Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Fredberg tilbudt stor lønstigning i Anderlecht

Skrevet af bold
tor 3. nov 08:00

Anderlecht forsøger angiveligt at lokke Jesper Fredberg til klubben ved at give ham en stor lønstigning. Læs hele nyheden her
Skrevet af Snigskytten
Det er vel ingen overraskelse at der følge en stor lønstigning med ??
Moral er godt.....
Skrevet af DGH 1896
VFF Ska bare give ham mere! De har vel økonomien?
Stolt Viborg FF tilhænger
Skrevet af Slettet(421031222311)
Gå nu væk med jeres penge, så det her fantastiske projekt kan fortsætte.
Skrevet af MesutCazorla
VFF Ska bare give ham mere! De har vel økonomien?

Formentlig økonomien til at give ham en pæn løn efter Viborgs standarder, men det er usandsynligt, at man kan matche lønnen som Anderlecht tilbyder.
Skrevet af law
lønnen kommer de aldrig til at konkurrere på... Men han har gjort et flot stykke arbejde i VFF, så klart der er interesse andre steder fra..
Skrevet af Branth2
Som Viborg mand er jeg da mega ærgerlig over, at Fredberg snart er fortid i klubben, da han har været arkitekten bag vores succes i de sidste 2 år. Jeg er så stolt over, at "min lille klub" VFF har formået at udvikle intil flere salgbare emner, der har vakt interesse i indtil flere større europæiske klubber. Samtidig er jeg også bekymret for, om vi endnu engang kan forbliver intakte i vores organisation, og forsætte udviklingen mod flere gode præstationer i fremtiden eller det begynder at falde fra hinanden. Spændende fremtid VFF går i møde uanset havd der sker.
Skrevet af JesperA46
Fra 1,2 mio kr til 750.000 EUR. Fed lønstigning
Skrevet af krølbenSofus
Måske fint at Fredberg kommer videre så vi kan få en ny som kan tage klubben til next level. De må findes derude. Fredberg har også lavet sine bommerter ( som alle gør ) så tænker han er til at erstatte.
Skrevet af Gomez1896
Undrer mig over, at det hverken i danske eller belgiske medier nævnes, at Fredberg og VFF har papir på hinanden indtil sommeren 2024. Det kan selvfølgelig tænkes, at Fredberg har en frikøbsklausul i sin kontrakt, hvorved Anderlecht ikke behøver at forhandle med VFF, men blot indløse beløbet. I så fald håber jeg, at VFF får tilstrækkelig god betaling - i mine øjne er Fredberg mere værdifuld (såvel sportsligt som økonomisk) end samtlige spillere i truppen.

Jeg kan som sådan sagtens forstå Fredberg, såfremt han vælger at smutte. Dog er han slet ikke færdig med det projekt han har igangsat i VFF - både med Superligaen og ungdomsafdelingen, hvor den klare målsætning er hold i ligaen for såvel U17 og U19...

Jeg tror, desværre, at det er et spørgsmål om tid før skiftet sker - og VFF skal finde en ny Fredberg. Gad vide om han allerede findes i egne rækker - det kunne måske være en Rasmus Stenild eller en Jakob Poulsen. Sidstnævnte har bred erfaring som spiller, stort kendskab til VFF spillestil og organisation, ligesom han på mange måder minder om Fredberg som type.....
Skrevet af Vagn1896
Håber Morten Jensen også bliver tilbudt en konge kontrakt et sted…..
Skrevet af bruger 151464
@vagn nu er du jo så heller ikke Viborg fan!
Skrevet af Mangdal85
Hvor kunne det bare være fedt hvis han sagde tak men nej tak til tilbuddet. Det kan selvfølgelig ikke diskuteres at Anderlecht er en større klub, og har et større budget end alle danske klubber pånær FCK, men Viborg har gang i en rigtig spændende rejse med fantastiske scouting muligheder som vel ingen andre klubber herhjemme kan matche med Football Radar som ejer 35 % af klubben, og milliardærer i Better Collective som på fornuftig vis har skruet op for budgettet fra 20 til nu 32 millioner kr. Og man gør alle tingene planlagt og yderst professionelt. Og om få år er planen at klubben får nye træningsfaciliteter som skal være de bedste og mest moderne i Danmark, og så skal ungdomsudviklingen også tages til det næste niveau. VFF kunne meget sandsynligt være en fast top 6 klub fremover, og vil fra tid til anden også kunne vinde medaljer og pokaler. Fredberg har desuden kontrakt til 2024 som der nævnes her i debatten, og man snakker om at han skal have en ny og forbedret kontrakt hvis han takker nej til Anderlecht, eller hvis deres bud ikke er tilfredsstillende.

Man kan håbe, men vi ved jo alle at han i sidste ende tager afsted. Penge fylder for meget i fodbold desværre
annonce
0