Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Fredberg tiltræder Anderlecht ved årsskiftet

Skrevet af bold
man 14. nov 09:09

Ifølge DH Sports skifter Jesper Fredberg ved årsskiftet sin stilling i Viborg ud med en tilsvarende i belgiske Anderlecht. Læs hele nyheden her
Skrevet af Luis Figo
Hvordan er en sportsdirektør fra lille bitte Viborg nogensinde kommet på radaren fra en stor klub i Belgien? Nogen der ved noget om det?
Må være mindst 10 mere oplagte kandidater alene i Belgien at tage af.
Skrevet af Esbjerg - fan
Måske sagen om Verhagen har sat Fredberg på verdenskortet.
Skrevet af Gomez1896
Fordi han er pissedygtig til det han gør, hvilket stillinger i Panathinaikos og Omonia Nicocia, samt en stilling som konsulent i belgiske Double Pass kan bevidne.

Han har været "Mr. Viborg" i deres genrejsning siden ankomsten i 2019.

Håber godt nok, at VFF tager sig godt betalt og lader Fredberg bruge december måned på at klargøre transfervinduet i klubben....
Skrevet af Sule12
Luis Figo

Jeg kan varmt anbefale serien om Viborg FF, der er frit tilgængelig på TvMidtVest. Her følger de særligt Fredberg og direktør Morten Jensens arbejde tæt.

Serien afslører selvfølgelig ikke de afgørende detaljer om, hvordan VFF arbejder, men Fredberg får ihvertfald præsenteret sig selv som en uhyre arbejdsom og faglig dygtig sportschef, der også sparrer en del med trænerstaben om det taktiske. Han har været (formentlig ikke helt alene) ophavsmand til VFFs strategi ift. transfers og indførslen af et klubmæssigt spilkoncept, hvilket klubben følger uanset om træneren hedder Neestrup, L. Friis eller J. Friis. Resultaterne af det arbejde taler for sig selv henover de senere år vil jeg mene.

Mon ikke en klub som Anderlecht bliver interesserede når de ser Viborg resultater og præstationer, som er sket med et meget mindre budget end de sædvanlige topklubber?
Skrevet af Vagn1896
Han kan lave penge hvilket er ret vigtigt i den moderne fodbold verden….han har været en stor del af Viborgs succes som er kommet på det helt rigtige tidspunkt…superligaen er i en rigtig dårlig forfatning spille mæssigt og antallet af hold der har skuffet har nok aldrig været højere i den nuværende og sidste sæson….derfor tror jeg også han får det svært.

Fredberg har turde at gå nye veje og det har givet pote dog kunne det godt tænkes det meste er data baseret….

Der hvor han har rykket kegler er hans væremåde og positive tilgang tror det har betydet rigtig meget på træningsbanen….

Den manglende Talent udvikling i fk Viborg og den vel nok største skandale i danske fodbold (verhaegen ) må han tage på sin kappe….desuden er antallet af udlændinge og nationaliteter sky høj i Viborg det minder helt om en light udgave af sønderjyske og Vejle…

Sjovt nok blir det aldrig Morten Jensen der er nogen der vil ha…..
Skrevet af Ponyben
Sjovt at der ikke er nogen herinde der har anbefalet Hr, Fredberg at tage dansk træner med til Anderlecht - muligvis en tidligere Brøndbytræner - kunne da være lidt fedt.
Skrevet af Kulling
@Vagn1896

Du har 4 fra egen talentudvikling i/omkring førsteholdstruppen: Lucas Lund, Anton Gaaei, Sofus Berger og Mads Søndergaard. Før denne sæson havde man også Tobias Bech. Hvor mange flere skal man spille med før du mener man har fokus på talentudviklingen?
Viborg Fodsportsforening af 1896
Skrevet af konge44
Og Anderlecht skal også havde ny træner mon det bliver en dansker evt. Thorup - DN eller NF ?
Skrevet af Gomez1896
Lad være med at gå i diskussion med Vagn / Marco (eller hvad han ellers har kaldt sig) - han er notorisk kværulant uden saglig grobund. Han foregiver at være VFF fan, men er sjovt nok kun på banen, når der skal kommenteres negativt på klubben, de ansatte, spillerne og resultaterne.

I øvrigt komisk, at han nu også vælger at give Fredberg skylden for manglende talentudvikling i FK Viborg - den rille har Vagn / Marco siddet fast i i de sidste 10 år....., og mig bekendt har Fredberg været i klubben siden maj 2019.
Skrevet af skkh
Glem ikke det sørgelige væsens andet pseudonym: Badbonez ;-)
Skrevet af Masch
Anderlecht er vel heller ikke den klub, de tidligere har været, og derved heller ikke den oplagte destination for andre "større" succesfulde "sporting directors".

Viborg FF står et godt sted, med en dedikeret investorgruppe, en kompetent og samlet bestyrelse, en god træner+team og en god trup (med flere egne unge).

Tak for arbejdet, Fredberg!
Skrevet af Jan1896
Gad vide hvad en fremragende sportsdirektør mon koster nu om dage? 🤷🏻‍♂️
Fodsportsforeningen har haft en stor plads i mit hjerte siden slut-80’erne
Skrevet af armand
sådan helt grundlæggende er dk vel også et velanset land for vores leder uddannelser?

antageligvis er en stor del af sportsdirktør posten leder arbejde / formalia hvor flair for sportslige beslutninger i sig selv er sekundært eller overlagt til scouts / sportslige udvalg.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
annonce
0