Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Interesse fra topklubber tvinger Højlund til at ansætte agent

man 27. mar 04:30

Transferjournalisten Fabrizio Romano hævder, at Rasmus Højlund er tæt på at finde en ny agent, da europæiske topklubber er ude efter den danske guldfugl.Læs hele nyheden her
Tror personligt det ville være bedst for ham at blive en sæson mere i Atalanta, da han er i en virkelig god situation til at udvikle sig, med massere spilletid og en træner som tror på ham. Dog kan jeg godt forstå det ville være svært at sige nej til en kæmpe lønstigning samt den prestige og berømthed man får ved at spille i de rigtig store klubber.
Normalt ville jeg sige ro på, og tage et år mere, når det går rigtig stærkt. Men lige med Højlund, så har han så meget momentum, og han har så mange fantastiske kvaliteter som 9’er, at jeg bare synes han skal smede mens jernet er brandvarmt og komme afsted til øverste hylde.
Ha samme coolness som Haaland lejren. Haaland kunne have indtrådt i Prl allerede efter 1 sæson i Dortmund, men den faste spilletid og trygge udviklingsmiljø har gjort han er et monster idag..
Ahhh mon ik også Mæhle skulle have smuttet efter EM...
Nu er han niveau dalet kraftigt, og sidder lidt fast i Atalanta og ikke med fast spilletid.
Så det er med ag smede mens jernet er varmt.
Højlund er en god angriber, men nu spillede Danmark i mod to landshold, der på papiret er langt under Danmarks “normale” niveau.

Ville gerne se, hvorvidt han kunne præstere på samme niveau (kræver ikke et hattrick) mod hold, som enten er på samme niveau eller derover.

Synes han skulle vente en sæson. Ellers ender det med, at han bliver bænkevarmer i Arsenal eller sådan noget.
Brøndby IF - FC Barcelona
Kommer an på hvor stort ens talent er om man bare skal "smede imens jernet er varmt".. Man har hele tiden vidst at Haaland skullle til en top klub, grundet hans talent, også såfremt der kom en scoringskrise i Dortmund, er folk ikke dumme nok til ikke at kunne se hans talent, samt hvorfor han vægter spilletid i Dortmund.
En spiller som Eriksen har heller aldrig bare "Smedet imens jernet er varmt" der har altid været en klog og fornuftigt udviklingsplan selvom han var det største talent i DK.

Tag Daramay han smede imens jernet var varmt og han har ikke udvikling sig meget siden.

Talent er vigtigt, den rette rådgivning, tålmodighed ligeså vigtigt og aller vigtigt hold sig skadefri..
Han burde klart tage en sæson mere i Atalanta. Netop for lige at etablere sig på næsthøjeste trin inden han træder ind i en top 10 klub, bare følg Haaland-opskriften.
Silkeborg IF + VAR ud af Superligaen
Ville gerne se, hvorvidt han kunne præstere på samme niveau (kræver ikke et hattrick) mod hold, som enten er på samme niveau eller derover.

Det går nu meget godt i indeværende sæson på klubplan. 14 mål i 33 kampe, hvor han i gennemsnit bruger 144 minutter pr. mål (dvs. ét mål i hver anden kamp ud fra antal spillede minutter).
Supporter@ Altså Mæhle får fint med spilletid i Atalanta! Sidder fast? Den forstår jeg simpelthen ikke. Forventninger til Mæhle har berettiget været høje, efter hans vanvittige scoringssnit. Jeg tror det hæmmer ham.
Nr25Lawgi@ Du synes ikke han beviser sit niveau på daglig basis i Serie A? Det er jo netop hans præstationer der, som har vagt interesse fra storklubber, at han så hakker fem kasser ind på landsholdet i to kampe, mindsker jo nok ikke den hype!
Et år mere i Atalanta og så måske til Bayern som mangler en hurtig og farlig angriber ?
MIA SAN MIA
annonce