Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Manchester United vil erstatte Ronaldo med Gakpo

Skrevet af bold
lør 26. nov 13:33

Cristiano Ronaldo er fortid i Manchester United, derfor skal den engelske storklub have lukket et hul i offensiven, og her peger pilen på Cody Gakpo, skriver ESPN. Læs hele nyheden her
Skrevet af Taco mix
Nogen der har set ham for PSV?

Er der nogen om snakken, eller vi ude en Milan Baros/Rodrigez scouting?

Jeg har ikke selv fulgt med der, og kan kun kigge på stats.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Vladivostok
og hent Ivan Toney også.

Skrevet af JEGerUenig
@Taco mix

Gakpo er et bæst af en spiller... Han er stor hurtig og utrolig målfarlig, selvom han er atypisk som 9´er har han den gode positionering som de rotineret 9 er har...

Jeg var vildt ærgerlig over i sommers at United hentede Antony hvor de kunne have hentet Gakpo for €30 mil

Han er hovedsageligt kant, men er ligeså dygtig som angriber fordi han har mål næsen...
Selvom han nu kommer til at koste måske €50 mil ville jeg mene det er tæt på scoop pris. Så jeg håber virkelig på det bliver realitet.
Skrevet af Shamran
Vi skal mindst have en striker til vinter nu hvor Ronaldo er væk og Martial konstant er skadet og vi kan sgu ikke vente til sommer. Jeg ved godt det ikke er det optimale vindue at hente klasse angribere i, men det kan vi jo takke vores ejere for.

Gakpo er ok, men personligt havde jeg hellere set Richarlison der som bekendt gjorde det ok for Brasilien den anden dag på toppen. Han spiller jo ikke særligt meget for Spurs hvor han står i skyggen af Kane og Son, men han har et ægte killer instinkt, er hurtig og ung så ærgerlig vi ikke gik efter ham i sommers. Men fortsætter han med at være bænkevarmer for Spurs sæsonen ud så kunne man da håbe på noget til sommer her.

Det bliver nok en Ighalo løsning her til vinter som langt fra er optimal, men vi skal jo have et eller andet på toppen udover en omskolet Rash og konstant skadet Martial - den går åbenlyst ikke med så mange kampe der kommer efter VM.
Skrevet af bolden100
Selvfølgelig vil de det. Men de får ham ikke. Når de har studeret ham i det næste 8-12 måneder opdager de, at han allerede er solgt :) Velkommen til United.
Skrevet af VikingStar
.. og så ender det med en desperat panikk handel på siste dag av vinduet.. same procedure as every year, James.
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
annonce
0