Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Kasper Dolberg på blokken i Sevilla

Skrevet af bold
tir 30. aug 18:14

Sevilla vil angiveligt gerne have fingrene i Kasper Dolberg, hvor han kan blive holdkammerater med Thomas Delaney. Læs hele nyheden her
Skrevet af Vladivostok
den mand er da helt ekstremt meget skadet. hele tiden småting utroligt. synd for ham,og tror meget lidt på ham som spids på landsholdet. efterhånden.
Skrevet af Shotcaller
En frisk start vil ikke være dårligt for ham, og mon ikke Nice også tænker at de vil prøve noget andet. Tror også at det spanske vil passe godt til ham.
Hjertet er gult, humøret er blåt.
Skrevet af FodboldFest
Uden at have det store indblik i hvordan Sevilla spiller: Do it! Væk fra Nice og Ligue 1, ny start, Delaney som holdkammerat. Lyder fornuftigt.
Landsholdet/OB
Skrevet af FodboldFest
synd for ham,og tror meget lidt på ham som spids på landsholdet. efterhånden.

Så længe hans diabetes ikke er problemet, så tror jeg 100 % han kan komme tilbage, for talentet er så stort. Men det kræver, at han lander på det rigtige hold, hvor man kan bruge en klassisk målscorer.
Landsholdet/OB
Skrevet af brugerx
Det forlød tidligere på sommeren at hans nye manager i Nice ikke var begejstret for ham. Tror også et skifte ville være godt, men om han er god nok til Sevilla er jeg usikker på.
Skrevet af Acheron 3
Det kunne være fint for ham at skifte. Nice virker lige nu heller ikke til at være specielt godt kørende. Jeg tror at det var en kæmpe fejl af Kasper Schmeichel at skifte dertil.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Mr.Slotved
de kan ikke li ham i nice.

Fordi han er så kold i hans udtryk
Skrevet af jesaustralia
Dolberg er en top Angriber - paa landsholdet har han bare ikke faaet vist det endnu - det skyldes til dels strategien vi spiller med og til dels daarlig support af medspillerne - Angribere er meget afhaengige af sine medspillere - jeg syntes ikke det danske landshold er saerligt dygtige til at saette en type som Dolly op - saa dolly bliver hurtigt udstillet som passivt spillende - men han har absolut ingenting at arbejde med - jeg ved ik hvordan det har vaeret i Nice men det ku godt vaere det samme der er til grunds der - det er et utaknemmeligt job for mange angribere - hvis de ik har en fysik som Mbappe (Hurtighed) Eller Cornelius (hovedspil) - jeg ville onske han spillede sin position lidt tilbagetrukken og indgik i et samarbejde meget mere med Damsgaard - Eriksen hvor de 3 skaber plads for hinanden og har nogle »Plays« indarbejdet - jeg ved godt hvad jeg vil med dem - men det kraever en anden tilgang end hvad det er nu og det er der jo ikke noget galt med :)
»Plads Til Alle - Eller Ingen!!«
Skrevet af WhyNot
Forventet overskrift på eb.dk: Dolberg klar i Parken til Champions League.
Skrevet af REALlisten
Jeg er (desværre) en af dem der har mistet troen på Dolberg!

Jeg synes at han Oftere er Piv-ringe end at han til tider er Verdensklasse god (hvor der er rigtig langt mellem snapsene og han har efterhånden fået Kontinuerligt spilletid i begge hans 2 klubber indtil videre!

Hans mange skader og sygdom og Dovne og dårlige attitude på banen (som både hans træner i Ajax og Nice bekræftede) gøre at jeg han indenfor de næste 3-5 år (Maks) er at finde i Superligaen!
Han ser ud til at have toppet (og det var sjovt nok kun i hans første sæson i Ajax).
Skrevet af svenneolotta
Dommeren skal spille i en klub hvor han er lige en smule for god, ligesom Jesper Grønkjær skulle det og mange andre. Det er psykisk. FCK, eller tilsvarende, kunne få ham op i vanvittige omdrejninger, som kunne smitte af på hans landsholdspræstationer.

Tænker dog ikke han er nået dertil i sin selverkendelse endnu. Vi ses om et par år Doller :)
Sælger gerne mesterskabet for at slippe af med Thorup den sinke !
Skrevet af fetaehhgodt
Som nogle skriver så bekymrende med hans skader. Desværre. Skulderskade var det den fra sidste landskamp der stadig driller ?

Han er verdensklasse når han har haft fast spilletid i gennem en periode. Det har han vist i den grad !. Men alle de her små skader som har holdt ham ude, ikke gjort noget godt for ham.

En skriver han ikke har vist noget på landsholdet, og det problem "rigtige" angribere tit har med at de ikke har noget at arbejde med.
Der er jeg både enig og uenig. Han har i den grad vist storspil i et par kampe, hvor Danmark mødte små nationer og Danmark dominerede konstant. Men korrekt i de landskampe mod rigtigt svære modstandere, der tit blevet skældt ud herinde for at ikke gøre det godt. Hvilket jeg mener er ufortjent kritik. Og hvor jeg er enig med det har været en utaknemmelig tjans at ligge helt alene blandt 3 modstander forsvarer. Der er det de færreste der blomstre. Jeg mener faktisk han har været vores bedste spidsangriber vi har de gange han har spillet. Dvs jeg tror ikke andre ville have kunnet gøre det bedre. Når han vel og mærke er oppe på dupperne.

Men synd med alle de her små skader. Må sige min tiltro til ham som fremtidens stjerne på landsholdet er lille. For selv hvis han fik spilletid og begyndte at blomstre igen, så har tidligere erfaring jo vist at der nok igen kommer skader der sætter ham tilbage.

For at kunne blive en absolut stjernespiller kræves en masse. Udover talent og en masse andre faktorer så kræves det en spiller går en karriere igennem næsten uden skader. I hvert fald ingen store skader. Bare for at nævne Messi og Ronaldo, eller for den sag skyld vores egen i Danmark: Eriksen. Havde de ikke været så velsignet eller heldige som de har været med at undgå de store skader, så havde de slet ikke været hvor de er i dag.
Modsat så findes der sikkert mange som havde det samme niveau /eller næsten samme niveau, hvis man sammenligner dem i deres helt unge år. Men de fik skader og mange glemt idag, Det er en virkelig vigtig ting at kunne gå skadesfri igennem i sin karriere, hvis man skal nå helt op.

Dolbergs hidtige skadehistorik har vist at han ikke tilhører dem desværre.
Skrevet af FORZA_X_MILAN
dvs. sige at med din logic var Daniel Agger aldrig en stjernespiller for landsholdet.. stop jer selv
Skrevet af Manajohn
Han et pisse god, han skulle nok kunne finde en klub. Han har da scoret lige så mange mål Nunez, de sidste 2 år ;)
Skrevet af Manajohn
Kom til United......
Han er da Ajax skolet.
annonce
0