Snak

Mere indhold efter annoncen
@Færingen78 Og problemet med Herning er at der er alt, alt for mange bonderøve...
Her er også vildt mange færinger..

Ot: har han ikke spillet angriber i Rusland? Og hvis det er den plads han er tiltænkt, kan begge klubber vel bruge ham?
En nævnte Brentford, det tror jeg er mere sandsynligt.
Han kommer ikke hjem og spiller i DK. Det giver ingen mening potentielt at pisse sin arbejdsgiver af på nuværende tidspunkt i sæsonen. Hans bedste move vil være at holde lav "politisk" profil i Rusland, og lade benene tale resten af sæsonen. Herefter kan han med god samvittighed bede om at blive solgt, da han (antageligvis) ikke kan stå inde for hvad Rusland har gang i. Jeg ser hvert fald ikke selv noget problem i at han færdiggøre sæsonen (eller mere), når nu der ikke er mulighed for at ophæve kontrakten permanent. Han kan jo risikere at stå et rigtig skidt sted i tilfælde af at han skifter væk i 3 måneder, og klubben så ser sig sure på ham efterfølgende, og derefter nægter at bruge ham i resten af hans kontraktperiode. Det er måske at male fanden lidt på væggen, men så afgjort heller ikke usandsynligt.
\"Statistik er som et miniskørt. Det giver gode ideer, men skjuler det vigtigste\" - Ebbe Skovdahl - Brøndby IF \'95 - Liverpool FC \'99
Ved heller ikke om jeg ville vælge at forlade klubben og vide at man er tvunget tilbage næste sommer. Hvis sanktionerne ikke er ophævet til sommer ved jeg heller ikke hvordan det vil se ud mht. at blive solgt. Kan klubben i det hele taget sælge spillere og få penge ind fra udlandet ?

Desuden mister han vel sin løn den tid han ikke er i Kazan, og FCK eller FCM vil sikkert ikke give det samme som det han ville have fået i Rusland. Ikke at penge har synderligt meget at sige i denne situation, men jeg har svært at se hvad Dreyer vinder ved at forlade Rusland og vide han lige om lidt er tvunget til at tage tilbage.

Hvis Dreyer kunne ophæve kontrakten var det en anden sag.
Fck spiller i Europa og er derved mere attraktiv

Følgende taler for FCM.
1) Som det eneste sted i DK har AD mulighed for at vinde to turneringer.
2) vi genrejste hans karriere.
3) han kender klubben og setuppet.
4) tættere på familien end hvis han skal til Kbh.


anygivenday
Fck spiller i Europa og er derved mere attraktiv


Relevans for AD , der ikke kan registreres til ECL ?
Utroligt, at en bruger herinde kan slippe afsted med at ønske en spiller fra modstander holdet, kommer slemt til skade uden konsekvenser.
En fin fodboldspiller, der dog filmede ufatteligt meget i sin sidste tid i FCM. Usmageligt. Håber superligaen går fri for ham.
annonce