Snak

Mere indhold efter annoncen
Nå, søde lille pus.. man gider åbenbart ikke kæmpe for sin plads - curling generation. Satme glad for at der ikke er sådanne nogle tåber i min klub

Det her er jo et fint eksempel på, at fodboldspillere vil møde kritik, uanset hvad de gør. Fati lufter angiveligt tanken om at ville videre, hvis ikke han får spilletid; her bliver han så kritiseret for "ikke at ville kæmpe for sin plads", men for under tre måneder siden, blev Braithwaite kritiseret og kaldet pengegrisk, for netop gerne at ville blive og kæmpe for sin plads i selv samme klub.

Rigtig mange fodboldfans skifter mening alt efter, hvilket narrativ de gerne vil fremføre, og rigtig ofte ender det med at lyde skingert og selvmodsigende.
Barcelona = minus ære og kampgejst! Senest bevidst i går aftens, de burde skamme sig og refundere billetterne til deres fans
Han har vist flere tegn på, at han er på vej til at blive endnu et barca flop.
Floppet er i mine øjne Raphinha. Coutinho version 2. Lidt mere speed, lidt dårligere sparketeknik. Stadig totalt fejlcastet. Lad Fati spille mere tak.
Elkjær, Laudrup, Romario, Figo, Ronaldinho, Thierry Henry, Xavi, Messi - Kun to klubber har en speciel plads i mit hjerte.
Blev han ikke udråbt til den nye Messi ?
Blev han ikke udråbt til den nye Messi ?

han fik da trøje nr. 10. Men det har nok været for meget for den unge knægt, og måske ikke særlig smart af ledelsen.
Hvilke klubber kan bruge ham. Har han niveau til de helt store CL klubber. ?
HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Vi har alle vores brodne kar i klubberne. Måden eks Casillas blev bahandlet på gjorde mig ked.

Bale var også en dårlig sag. Havde Ramos ikke spillet i Madrid havde jeg også været noget træt af ham, nu er han symbolet for en kriger i Madrid.

Vil ikke nævne noget om Barcelona, det må være deres egen sag.

Kan bare sige jeg generelt er træt af strimlen rundt om dommeren når en kendelse ikke går ens vej, eller når dommeren skal påvirkes...

Ville ønske der blev slået hårdt ned på det.
Fodbolddommer. Diskutere gerne fodboldloven i en ordenlig tone. Selv om jeg holder med Real Madrid, er jeg objektiv. Cristiano var nr. 1
Kenken du er pt. den største taber på hele bold.dk . Kæft du har haft paraderne oppe de sidste par dage. "Glad for min klub er mere interessant end jeres" øh, nej, der er bare UFATTELIGT meget dårligt at tale om i Barca de her dage. Tag dig sammen.

OT: Forstår egentligt godt hvis Fati vil videre. Jeg havde også følt mig lidt mere vigtig end som indskifter hvis jeg havde forlænget for nyligt, fået en frikøbsklausul på 1 milliard, fået nummer 10 og blevet gjort en kæmpe del af det kommercielle barca.
For at Barca så går ud og bruger en halv milliard kroner på Raphinha, der spiller a helvede til, men trods alt spiller mere end Fati.
Der er ikke styr på ret meget i Barca pt., og det økonomiske ultra-sats har slået fejl. Det er spændende og skræmmende hvor det kan ende det her.
Der findes kun Real Madrid.
Kenken
Så er jeg glad for jeg ikke er tilhænger af en facist klub, men en klub hvor ære betyder noget.


Hahaha og folk siger at du er tør og ikke har humor ;)
hvorfor spiller alle experter herinde. Jeg tror de fleste sidder på kontanthjælp. 😂 smut i seng med jer.
annonce