Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Gattuso kvitter Fiorentina efter 22 dage

ons 16. jun 2021

Gennaro Gattuso og Fiorentina arbejder ifølge Sky Sport Italia på at stoppe samarbejdet efter blot 22 dage på grund af uenigheder om transfer-strategien.Læs hele nyheden her
Hvorfor har de ikke haft den samtale inden han blev ansat? Kæft, det er dumt.
Superliga og FCK fan
Fiorentina havde nok ikke forventet at Gattuso udelukkende ville "forstærke" holdet med spillere der er repræsenteret af samme agent som han selv.
Det virker ærligt talt amatøragtigt af begge parter, at man ikke er blevet enige om transferstrategien inden man skriver under på en flerårig kontrakt.
Gattuso er træner på præcis samme måde han var spiller. Passioneret, kompromisløs og hovedløs.
Fiorentina havde nok ikke forventet at Gattuso udelukkende ville "forstærke" holdet med spillere der er repræsenteret af samme agent som han selv.


Rygtes det som værende årsagen, eller var det et skud i tågen?
Spot on Rumleskaft
MesurCarzorla

Hvis man søger efter rygter virker der i hvertfald ikke til at være årsagen.
Internazionale AaB
Too much malakia
Hvorfor i alverden har Gatussos agent noget at sige ifht. transferstrategien. Eller problemet er måske at de troede de var enige før de underskrev?
# maldini94
Agenterne har meget at skulle have sagt når det kommer til transfers. Hvis Fiorentina skal hente forstærkninger, er det jo en fordel for Mendes, at de henter nogle fra hans stald. Så det er ofte en del af handlen når du skal hente en ny træner og nogle gange en spiller.
annonce