Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: FCM har fået afvist bud på brasilianer

tor 23. dec 2021

FC Midtjylland har angiveligt forsøgt at den 21-årige Christian Cardoso til klubben, men brasilianerens klub, Athletico Paranaense, har dog afvist buddet, da det var for lavt, skriver Globo.Læs hele nyheden her
Saftsuseme vildt hvis FCM går ud og betaler 50-60 mio for en spiller
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
75 mil er simpelthen for meget til Superligaen...

Medmindre han går ud og bliver en af ligaens absolut bedste midtbanespiller længe set i den unge alder.
Ja så ser FCM aldrig deres penge tilbage der...
Hvis de største danske klubber begynder at købe spillere for 50-75 millioner og sælger dem for 150-200 mio så vil jeg derimod mene at vi har gang i noget af det helt rigtige.

Det er vel ca sådan det foregår i Belgien/Holland?
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Ja det er da kun fedt vi også for lov til at se dem. Netop hvis de bliver store spillere. Og det er godt
For dansk fodbold.
Hvis de største danske klubber begynder at købe spillere for 50-75 millioner og sælger dem for 150-200 mio så vil jeg derimod mene at vi har gang i noget af det helt rigtige.


Jaa det er der selvfølgelig noget om... Haha ville da være lidt komisk hvis os den lille stor kæftet klub fra Herning satte gang i den største udvikling af dansk fodbold i nyere tid. Ved at blive ved med at skubbe på, og samtidig også presse FCK til at skubbe på så de ikke bliver overhalet.
Ham og Evander, så kan de andre klubber godt tage deres “shitting pants” på. Men det kunne nu godt ligne en erstatning for Evander måske? Han laver nogle vilde driblinger og aflevering, teknisk stærk og offensiv indstillet i en lidt tilbagetrukket rolle på midten.

Men sælger man en spiller for et højt beløb, betyder det jo knap så meget hvis man geninvestere, lad os sige 30-50% af beløbet på en lovende spiller.
“Den der opgiver at blive bedre, ophører med at være god”
Det lyder af mange penge at bruge på en trup der er godt besat.
En central forsvars-spiller som backup/fremtidens mand, kan man diskutere om ville være et klogt valg.
Men hvis Evander er på vej væk, er det nok klogt at investere i kvalitet. Men det lyder stadig af mange penge, for en spiller i superligaen.

Folk er inde på at det ville være godt for superligaen, hvis FCM og FCK kan hente spiller for 50-70 millioner.
Den er jeg ikke med på.
Økonomien i de største klubber i Holland og Belgien, er meget større end FCM og FCK. De danske klubber skal købe, af det beløb de kan tåle at miste og ikke mere.
Det ville være bedre for superligaen, hvis midter-holdene kunne købe spiller for op mod 10 millioner uden problemer.
Så ser det spændende ud
Hvis FCM og FCK kan få en økonomi som de store klubber i Holland og Belgien.
Og som sagt midter-holdenes økonomi også bliver bedre. Så ser Superligaen virkelig spændende ud, og attraktivt for mange gode spillere
Bold.dk har ikke alle detaljerne med som Tipsbladet har....

FC Midtjylland har budt €3m for en spiller der står til at have en værdi på €5.5m på Transfermarkt. Klubben vil gerne at have €10m.

Og nu tror mange brugere at FC Midtjylland er klar til at lægge 50-60m DKK. Jeg ved ikke hvor folk får de tal fra....FC Midtjylland har ikke pengene....
Succes is temporary loyalty is forever
Hvis fcm virkelig ville, har de pengene og mere til. Men tror ikke der bliver ofret 10m € for ham,
Selvfølgelig har de pengene, der er et overskud fra de sidste to år på 140 mio. og selvfølgelig er det anti fcm brugeren over alle der skal udtale sig. Om de er klar til at smide så meget ,er nok mere tvivlsomt. Men det kunne give mening hvis man sælger en anden for et højt beløb. Han ser meget spændende ud og jeg vil vurdere ham til at være klar til at ryge lige ind i start elleveren.

At der efter sigende er budt 20 mio og at de vil have 75, det er immervæk 55 mio til forskel, selvfølgelig hæver man ikke buddet med så meget, og nok heller ikke det dobbelte. Er det en spiller man gerne vil have er et sted mellem 30 og 40 mio ikke urealistisk, specielt ikke hvis man skal af med en f.eks. kan det være Cajuste skal videre til et lavere beløb, så virker det som en god erstatning her.
“Den der opgiver at blive bedre, ophører med at være god”
annonce