Snak

Mere indhold efter annoncen
Vejle sejlede AIKs førsteprioritet (don´t bother), så de måtte købe i FCK. Spændende at se hvem der kommer ind.
Der findes kun en menneskerace - Homo Sapiens, som i øvrigt ikke er ren, da der i tidenes morgen blev knaldet løs med Neandertalerne mm
Helt enig. Personligt har jeg aldrig forstået hvorfor folk bliver ved med at nævne ham..Har man overhovedet set ham spille og så videre. Jeg er slet ikke sikker på at han har niveauet. Men lad os se.
Som det bliver nævnt har vi både Bengtsson og Oviedo på venstre back. Jeg har en mistanke om at Boilesen får chancen for at spille i midten med Victor... Tror også at det kunne blive godt. Bjelland og Boile er jo skadet på skift, så det vil gå lige op... ;o)
@K-Nicolai

Jeg håber du får ret
Jeg synes godt man kunne give Jacob Haahr chancen som 4. CB.
Hvis det viser at de andre er skadet, på samme niveau som sidste år, så har vi forhåbenligt tid mens vinduet er åbent og har mulighed for at reagere.

Om ikke andet kan vi måske hen Lüftner hjem fra Cypern tidligere?
Jeg har aldrig set Haahr spille - er han virkelig så stort et talent?

Jeg håber på Zanka, men et lidt frækt bud kunne være Rasmus Lauritsen fra Norkøping. Jeg kunne ihvertfald godt tænke mig en forsvarspiller der også er målfarlig, som de to.
Hvad med Vavro han har ikke fået meget spilletid
Fornuftigt at få ryddet lidt op. Tænker at Ståle kan lave en aftale med AIK om at de kan få Bjelland med i købet, kvit og frit!! Selvom det er ønsketænkning fra min side er det jo nok ikke realistisk...
Men han må gerne hente både Zanka og Amartey hjem. Zanka så vi har en styrmand nede ved siden af Nelsson, og Amartey for at få en central spiller som evt kan dække en forsvarsplads om nødvendigt. Så ved jeg godt at han har været plaget af skader, men nu er PL jo også et par niveauer over SL, så tænker at hans krop sagtens kan komme tilbage til fordoms styrke, og når han er det vil det frigøre Falk til en plads på Kanten, og når Amartey har spillet hos os i 2-3 år kan vi skyde ham afsted igen for 50-60 mio.
Apropos talenter så ham Wiliam Bøving da mere end klar ud mod ManU. (Altså ved godt, at han ikke er forsvarer).
Hvis vi skal gøre os forhåbninger om et mesterskab skal der altså med al respekt mere til en Boile og Haahr i centerforsvaret ! De gange hvor bolden har sejlet hen over hovedet på Boilesen har man siddet med hjertet i halsen og hvis vi så også må af med Kalle og klare os med lille Grytebust så kan hvem som helst jo pande bolden i kassen efter en dødbold hos os !

Det er helt sort - der skal en seriøs kaptajn ind i forsvaret og så må Bjelland pensioneres (koste hvad det vil). Staales success står og falder med om vi kan finde tilbage til gamle dyder om at spille til "0" !
Ville være rart med nye ejere der interesser sig for fodbold ! Hverken PSE's bestyrelse eller direktion har en klap forstand på fodbold !
annonce