skrevet af Gshock
Han kommer forhåbentlig ikke til at overtage Mata´s plads på bænken.
Det er noget af et sats. Jeg synes at han skal blive i Brentford.
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Grim Reaper
@ vif57

Nej, det gør du godt nok ikke. Alligevel er du ofte inde for at kommentere. Det er sgu meget sjovt.
Manchester United ‘33
Skrevet af Shamran
Konge signing og en signing jeg påpegede helt tilbage til dagen efter offentliggørelsen af Ten Hag som ny United manager…

CE er en bedre midtbane spiller end Bruno på alle parametre bortset fra at lave mål og vil derfor også spille længere tilbage end Bruno som 8’er og nogle gange 6’er. Det er jeg ikke i tvivl om at Ten Hag ved og har planer om. CE bliver først valgt til start 11’eren end Bruno.

CE har vel en af verdens bedste fodbold hjerner på speed for det går stærkt i Pr.L og beslutninger skal træffes hurtigt og der er CE en verdensklasse spiller som Ten Hag naturligvis kender fra lang tid før hans uheld.

Får vi forhåbentligvis De Jong ind også så begynder det for alvor at ligne noget på midtbanen og i motor rummet der er det vigtigste i et maskinrum på den lange bane.
Skrevet af Mr_Rotten
Det var da Eriksen der ikke ville til Ajax, men til England.
Skrevet af 12'eren
STORT!!!
Skrevet af Slettet(401909221509)
Velkommen til den 6. dansker i United...velkommen i familien
Skrevet af cf srefnar
Altså nu er det jo faktisk slet ikke bekræftet.
Men at tale en klub som mægtige United ned, er jo bare for dumt.
De har en krise lige pt, men det har Liverpool jo også haft og dem taler man jo heller ikke ned, da det også er en mægtig klub.
Så forstår slet ikke retorikken omkring “hvad han vil i United” osv.
Det bliver ikke større for en gut som CE og ligner vel ret beset en overscoring lige umiddelbart.
Men det tror jeg faktisk heller ikke det er, da han har sine bedste år foran sig.
Og de skal selvfølgelig udnyttes så højt som muligt, hvilket han nu gør.
Skrevet af Org
Eriksen skulle selvfølgelig være blevet i Brentford. Så blev pengene alligevel afgørende.
Jeg ville langt hellere se hvad Brentford kunne drive det til med Eriksen på holdet.

Det er lose-lose for både Brentford og Eriksen. Brentford får ikke en 1 til 1 erstatning for Eriksen og Eriksen kan ikke være sikker på en stamplads hos Man U

Hellere være konge i Brentford end knægt i Man U. Han får helt sikkert hård kritik på et tidspunkt.

Det er allerede begyndt.

https://www.tipsbladet.dk/nyhed/premier-league/christian-eriksen-er-ikke-verdensklasse
Skrevet af Shamran
Selvfølgelig er der forventninger når man spiller for en klub som United og ikke spiller for en klub hvis vigtigste opgave er at undgå nedrykning - det siger sig selv.

Performer CE ikke i United så er det da min klare forventning at han ryger på bænken som det bør være hos United, som det jo langt fra har været det på det seneste.

Det er et af mange forventninger og krav jeg har til den nye manager at dårlige performances udløser konsekvenser ligesom det modsatte udløser belønning i form af start pladser. CE er i min verden langt mere drift sikker end Bruno og vil derfor være sikker mand på midtbanen indtil det modsatte er bevist…

Fedt at se ham i Per season forhåbentligvis der starter i næste uge allerede.
annonce
0