Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: FCM, Monaco og PSV lurer på svensk juvel

Skrevet af bold
fre 18. nov 10:59

FC Midtjylland meldes sammen med blandt andre Monaco og PSV Eindhoven interesseret i 16-årige Lucas Bergvall fra Brommapojkarna.Læs hele nyheden her
Skrevet af Lord Harrasmus
7 millioner danske, det er et gamble men det kan jo også risikere at blive 10 doblet på få år.
Skrevet af JEGerUenig
Den er svær! Hvis FCM skal have ham frem for de andre klubber, trodsalt store klubber der også producerer kæmpe talenter... Skulle det lykkes må det næsten blive baseret på at omgivelserne ikke er så anderledes en Sverige, at der nemmere vej til første holdet, hvor han kan vise sig frem.

Men så ung er det ikke nærmest bedst og købe ham også leje ham tilbage til den klub han spiller i for det resterende af sæsonen??
Skrevet af Peter Nielsen
En etableret spiller (ikke en profil) på det bedste hold i den næstbedste svenske række. Godt nok kun 16 år gammel, så noget talent har han da helt sikkert, men alligevel. Og så vil han ikke forlænge med sin nuværende klub.

Jeg håber han er godt scouted og man ikke bare har set på alder, spilletid og kontraktlængde.
Skrevet af pills
Hvis han vælger FCM kunne det også være fordi han der har chance for allerede som U19 spiller at komme til at spille Youth Championsleague og vise sig frem i hele europa på den måde.
Skrevet af DenHemmelige
Brommapøjkerne’s 2006 årgang har været vanvittige i mange år, trænet hele vejen på akademiet af Peter Kisfilaudy.
Lucas B. har desuden været på besøg i både Bayern og United m.fl.
Har dog været hypet i mange år, hvor blandt andet Svensk tv har fulgt ham tæt i en dokumentar. Syntes han var mere spændende tidligere, men man kan håbe han indfrier potentialet.

https://youtu.be/S-RR8XQGAq8
annonce
0