Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Galatasaray jagter FCK's Victor Kristiansen

Skrevet af bold
tor 20. okt 15:59

Ifølge det tyrkiske medie Takvim skulle Galatasaray være interesseret i FC Københavns Victor Kristiansen, da han står øverst på deres liste over forstærkninger til defensiven.Læs hele nyheden her
Skrevet af Mr.Slotved
ham har de ikke råd til.
Skrevet af FCKforever2020
Synes han skal til en større klub når det er han skal videre, men det skal ikke være lige foreløbig. Føler stadig han kan udvikle sig i FCK
Skrevet af Jillionaire
Tror mindst der går et år før han ryger nogen steder :) han virker også til at have lyst til at fortsætte i fck endnu
Fc København Tottenham Hotspurs
Skrevet af Konsulenten
Helt ærligt , rent sportsligt så er det vel næppe et skridt op?
Skrevet af Alle Achtung
ham har de ikke råd til.


Hvad koster han da?
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Skrevet af Fodboldministeren
Er han ikke lidt overvurderet eller er det bare mig?. Ja han har alderen med sig, men hvad er hans spidskompetencer egentlig?.
Skrevet af Mr.Slotved
kig mere på hvad galatasaray har at tilbyde i køb, så kan du se de ikke har råd.
Skrevet af Osteopaten
Fc standard svar: over 100mio.
Skrevet af Eiskalt
Det er vist bare dig… hvis du mener han er overvurderet har du vist ikke set FCKs kampe i hverken superliga eller CL. Han har et tårnhøjt bundniveau, som en af de eneste, og så spiller han med en helt fantastisk ro for så ung en spiller.

Hans spidskompetencer er en-mod-en, det opbyggende spil samt deltagelse i det offensive.
Sammen med Grabara er han klart klubbens største salgsobjekt.
Skrevet af spartan
Det er nok bare dig, ja. Fast mand på Skandinaviens største hold, hvor han snart har været der så længe, st man glemmer han kun er 19 år. Hurtig, fysisk og boldsikker. Galatasaray har sgu ikke råd.

Han bør, som andre nævner, droppe den mellemstation som Nelsson klart havde brug for, og i stedet gå direkte til en klub ala Sevilla.
Skrevet af Stribsune
@fodboldministeren
Lige netop derfor er han så god.
Han har et bund niveau der virker MEGET højt for sådan en ung knægt. Han laver sjælden fejl, og skejer sjælden ud med noget vanvittigt.( derfor du måske undrer dig over hans spidskompetencer) Kort sagt en stabil ung mand med et højt niveau. Han er sgu eftertragtet.
Skrevet af bruger 151464
Min første tanke var også, at de næppe har råd til ham. Men har de penge, kan de få, ellers må de gå…
Skrevet af Mangdal85
Tyrkiske klubber har altid vilde tanke om sig selv. VK ryger til en top 5 liga
Skrevet af Pep Guardiola
Er han ikke lidt overvurderet eller er det bare mig?. Ja han har alderen med sig, men hvad er hans spidskompetencer egentlig?.


Jeg synes bestemt ikke at han er overvurderet. Jeg kan godt følge at du ikke lige ser nogle åbenlyse spidskompetencer som fart, dribling, indlæg eller playmaking, men jeg ser egentlig også hans spidskompetence som værende mentalt og i hovedet i det hele taget, hvilket jo er lidt sværere at få øje på ved første øjekast.
Dertil solid defensivt.

Hans indstilling er vild, som 18-årig var han allerede svær at ryste og han virker i det hele taget til at kunne blive smidt ind i de mest ophedede kulisser uden at lade sig mærke synderligt. Dertil laver han enormt få fejl, står nærmest altid rigtigt placeret og er taktisk dygtig.
I det hele taget virker han som om han har en 30-årig spillers hoved.
Endelig er han stærk fysisk for en back. De lange indlæg til bagerste stolpe volder ham sjældent problemer og jeg har endnu til gode at se ham blive kyst trods stærkere modspillere. Ikke at han er Ivanovic, men han er absolut heller ikke en man bare skubber væk.

Alt i alt synes jeg han er en dygtig spiller, omend ikke den mest farverige, som jeg tror kan præstere i samtlige ligaer (om ikke andet på sigt). Hans loft vil jeg ikke umiddelbart mene er til de øverste adresser, dertil mangler måske nogle af de tydeligere spidskompetencer, men jeg kan snildt se ham stå en dør i Bundesligaen de næste 10 års tid.

Skulle jeg sammenligne ham med en nuværende topspiller ville jeg umiddelbart kigge mod en spiller som Azpilicueta, med forbehold for at de er på hvert deres niveau naturligvis. I danske termer kunne han også være en Lars Jacobsen - fin på alle parametre, men først og fremmest taktisk klog og enormt stabil.
Skrevet af dillen
Tyrkiske klubber har altid vilde tanke om sig selv. VK ryger til en top 5 liga


Heh, kommer det fra FCK-fanen.
Skrevet af hodja
Han skal naturligvis ikke til Tyrkiet.

Han har niveauet til en subtopklub i de helt store ligaer.

Vanvittig højt bundniveau og et godt fodboldhoved.
Skrevet af LurenDrejer
Som Brøndby fan må man erkende, at Victor er et kæmpe talent og ender på større adresse!

Der er ingen værdi i dette skifte, absolut ingen mening i han skulle vælge Tyrkiet og den usikre fremtid den har budt tonsvis af spillere efterhånden.

Victor ender i premier league eller Bundesliga, ikke en mellemvare.

Vi kigger misundeligt til fra den anden side, nå Victor skydes afsted!

Skrevet af VIF57
Hvis der stadig er lidt klogskab i den klub, så skal han ikke væk foreløbig. Heller ikke Jelert!
Skrevet af wombles
Synes godt nok ikke hans bundniveau var specielt højt i weekenden mod Brøndby, men ellers er han da absolut en lovende ung spiller.
Skrevet af futbol92
Vi skal holde op med at sælge til Tyrkiet, de er ikke en skid bedre end de bedste danske hold længere. Snart mange år siden at det var et stort skridt op. Tag et par år mere VK, og så kan du nuppe en top 6 klub i Bundesligaen.
annonce
0