Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Liverpool har afvist Bayerns Mané-bud

ons 8. jun 12:10

Bayern München har sendt et nyt og forbedret bud til Liverpool for Sadio Mané, men også det bud er blevet afvist. Læs hele nyheden her
Det skal lige siges at de 7 millioner pund i bonus kun bliver aktuelle hvis Bayern vinder Champions League hvert år indtil 2025 og hvis Mane vinder Ballon D´or i selv samme sæsoner. De må være idioter.
Hvor har du det fra? Det lyder helt tåget. Jeg kan godt forstå at LFC vil prøve at presse citronen, men lige som med Lewandowski løber man jo så en risiko for at spilleren går transferfrit om et år samt er sur og tvær indtil da.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
At Bayern overhovedet vinder Champions League "bare" en enkelt gang frem til 2025, eller at Mané nogensinde skulle vinde Ballon D´or, har jeg svært ved at forestille mig.
Skambud af Bayern, det er ikke en Bundesliga-klub, de forhandler med denne gang.
@theunitedway.

Liverpool have rejected Bayern Munich´s latest offer for Sadio Mané which would only reach £30 million should the German club win the Champions League, and the Senegal forward lift the Ballon d´Or, in each of the next three seasons.

- https://www.thetimes.co.uk/article/sadio-mane-liverpool-reject-bayern-munich-s-30m-bid-with-laughable-bonuses-vt9j8v903

Joyce er den mest pålidelige Liverpool journalist der er.
Hold da op hvor er Bayern dobbeltmoralske. De vil have kassen for Lewa, men vil ikke betale prisen når de går på rov i andre klubber. Hvad Mané dog vil i den klub kan jeg ikke forstå
Bayern skal nok ikke komme med flere af den slags tilbud, hvis de ønsker Liverpool tager dem seriøst
At Bayern overhovedet vinder Champions League "bare" en enkelt gang frem til 2025, eller at Mané nogensinde skulle vinde Ballon D´or, har jeg svært ved at forestille mig.

Hvorfor har du svært ved at forestille dig, at Bayern skulle vinde CL, inden for de næste tre sæsoner? Ikke sagt, at de nødvendigvis er favoritter, men fraregnet Real og Barca, så er der vel ikke nogen klub i dette årtusinde, der har CL oftere end dem. Historikken taler bestemt for, at lige præcis Bayern, vel nok er blandt de mere realistiske bud.
Bayern har fået at vide, at prisen er 42,5 mio. pund.

Så de skal til at skrue gevaldigt ned for fjolletobakken, hvis de er seriøse.
Y. N. W. A. #JFT97
Ok det er jo lidt at tage pis på folk med sådan en umulig bonus.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
bayern viser da deres egen klamme side ret godt nu. de tåger med deres bud. fuldstændig urealistiske klausuler....
annonce