Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Kessié tilbudt til Inter af agent

Skrevet af bold
fre 2. dec 09:14

Barcelonas midtbanespiller Frank Kessié er blevet tilbudt til Inter, der overvejer en lejeaftale med ivorianeren til januar, det skriver Corriere dello Sport.Læs hele nyheden her
Skrevet af Martinovic
Super godt han fik skiftet til Barcelona. Gad vide hvad han havde regnet med. Om ikke andet fik agenten sin kommission.
Mojn do!
Skrevet af MistGoose
Jeg var lidt overrasket, da rygterne omkring Kessie og Barcelona opstod. Men det har heller ikke hjulpet på hans spilletid, at Busquets sidder tungt på pladsen, næsten uanset hvordan han spiller.
Læg dertil, at konkurrenterne yderligere er F. De Jong, Pedri og Gavi så er den begrænsede spilletid nok forventet.

Den 25-årige ivorianer har kun spillet 13 kampe i efteråret, hvor det er blevet til sølle 485 minutters spilletid ud af 1170 mulige.

Teknisk set er det 1530 mulige minutter, da han har siddet på bænken i 4 kampe.
Barcelonamedløber siden 1998.
Skrevet af Merriman
Hils Calhanoglu!
Skrevet af Maurito
Jeg håber virkelig ikke, at det sker.
A.C. Milan 1899
Skrevet af lfc_ob
Jeg undrer mig altid lidt over disse artikler, hvor "agenten tilbyder XXX til højre og venstre...". Det er vel op til den ejende klub at tilbyde noget som helst?
Darwin -> Evolution in Liverpool YNWA...!!! Tænk, hvis dette forum havde en moderator...?
Skrevet af Chris4700
Hans agent har af to omgange indenfor VMs start været ude og feje de her rygter til side, og sige at han er glad i Barca, ønsker at fortsætte, er i gang med at tilpasse sig, osv. Men nej, et rygte fra en italiensk avis skal da være den toneangivende i snakken om Kessie
Barca
Skrevet af Soccerjedi
sølle 485 minutters spilletid ud af 1170 mulige.


Sølle? Er det virkelig sølle at have spillet 40% af minutterne som nytilkommen spiller i en klub som Barca, der kræver noget tilvænning ift spillestil og system?

Kessie har aldrig været tiltænkt en startende rolle. Xavi ville have ham som en slags Ketia/Yaya som et kort i kampe der kræver lidt mere fysik.

I i øvrigt er det jo ikke Busquets plads han konkurrerer for. Det er Pedris. Det oser altså langt væk af manglede fodboldforståelse, når skribenten kører er narrativ om at Xavi “sværger til sin gamle holdkammerat”.
Skrevet af mholmm
Det er vel Barcas nye strategi, hvor man henter transfer fire spiller ind og så sælger dem inden for et år med fortjeneste😀

Spøg til side, så tror jeg at det vil være godt for Kessie at komme videre. Det virker ikke som om Xavi har den store plan med ham.
Og umiddelbart står der en del spillere foran ham inkl busquets der ikke kan følge med længere, som de vil forlænge med.

Og mon ikke der bliver hentet en del nye spillere ind i det nye år ud fra de meldinger der er kommet fra ledelsen. Det bliver nok ikke i januar grundet den økonomiske situation, men derefter er jeg sikker på at Laporta og resten af banden er klar til at skifte markant ud igen.

annonce
0