Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Klopp smutter fra Dortmund til sommer

Skrevet af bold
ons 15. apr 2015
Ifølge det tyske medie Bild har Dortmunds træner Jürgen Klopp spurgt klubben, om han kan blive løst fra sin kontrakt efter denne sæson.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Bruun
Det kunne godt blive Manchester City.
M i a S a n M i a
Skrevet af FrankLampard
City virker åbenlyst.. Desværre
Chelsea's 5-0 win over Everton is "best ever Premier League performance": John Motson Jeg var der, og ja, De tog overlegenhed til en nyt niveau.
Skrevet af Ferguson41
Eller Real Madrid, eller måske endda Arsenal.
Skrevet af hurra
City eller Arsenal
Skrevet af Slettet(260021200206)
Jeg brækker mig hvis min favorit manager ryger til city, først nappede de silva, nu skal de dælme ikke ødelægge klopp også..!
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Ferguson41
Nu kom jeg lige til at læse historien om, at Tuchel har sagt nej til HSV, og så tænker jeg jo, at det er fordi han skal til Dortmund i stedet.
Skrevet af Slettet(260021200206)
Havde vådedrømme sidste sæson om en Klopp i united men desværre/heldigvis viser LVG sig som et godt valg, men frygter lidt det ikke er så langsigtet et valg som klopp kunne have været..!
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af fooogh
Klopp i City kunne godt føre til noget fantastisk fodbold.

De har spillermaterialet og mon ikke de henter yderligere stjerner til sommer. Jeg kunne sagtens forestille mig et dominerende City i næste sæson, hvis det bliver scenariet :)
Randers FC - Selvfølgelig støtter man det lokale hold :)
Skrevet af ChristianH.
#BVB-PK um 13.30 Uhr!
Celtic Football Club "30 years ago today my mother and father met. I asked my dad how it came about, "Canny mind, but we humped Rangers 2-0." ~ random Celtic fan.
Skrevet af FrankLampard
Det skulle eftersigende blive offentliggjort, at han stopper, på et pressemøde kl. 13.30..

Det bliver meget spændende at følge!
Chelsea's 5-0 win over Everton is "best ever Premier League performance": John Motson Jeg var der, og ja, De tog overlegenhed til en nyt niveau.
Skrevet af Bundesliga
Håber på City - så kan vi beholde Guardiola
♥ FC Bayern München (siden 1985) ♥ FC Midtjylland (siden 1999) https://www.rt.com/on-air/
Skrevet af ZidanPark
Håber han tager til Liverpool, men det er desværre yderst urealitisk.
YNWA
Skrevet af WilliamB
Havde vådedrømme sidste sæson om en Klopp i united men desværre/heldigvis viser LVG sig som et godt valg, men frygter lidt det ikke er så langsigtet et valg som klopp kunne have været..!


LVG har altid kun været tiltænkt som en kortsigtet løsning, der skulle bygge et nyt storhold op på 3 år, der så kan gives videre og selv hvis Klopp havde været ledig i sommers tror jeg stadig det var den rigtige beslutning fra ledelsens side.
Havde personligt håbet på at Klopp kunne tage over efter de 3 år, men nu må vi se, hvis han tager til City er den mulighed i hvertfald død og det er vel den eneste engelske topklub der mangler en ny manager.
Klubben fra vidunderlige KBH, Love United, Hate Glazers
Skrevet af Matti89
Nu kan det jo altså også være at han stopper for at få en mental pause ala den Guardiola tog efter Barca.
Skrevet af Slettet(432058202410)
Ja det måtte jo komme desværre...


Håber dog ike han ryger til City - Men har altid troet på han først ville smutte i 2016 når han skal afløse Löw som landstræner, men kan jo være manden tager et sabbatår.

Men lige siden Tuchel smutter fra Mainz, har jeg altid set ham som den perfekte afløser for Klopp. Så håber det bliver ham der tager over.


Kan godt gå hen at blive en udrensning til sommer.. Med højst sandsynligt Hummels til United, Klopp væk & endda sandsynligt Reus også smutter.
Captain America. FCM
Skrevet af FC Bayern 1900
Klopp gider sgu næppe træne sådan en flok apatiske fodboldspillere, der ikke spiller fodbold, fordi de har hjertet med i det, men fordi de er i den klub, hvor de kan tjene flest penge. Klopp skal da træne en gruppe spillere, der er lige så passionerede som ham.
Skrevet af FC Bayern 1900
Og det er forresten Manchester City, jeg snakker om.
Skrevet af dr_united
frygter også han tager til City, hvis han stopper i Dortmund. Pellegrini ser ud til at være færdig efter i søndags. Som andre United fans havde jeg håbet på Klopp i United i sommers, eller som afløser after LvG når han stopper om 2 sæsoner.
Men tingene ændrer sig hurtigt i fodbold, og man kan ikke fortænke Klopp i at ville prøve nye udfordringer og der kommer(formentlig) en ledig plads i en klub der har ambitioner - og økonomisk formåen - til at spille med om PL-trofæet og markere sig i CL.
Skrevet af forza-mufc
Guardiola og Messi til United i 2016/17 vinduet.. I hørte det her først ;-)
\"It\'s City, isn\'t it? They are a small club, with a small mentality. All they can talk about is Manchester United, that\'s all they\'ve done and they can\'t get away from it.\" - Sir Alex Ferguson, 1986-2013
Skrevet af LittleRedDevil
Én af mine absolutte topfavoritter til at overtage United i sommers (sammen med Diego Simeone). Jeg elsker simpelthen at se de to gutter rende rundt i det tekniske felt og råbe og gestikulere til den store guldmedalje.
Jeg håber virkelig ikke at han overtager City, men han er måske manden der kan gøre dem til et kollektiv og gøre dem rigtig giftige.
- Hvis han endelig skulle skifte til Premier League, så hellere Liverpool eller Arsenal.
annonce
0