Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Højlund har skrevet under i Atalanta

Skrevet af bold
lør 27. aug 05:39

Rasmus Højlund har efter sigende skrevet under på kontrakten med Atalanta og ventes officielt præsenteret inden længe.Læs hele nyheden her
Skrevet af Duknukem
Hvis han får spilletid i Atalanta, så bliver han vel selvskrevet til landsholdet til VM på vores absolut ringest besatte position.
Skrevet af Martin Jørgensen-stavblenderen
Nogen der har indsigt nok til at sige, om dette skifte er umiddelbart godt for hans udvikling (ved godt ingen kan spå om fremtiden). Har han muligheder for spilletid nu og her, eller er der spillere der sidder tungt på pladsen? Er spillestilen som skræddersyet?
Skrevet af SotD
Det er naturligvis mega spændende, men jeg rygter dog at det er en postgang for tidligt. Han var lige ved at banke sig ind som bobler til VM, hvis han stiller sig bag i køen i Atalanta er den chance i hvert fald forpasset.

Omvendt kan han jo også mase sig nærmest forrest hvis han får succes fra dag 1.
Silkeborg IF
Skrevet af StoutPåStadion
Af alle steder at skifte til, så vælger han Serie A. Sikke en skam. Hvor mange af vores talenter skal den liga ødelægge?
Modbevis os endelig Højlund, men for satan da knægt.. Hjulmand er heldigvis en succeshistorie, men så har jeg heller ikke flere..
Spurs / Tranmere / Fremad Amager "Elendigt" - Morten Bruun
Skrevet af Desrouleaux
Hjulmand er vel primært Serie B. Men helt enig i at vi har set mange talenter de senere år der er gået i stå efter at være havnet i Serie A, og så ingen spilletid har fået. Dams, ASO, Mæhle, etc.

Vi skal vel nærmest tilbage til Simon Kjær for at finde en der for alvor har fået noget ud af at tage springet til Serie A som ung?
Silkeborg IF & Leeds United
Skrevet af Kasadin
Tror desværre også det er lige en tand for tidligt for Højlund, men håber virkelig jeg tager fejl.
Skrevet af Stefano Tacconi
Han kommer i hvert fald ikke sovende til spilletid.Zapata er klart første valg, og så har de en erfaren supersub i Muriel, dog er begge disse spillere ret skrøbelige ift skader, hvilket kan være en åbning. Ligeledes har Muriel af flere omgange været rygtet væk i dette vindue......
«I began by playing for the biggest club in the Lorraine region, went on to the biggest club in France and ended up with the biggest in the world.» Michel Platini Juve per sempre sara
Skrevet af plutonium
Jeg ved ikke, om det er for tidligt, men er det den rigtige klub?

I FCK lignede han en forvirret høne, og mit gæt er, at han er en angribertype, der ikke har godt af for rigide rammer. Jeg har indtryk af, at han har mere brug for pladsen og friheden til at gøre det, der falder ham naturligt.

Der tænker jeg ikke, at Serie A er den bedste liga at tage til, hvor holdene netop er meget disciplinerede og velorganiserede. Bundesligaen eller Championship gav måske mere mening, hvis han skal blive ved med at shine og vise, at han kan på et højere og højere niveau.

Andre, der har det på samme måde? Et kæmpe problem, når klubber køber angribere, for mig at se, er at de primært kigger på stats og spidskompetencer. De glemmer at se på, hvilken type hold spilleren brillerer for. Der ér bare forskel på at være en spidsangriber på et bundhold med maksimal offensiv frihed og til at spille på et tophold, der skal dirke et forsvar op på mindre plads.

Det er set utallige gange, at en topklub køber en bomber fra en bundklub, og så falder det helt sammen, fordi transitionen i forhold til spillestil er for stor. Hvis en spiller er dygtig i ét scenarie er det altså ingen garanti for, at de også er det under helt andre omstændigheder.
Skrevet af jesaustralia
Vi har gode angribere paa landsholdet - vi er staerkt besat der - Dolly - Cornelius - Wind - (Hojlund i fremtiden) - til gengaeld mangler vi maaske baade en bedre strategi og maaske nogle mere kreative spillere som kan saette angriberne op - vi faar for lidt ud af vores angribere - de ser passive og daarlige ud. Det er en ubarmhjertig position som er afhaengig af support - medspillere som ikke piller naese som de har gjort siden angriberen hed Preben Elkjaer altsaa verdensklasse - Jon Dahl var bestemt osse der oppe - min pointe er vi ku have Mbappe og stadig se ringe besat ud - det er en kombination af daarlig strategi og mangel paa kreativitet fra support spillerne.

Hvis vi skal slaa de store hold saa er det et punkt der skal fixes ASAP :)
»Plads Til Alle - Eller Ingen!!«
Skrevet af Stagger Lee
Ja, Italien er et svært sted at få succes og Gasperini er også en hård nyser at arbejde under. Det kunne godt gå hen og blive svært for ham med den mentale omstilling, der skal til. Omvendt, så spiller Mæhle der jo og det kunne måske være den støtte, han har brug for, for at tage springet lidt lettere.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af jesaustralia
Plutonium

Jeg er fuldstaendig enig - Italien og ikke mindst Atalanta er kendt for at kobe for at tjene flere penge i et fremtiddigt salg - tror ikke de er en taalmodig klub med mindre du har et historisk CV - saa jeg haaber inderligt at han kan brage igennem fra dag 1 af og bare vise jeg styre det her show og hvis de ikke vil bruge ham haaber jeg han vil blive lejet ud til en god klub i tyskland - Frankfurt feks.

