Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Liverpool er enig med Benfica-bomber

Skrevet af bold
tor 9. jun 13:37

Liverpool er ifølge The Athletic enig med Benfica-bomberen Darwin Nunez om de personlige vilkår i en aftale. Klubberne forhandler aktuelt om en transfer.Læs hele nyheden her
Skrevet af 2-0sværføring
The Athletic er vel en rimelig solid kilde....det er satme mange penge
YNWA
Skrevet af Kompis
..
Skrevet af Leftie
Som der blev skrevet af en Liverpool-fan i en tidligere tråd omhandlende en kommende transfer:

Alt imens resten af top 6 klubberne er ude efter den ene stjerne efter den anden. Endnu en tyk streg under, hvad Klopp står for. For ham er det ikke sjovt at bruge en helvedes masse penge på en eller anden stor stjerne.


Men der er vel undtagelser...

OT:
Det kan blive voldsomt spændende med ham i klubben. Han har haft en virkelig god sæson og ser farlig ud.
Dog er det også en heftig pris for en spiller, der trods alt "kun" har præsteret på så højt niveau i én sæson. Men man betaler jo for potentialet.
Skrevet af badazz
@Kompis, ja jeg er en af dem, men glædeligt at Liverpool alligevel har så mange økonomiske muskler at spille med.
Men nu lyder det til, at der også er en del spillere på vej ud.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af sørenkisum
In Klopp we trust! Hans indkøb har set ret solide ud.
Det er vel kun Klavan og Karius og Minamino som ikke har haft et reelt niveau.

Nunez er stor, relativt hurtig, teknisk god og en fremragende afslutter.. Glæder mig til at Klopp får ham op i gear! ;)

Men det er sjovt at se Liverpool lige smadre United, ikke kun på banen, men også på transfermarkedet xD Angiveligt var han Uniteds number one transfer target.
Skrevet af Kompis
badazz: Slettede mit indlæg. Læste det som det var endeligt, men det er jo fortsat bare rygter.
Skrevet af 21
Pis, ham skulle vi ha haft hos Arsenal. Liverpool bliver bare vildere og vildere. Men alligevel altid noget at han ikke kommer til United :)
Skrevet af no name
Vil være konge og få i klubben, så vil overgangen fra den gamle trio til de nye være på plads. Godt med en generationsskifte. Håber bare ikke prisen bliver så højt som angivet.
Hvis kun Mane skifter, vil Liverpool også i næste sæson have musklerne til at kunne spille om alle trofæerne.
Men man skal ikke glæde sig for tidligt.
Skrevet af KimTrondheim
Galskap å betale så mye for en spiller. Liverpool burde ikke betale mer enn 60 mill pund for spillere de ønsker (de beste). Blir de for dyre, er det nestemann på listen... og for de som sammenligner med Grealish, Felix med flere, så er de summene IKKE normale, og ikke dem man bør sammenligne med.

Det sagt, Nunez blir nok en flott tilvekst på Anfield.
Skrevet af Vince71
Men man skal ikke glæde sig for tidligt.

Enig. At klubben og spilleren får styr på de personlige vilkår inden at man går igang med forhandlinger om prisen er en rimelig standard proces. Klubber bliver jo hele tiden meldt enige med spillere, men det betyder bare ikke altid de får dem. Men det er da en start. :)
Skrevet af Geddar , moderator
@21

Sgu ikke til den pris!
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Slettet(462334220310)
@Vince71
Det lyder som om, at Chelsea også kunne bruge en Darwin Nunes og afskippe Lukaku?
Skrevet af Vince71
@Cityzens

Jeg tror ikke lige det er planen at vi vil bruge så mange penge på en ny angriber igen. Vi har jo en del nye spillere der skal ind og som skal skiftes ud, så fokus er mere på at løse flere positioner og ikke sprænge banken for en enkelt spiller. :)
Skrevet af SønAfKlopp
@Leftie Man sælger en af sine absolutte største stjerner, der har haft en kæmpe aktie i klubbens succes, og nu er han på vej væk, så tænker nok, det er nødvendigt. Synes dog prisen er helt henne i vejret
Bevar Brøndby IF YNWA
Skrevet af casillas
Benfica er et super sted at hente spillere, og det ved de selvfølgelig godt selv, så prisen er nok bare en smule højere end hvis han havde spillet i en anden klub. Deres track record viser at spillere derfra bare har kvalitet. Atletico betalte over 120 mio euro for Felix, og når der samtidig er 20% videresalgsklausul på Nunez så er det klart han koster.
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
Skrevet af Too drunk to fuck
Shit, det vil være en kongehandel. Please lad det ske.
Skrevet af Slettet(101631231501)
@21

Sgu ikke til den pris!


Så rykker I jer jo aldrig, hvis det er med den mentalitet. Ærlig talt, I havde top-4 alt for billigt til salg i år og I glippede alligevel, vel mest af alt fordi I manglede en rigtig målscorer. Hvis jeg var Arsenalfan, så var det da præcis sådan en som Nunez jeg ville ønske til klubben. I mangler en, der kan lave mål og i har to virkelig dygtige kanter, der kan sætte en rigtig target man op og det samme kan Smith Rowe og Ødegaard. Hvem skal I så have til angrebet til en bedre pris? Jesus?
Skrevet af bruger 168115
Fantastisk afslutter. Så vi i de 2 kampe mod os i champions league. 22 år og masser af mulighed for udvikling under klopp. Selvom vi stadigvæk score pænt med mål gik vi lidt kolde i alle 3 finaler på scorings fronten så spændene med en så god afsluttee
Skrevet af Gelmore
One Season wonder eller....
Skrevet af Wise1964
Spændende spiller, voldsomt beløb, meget atypisk indkøb jf. en del fans som jo mener man ikke køber dyre spillere ind men former dem selv. Vildt at Premier League kan fortsætte tiltrækningen af unge talenter på den måde og han bliver da spændende at følge ... alderen og nationaliteten er på hans side!
Nisi Dominus Frustra ...
annonce
0