Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: FCM har accepteret tyrkisk Simsir-bud

Skrevet af bold
tor 13. jan 2022

Ifølge B.T. er FC Midtjylland og Trabzonspor nået til enighed om en pris på ca. 19 millioner kroner for Aral Simsir. Nu skal parterne bare have på plads, om beløbet skal betales samlet eller i rater.Læs hele nyheden her
Skrevet af The'Legend
Fuldstændig ekstremt at man i Asp og Simsir sælger 2 teenagere, som næsten kke har spillet, for omkring 30 mil tilsammen. Man har simpelthen solgt for over 100 millioner, ved at sælge 3 spillere som ikke har bidraget med noget som helst til 1. holdet i den indeværende sæson. Så flot!
\
Skrevet af Hausser
Håber Simsir bevarer sine danske rødder.

Selv om han ikke har slået igennem i FCM endnu, så har han et stort potentiale og har han hovedet med sig, og heldet, kan det sagtens blive stort.

Uanset hvad, så er man dog nødt til at sige ja til det skifte.
Skrevet af AaBager
Ca det samme, som vi kan håbe at få for vores største talenter med spilletid i bagagen. Misundelsesværdigt.
Skrevet af T-Duch
det er sindssygt godt købmandskab!
Skrevet af Slettet(221943220203)
FCM har skabt sig et godt sælgerbrand i fodboldeuropa. Klubberne har enten hørt eller mærket, at her sælges til rette pris, ofte i den europæiske superliga for handler. Andre klubber i suppen sælger fortsat alt for billigt, og falder næsten på røven når den første og bedste klub henvender sig. Det hele startede med Simon Kjær, hvor FCM afslog Real Madrid for dernæst, at sælge for 30 millioner kroner til Palermo, hvilket var klubbens højeste transferindtjening på det tidspunkt.

Sjældent jeg giver rosende ord, men her er det berettiget og helt på sin plads

Den klub og personerne bag, har nosser!
Skrevet af Slettet(351118220707)
De er med afstand de bedste til at sælge deres talenter. 19 mio for et talent som de ikke selv har vurderet god nok til fast plads i truppen i denne sæson er sku godt solgt.
Mon ik de bare rykker det næste talent op og sælger om et år eller måske henter Mogensen hjem fra Brentford og laver en "Drejer" med ham.
Skrevet af Scouser34
Mon de snart begynder at købe lidt ind også ? Syntes godt nok der ryger mange ud uden der kommer noget ind. Som fan bliver man lidt bekymret for bredden af truppen snart.
Skrevet af HobroVb
@scouser34
Har i ikke omkring 30 spillere skrevet ind på jeres førsteholdstrup, er det ikke stadig nok at have?
Skrevet af law
Det er rigtigt der er røget nogle stykker i dette vindue, men det er jo ikke nogen der har haft nogen indflydelse på førsteholdet i efteråret.

Så i forhold til førsteholdet har FCM nærmest ikke mistet nogen. En skadesfri Cajuste ville dog nok have fået en del spilletid i foråret..
Skrevet af Detstrafbart
Helt seriøst, hvordan fanden er FCM så gode til at sælge spillere?

Jeg er oprigtigt nysgerrig.
Skrevet af law
Ja FCM virker til at være i en liga for sig når det kommer til at sælge... Har rundet 200 mio. i dette regnskabsår ( der er sidste sommer vindue med). Det har ingen klub i DK gjort før.

Og med de seneste salg og der kommer nok flere til, begynder de at nærme sig 1/4 mia. i ttransfers på et regnskabsår... Det er sgu vildt...
Skrevet af Saemala
Cajuste, Dreyer og Onyeka når de 200 mio. alene ;)
Med Simsir salget, ryger vi over de 250 mio.
Hader Viborg, Tottenham og Skvatchenko.
Skrevet af Bookel82
Satans. Nogen der gætter på Tyrkiet giver ham et par land,skampe for at låse ham. Hvor mange er det nu. Skal man ikke spille mere end 3 landskampe for at blive låst nu?
.
Skrevet af Mærsk24
Må bare sige at jeg er gul og blå af misundelse over at afCM kan sælge marginal spillere for 100 af de helt lange på 1 vindue og vi skal sælge det meste af vores profiler for halvdelen
Skrevet af Slettet(221943220203)
Det kunne være sjovt, som sammenligning, at spørge Brøndby hvor mange penge de har indkasseret på transfer de seneste tre år?
Skrevet af Slettet(221027220504)
Utrolig hvor bias folk kan være. Det kan simpelthen ikke være så svært at lægge to og to sammen. Når man er backed af en stor pengetank, så er det altså meget nemmere at sige nej tak for en dansk superliga klub.

I henhold til Simon Kjær eksemplet så solgte de altså alligevel. FCM har tidligere været i en situation, hvor de var ved at dreje nøglen rundt, fordi de brugte langt flere penge end de fik ind. Profiler og talenter måtte sælges ud og man var mere nødsaget til at sige ja til de første bud, for at holde tandhjulene igang.

Når man ikke behøver tænke økonomi eller lignende så kan man tillade sig at kræve mere for sine dygtige spillere, hente spillere fra andre hylder osv. Noget som i sidste ende styrker træningsmiljøet og konkurrence blandt spillerne.
Født op og opvokset i Danmark. Kontanthjælp siden 2001, men er ikke stoppet med at drømme
Skrevet af Slettet(221943220203)
DetSatmeDumtSkrevet

"I henhold til Simon Kjær eksemplet så solgte de altså alligevel "

Selvfølgelig solgte de Simon, det var meningen. FCM valgte blot, at skodde Real og de 7 mio kr, for dernæst, at sælge til Palermo til 30 mio kr. Man havde is i maven og udstillede allerede dengang, købmandskab og cool stratetisk flair
Skrevet af Defensive Tunger
Har i ikke omkring 30 spillere skrevet ind på jeres førsteholdstrup, er det ikke stadig nok at have?


Ilfølge FCMs egen hjemmeside:
26

3 keeper, hvor 2 aldrig har spillet.
9 forsvar, hvor 2 aldrig har spillet (de spiller med 5 i opstillingen.)
9 midtbane, 2 af dem er Kreav og Mabil. Andre to er Fraulo og O. Sørensen som ikke har mange minutter tilsammen.
5 angribere, hvor Heiselberg aldrig har spillet og har været skadet i tæt på et år.

Så ser man på markspillere som har været inde omkring førsteholdet i denne sæson så er vi på 17 spillere. 19 hvis man tager Mabil og Kraev med, men der har sportsdirektøren jo sagt at de er på vej ud.
Skrevet af mimsdk
Godt at sælge. Så stepper andre og så drop de tossede indkøb ´bare´ for at vise man kan give 30 mio for en uduelig spiller..

Stærkt arbejde
Skrevet af Nobeltwist
@law inden du begynder at sammenligne vil du så ikke være venlig at fortælle mig hvor mange mio. de har brugt på transfers de sidste 3 år. Alene der har de brugt over 100 mio. kr på brasilianere.
FC Unterhaching
annonce
0