Snak

Mere indhold efter annoncen
Alle synes priserne på transfers er vanvittige - på nær lige når den er en klub de holder med der skal sælge, så kan det ikke blive dyrt nok :-)
AabBager

Forstår godt hvir du vil hen men den pris Bayern tilbyder er jo decideret useriøst. I dagen marked er små 200 + millioner ikke meget, specielt ikke for en spiller af Manes kaliber.
Så vel fair nok at liverpool takker nej tak med den fornuftige økonomi de har.spiller han som han har gjort det sidste halve år, så er de 200 millioner godt udgivet i forhold til præstationen på banen.
Hvorfor har du svært ved at forestille dig, at Bayern skulle vinde CL, inden for de næste tre sæsoner? Ikke sagt, at de nødvendigvis er favoritter, men fraregnet Real og Barca, så er der vel ikke nogen klub i dette årtusinde, der har CL oftere end dem. Historikken taler bestemt for, at lige præcis Bayern, vel nok er blandt de mere realistiske bud.


I dette årtusinde:

7 Real Madrid CF
4 FC Barcelona
3 Bayern München
2 Chelsea
2 Liverpool
2 Milan
1 Port
1 Inter
Husk nu lige at Liverpool fik Thiago til en meget favorabel pris. Nu er det endelig også gået op for Liverpools fans hvor god han er. Max 40 mill euro for Mane er rigeligt for en mand hvis kontrakt udløber næste sommer og er 30 år. Desuden er Bayern måske de bedste forhandlere der findes.
What you see is what you get.
Pinligt, useriøst og amatøragtigt af Bayern at komme med så lavt et bud. Vi snakker om en af verdens bedste i de seneste mange sæsoner og han er kun 30 år.
Bayern kræver det dobbelte for en 36 årig Lewa med en kortere kontrakt og som offentlig direkte har sagt han ikke øsnker og spille Bayern mere.
Tror de Liverpool er lille klub i Tyskland, hvor de bare kan kapre en spiller som fe har gjort de seneste to årtier.
Liverpool er heller ikke kendt for st sælge billigt. Alle bud under 40 million pund burde blankt afvises, så hellere beholde spilleren en sæson mere.
moderator
Ja, hvad bilder side sig ind, at gå efter at købe billigt og sælge dyrt. Føj!!!!!!
https://kortlink.dk/sudv
@no name

Du må prøve igen…

Den med tallene er vist smuttet midt i dit vredesudbrud.
hahah, det er jo en decideret fornærmelse at byde så lavt. Man kan fornemme, at Bayern ikke er vant til at hente topspillere i PL. Han har ganske vist kun et år tilbage af kontrakten, men det grænser jo til hån alligevel.

350-375 mio., så synes jeg at Liverpool skal acceptere.
Op med buddet Bayern. :) Det koster at handle ind i en større liga.
Mon ikke Bayern håber på rabat?

Liverpool fik jo nærmest Thiago foræret, nu håber de vel på lidt fairness.
annonce