Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MesutCazorla
Nå, søde lille pus.. man gider åbenbart ikke kæmpe for sin plads - curling generation. Satme glad for at der ikke er sådanne nogle tåber i min klub

Det her er jo et fint eksempel på, at fodboldspillere vil møde kritik, uanset hvad de gør. Fati lufter angiveligt tanken om at ville videre, hvis ikke han får spilletid; her bliver han så kritiseret for "ikke at ville kæmpe for sin plads", men for under tre måneder siden, blev Braithwaite kritiseret og kaldet pengegrisk, for netop gerne at ville blive og kæmpe for sin plads i selv samme klub.

Rigtig mange fodboldfans skifter mening alt efter, hvilket narrativ de gerne vil fremføre, og rigtig ofte ender det med at lyde skingert og selvmodsigende.
Skrevet af Knight7
Barcelona = minus ære og kampgejst! Senest bevidst i går aftens, de burde skamme sig og refundere billetterne til deres fans
Skrevet af Neutralboldfan
Han har vist flere tegn på, at han er på vej til at blive endnu et barca flop.
Skrevet af Tbh-dk
Floppet er i mine øjne Raphinha. Coutinho version 2. Lidt mere speed, lidt dårligere sparketeknik. Stadig totalt fejlcastet. Lad Fati spille mere tak.
Elkjær, Laudrup, Romario, Figo, Ronaldinho, Thierry Henry, Xavi, Messi - Kun to klubber har en speciel plads i mit hjerte.
Skrevet af martin.hein
Blev han ikke udråbt til den nye Messi ?
Skrevet af Gshock
Blev han ikke udråbt til den nye Messi ?

han fik da trøje nr. 10. Men det har nok været for meget for den unge knægt, og måske ikke særlig smart af ledelsen.
Hvilke klubber kan bruge ham. Har han niveau til de helt store CL klubber. ?
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Beck
Vi har alle vores brodne kar i klubberne. Måden eks Casillas blev bahandlet på gjorde mig ked.

Bale var også en dårlig sag. Havde Ramos ikke spillet i Madrid havde jeg også været noget træt af ham, nu er han symbolet for en kriger i Madrid.

Vil ikke nævne noget om Barcelona, det må være deres egen sag.

Kan bare sige jeg generelt er træt af strimlen rundt om dommeren når en kendelse ikke går ens vej, eller når dommeren skal påvirkes...

Ville ønske der blev slået hårdt ned på det.
Fodbolddommer. Diskutere gerne fodboldloven i en ordenlig tone. Selv om jeg holder med Real Madrid, er jeg objektiv. Cristiano var nr. 1
Skrevet af Campeones35
Kenken du er pt. den største taber på hele bold.dk . Kæft du har haft paraderne oppe de sidste par dage. "Glad for min klub er mere interessant end jeres" øh, nej, der er bare UFATTELIGT meget dårligt at tale om i Barca de her dage. Tag dig sammen.

OT: Forstår egentligt godt hvis Fati vil videre. Jeg havde også følt mig lidt mere vigtig end som indskifter hvis jeg havde forlænget for nyligt, fået en frikøbsklausul på 1 milliard, fået nummer 10 og blevet gjort en kæmpe del af det kommercielle barca.
For at Barca så går ud og bruger en halv milliard kroner på Raphinha, der spiller a helvede til, men trods alt spiller mere end Fati.
Der er ikke styr på ret meget i Barca pt., og det økonomiske ultra-sats har slået fejl. Det er spændende og skræmmende hvor det kan ende det her.
Der findes kun Real Madrid.
Skrevet af Galacticos 2.0
Kenken
Så er jeg glad for jeg ikke er tilhænger af en facist klub, men en klub hvor ære betyder noget.


Hahaha og folk siger at du er tør og ikke har humor ;)
Skrevet af Slettet(062154222511)
hvorfor spiller alle experter herinde. Jeg tror de fleste sidder på kontanthjælp. 😂 smut i seng med jer.
Skrevet af pibbles|FCBayern
hvorfor spiller alle experter herinde.

Den sætning giver jo ikke mening.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af Peter Nielsen
Synes da det er fair nok at ville have spilletid. Det eneste han siger er jo bare at hvis ikke han er god nok til at spille mere eller mindre fast i Barcelona, vil han se sig om efter en anden klub hvor der er udsigt til mere spilletid. Han ved godt at den hurtigste måde at udvikle sig og blive bedre er ved at få masser af spilletid, og hvis ikke Barcelona kan tilbyde det synes jeg kun det er positivt at ville til en lidt mindre klub for at kunne udvikle sig og blive en bedre fodboldspiller.
Skrevet af Muchabe
Kenken - du er seriøst det sjoveste og mest sørgelige der findes herinde.

Du laver ikke andet end at snakke negativt om andre klubber, eller forsøger at forsvare Barca, ligegyldigt hvor tåbeligt de har ageret.

Tak fordi du spreder lidt smil med din dumhed ❤️

Fati - jeg fatter ikke, at drengen ikke spiller mere, synes han ser vildt spændende ud, og ser man på hans statistikker og sammenholder dem med de minutter han spiller, er han faktisk ret afgørende. Kæmpe talent i mine øjne.
Skrevet af Pep Guardiola
Fati - jeg fatter ikke, at drengen ikke spiller mere, synes han ser vildt spændende ud, og ser man på hans statistikker og sammenholder dem med de minutter han spiller, er han faktisk ret afgørende. Kæmpe talent i mine øjne.


Jeg er egentlig meget enig. Retfærdigvis skal det også nævnes at han har været skadet nærmest uafbrudt de sidste to år. Barcelona, og Fati selv, har hidtil i sæsonen virket meget på linje ift. at han skulle bygges meget forsigtigt op netop for at undgå tilbagefald som dem der har ramt ham gang, på gang på gang de senere år. Derfor kommer det også, overordnet set, bag på mig at han skulle være utilfreds. Jeg godt forstå ham hvis han har følt sig klar, eller i hvert fald klar til at spille de vigtige minutter, men så er blevet sparet i de afgørende kampe som dem de har haft på det seneste, bl.a. med den konsekvens at de nu er ude af Champions League.

Anyway, jeg er ret sikker på at dette er en storm i et glas vand. Jeg kunne forestille mig at Fati er blevet spurgt ind til sin spilletid og har sagt at han gerne vil spille mere, hvilket så er blevet til denne historie.

Kenken, Campeones mfl. kom videre fra jeres personlige fnidder. Uanset hvem der starter osv. så berriger det ingen som er her for en debat, vel heller ikke jer selv(?), og der er i hvert fald ingen der bliver klogere at høre på jeres “debat”. Jeg ved at man kan lade sig rive med, men træk vejret og skru ned. Der er ingen vinder i jeres debat pt. Tværtimod.
annonce
0