Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Luis Suarez er færdig i Barcelona

man 24. aug 2020

Ifølge det spanske medie RAC1 har Luis Suarez fået at vide af cheftræner Ronald Koeman, at han ingen fremtid har i Barcelona.Læs hele nyheden her
Det giver da et tyndt håb for Braithwaite.

I sådan en genopbygning skader det vel ikke at have en loyal, hårdtarbejdende og ydmyg spiller, somham rendende rundt. Det kan være han får nogle muínutter her og der, men måske skal mine danske briller pudses
Der findes kun en menneskerace - Homo Sapiens, som i øvrigt ikke er ren, da der i tidenes morgen blev knaldet løs med Neandertalerne mm
Det er alligevel voldsomt nok at skille sig af med suarez. Det puster da bare ydeligere ild i rygterne om Messi skifter klub.
Han må da gerne komme tilbage til Liverpool som backup
Lad os håbe Braithwaite kan overraske alle igen og rent faktisk blive i klubben. Han er vel billigere end mange af de spillere de normalt har, og samtidigt har han vist han være være effektiv, ydmyg og hårdtarbejdende.
Det er mange mål og assist, der kommer til at mangle der.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Braithwaite er også på vej videre, formentlig til en midterklub i Premier League, hvor jeg tror han vil kunne gøre det fint. Han har en fantastisk arbejdsmoral og mentalt er han stærk, så det skal nok gå ham godt hvis han kan holde sig i form og skadesfri.

Han har desværre ikke haft niveauet til Barcelona, omend der mangler en del på angrebspladserne. Når bredden førhen har heddet Henke Larsson, Gudjonsson, Pedro Rodriguez så er det svært at se hvordan man vil kunne finde plads til ham i en kommende genopbygningsfase. Såfremt Dembélé bliver, hvilket næsten alt indikerer, så er der Griezmann og Messi som faste startere, Ansu og Dembélé til den sidste offensive plads, Trincao måske også som afløser på Messi´s position og klubbens mål om at bringe en ny 9´er, så er det svært at se hvor han skulle kunne finde spilletid.
Blaugrana al vent un crit valent tenim un nom el sap tothom: Barça, Barça, Baaarça!
Kan simpelthen ikke vikle mit hovede omkring der til stadighed er brugere herinde der føler Braithwaite bør få og faktisk kan gribe chancen i Barcelona. Det er så ufatteligt blåøjet det er til at blive skør af. MB er færdig i Barcelona, det blev ikke det eventyr som mange herinde troede, og selvfølgelig gjorde det ikke det. Hold nu op.
Real Madrid C.F. Siden 2000 F.C. København siden 2004
Værsgod OGS, her har du en fuldgod angriber til United! kom nu igang Woodward!
Værsgod OGS, her har du en fuldgod angriber til United! kom nu igang Woodward!


Nej tak, så hellere vælte på cykel på en grusvej.
Et godt nordjysk ordsprog : Tille op ....tille fuld !!! Udnævnt af keiser1 til at være en jysk tranlampe :-) Møghunden kalder Real Madridfans for arrogante ..... jeg er dermed superarrogant !
Så bliver Barcelonas angreb vel lidt tandløst.....
Suarez har været en skygge af sig selv i lang tid, og klubben har ikke råd til at have ham siddende på bænken - hvilket han selv naturligvis ikke ønsker. Derfor giver det mening at sende ham videre, og give Griezmann chancen på toppen, så han bliver fodret af Messi og Dembele/Fati
annonce