Det der med foreskellige scenerier er godt set - jeg er meget enig og det er osse derfor angribere ser passive og daarlige ud ofte - baade support spillerne og strategien som jeg osse omtaler i mit indlaeg foroven er vigtig for at faa det meste ud af din front man
»Plads Til Alle - Eller Ingen!!«
Skrevet af JesperA46
Mærkeligt valg med tanke på det sportslige. Havde Højlund fulgt den fornuftige vej, havde han taget et par år i eks. tysk eller hollandsk fodbold inden turen går til Serie A, og Atalanta i særdeleshed. Han ryger på bænken
Skrevet af law
Tror ikke Atalanta smider 126 mio for en spiller til bænken. Det er i forhold til transfers i serie A, en ret stor transfer.
Håber det lykkedes for Højlund der. Atalanta spiller ikke "typisk italiensk" men er i meget høj grad et hold der vil ud over stepperne og spiller offensivt. Generelt mange mål i deres kampe. I forhold til spillestil tror jeg faktisk det er et meget godt valg af Højlund
Skrevet af Martin Jørgensen-stavblenderen
Æv sorte udsigter umiddelbart. Håber han kan holde kadencen. Ville være lækkert med et dansk angrebstalent, som ikke gik i stå. At dømme ud fra YouTube ligner han en angriber, som kan dække en stor del af banen, og gerne går med i opspillet. Men når han kommer i feltet, ligner han en klassisk fox in a box, der vælge den lette løsning og sparker første gang. Det ser lovende ud - på YouTube vel og mærke
Skrevet af SotD
Når folk altid henviser til Simon Kjær, så må det nødvendigvis være fordi folk har en ringe hukommelse.

Hvor slog Mikkel Damsgaard igennem i udlandet? Sampdoria
Hvor tog Joachim Andersen sin store udvikling i udladet? Sampdoria
Samme spørgsmål bare med Jens Stryger? Udinese

Derudover har en del andre spillere fået en pæn mængde spilletid i Italien - Nogle i kortere, andre i længere perioder. Præcis som i andre lande:

Christian Eriksen - Inter
Peter Ankersen - Genoa
Andreas Cornelius - Parma
Lukas Lerager - Genoa
Joakim Mæhle - Atalanta
Morten Frendrup - Genoa
Morten Hjulmand - Lecce

Tiden hvor det går mere galt i Italien end i alle andre lande er for længst forbi.

Dem der ikke slår igennem har jo sjældent niveauet til en af de 4 største ligaer umiddelbart efter et fejlslagent Serie A eventyr - og hvis de har så har matchet jo bare været forkert. Som med f.eks. Mæhle.

Men altså, Ankersen, Cornelius, Lerager, ASO mfl. har jo ikke bare sprunget over til La Liga eller Bundesligaen og smadret igennem der i stedet for. De har skulle trappe ned og finde deres hylde.
Silkeborg IF
Skrevet af tossegod
Enig. Serie A er ikke meget værre sted end så mange andre. Faktum er, at det er svært i alle de store ligaer, og at mange ikke klarer sig som håbet. At det skulle være særlig skidt at komme til Serie A er der ikke belæg for at hævde.

Til gengæld ser det svært ud i det her tilfælde, for Atalanta er meget stærkt besat oppe foran. Lad os se, om de sælger nogen, så det kan gøre vejen lidt kortere. Men jeg håber da, jeg bare undervurderer Højlund
Skrevet af ozzie_dk
[i]
Af alle steder at skifte til, så vælger han Serie A. Sikke en skam. Hvor mange af vores talenter skal den liga ødelægge?
Modbevis os endelig Højlund, men for satan da knægt.. Hjulmand er heldigvis en succeshistorie, men så har jeg heller ikke flere..
[/i]

simon kjær er da blevet meget god...

Skrevet af 99Lupus
Nu håber jeg virkeligt Højlund har fået sig en god lang snak med Atalanta, og er blevet "lovet" spilletid.

Alt for mange danske talenter er brændt sammen på italienske bænke, og vi skal vel snart tilbage til Simon Kjærs Palermo-dage for at finde en ung dansker der for alvor har slået igennem i Serie A.

Hvor ville det dog være fedt, hvis Højlund får succes. Danmark mangler en stabil angriber i verdensklassen, som kan finde ud af at banke mål ind. I øjeblikket render de to bedste bud herpå rundt i østrigsk fodbold - Højlund og Kjærgaard - og så selvfølgeligt Wind, som ikke helt kan afskrives endnu. Det må snart være Danmarks tur til at få en Zlatan/Haaland.
"Benfica ville ikke ende i Top8 i PL, Top4 i Bundes, Top6 i Serie A, Top5 i La Liga eller Top4 Ligue 1. I sin nuværende form også dårligere end Salzburg, Ajax, PSV, Porto og Sporting," - Leander, August 2022.
Skrevet af JesperA46
99Lupus

Danmark hungre efter en angriber, men Højlund bliver aldrig den nye Haaland, dertil er evnerne åbenlyst lysår fra nordmandens

I England, Spanien, Italien og Tyskland løber der måske én eller to rundt med Haalands talent, og ti til tyve med Højlunds ditto
annonce
0