Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af TheSpursyWay
Har ikke ondt af ham overhovedet. Sætter sig selv over holdet er så skammeligt og ulækkert, at selv Sir Alex Ferguson må være skuffet.
Ja, Ronaldo rimer på selvoptaget, narcisist og "I Messis skygge". Messi rimer på holdspiller, ydmyg og "Ronaldos Gud". Sad but true!
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Skrevet af Soccerjedi
PSG?


Uenig. I den franske liga og liggende som 9’er ville han score mål på samlebånd. Mbappe har efterspurgt en 9’er for at frigøre ham til kanten og trække Messi længere tilbage på banen.

Samtidig kan man indfri den, for år tilbage, utopiske tanke om at have Ronaldo og Messi på samme hold.

Ser det som et godt match - og PSG eneste top-klub der er skøre nok til at tage chancen.
Skrevet af Tonytouch
Kompis: og hvor ved du fra at Ronaldo ikke har forsøgt at tage disse problemstillinger med træneren eller ledelsen internt uden resultat? Manden gik fra at være en af de mest scorende spillere i PL, kåret som Uniteds vigtigste spiller i sidste sæson, til slet ikke at være i startopstillingen. Samtidig er han blevet svinet af pressen hele sæsonen, ingen opbakning fra klubben. Misser pre season hans barn dør, ingen opbakning. Når klubben er ligeglad, hvorfor fanden sku han så ikke være det? Den investering de ligger på 500.000 pund om ugen, ligger der slet ikke et ansvar hos dem, for at sørge for de for den investering tilbage og samarbejdet fungere? Det er jo ikke Nordkorea det her, det er derfor der findes fagforeninger i 2022.
Skrevet af bluemotion
Christiano har et kæmpe ego og det er et problem, særligt når tingene ikke kører. Men han har jo ret i store dele af sin kritik af klubben og lederskabet.
Skrevet af Kompis
Tonytouch:
Kompis: og hvor ved du fra at Ronaldo ikke har forsøgt at tage disse problemstillinger med træneren eller ledelsen internt uden resultat?


Det ved jeg heller ikke noget om. Men det ændrer ikke på, at han aldrig skal gå bag om ryggen på sin arbejdsgiver. Han får løn for at spille fodbold, og så er det ikke op til ham, om han skal spille 3 minutter af en kamp eller hele kampen.
Skrevet af Wander
"Manchester United fans" fejrer at 500.000 om ugen ryger ud af lønsummen, hvilket bringer det samlede antal af penge ud af lønsummen i denne sæson til 1 mio. om ugen, mens de såkaldte "United fans" skriger Glazers out og lader som om, at The Glazers vælger at udnævne en manager med 10 års erfaring med at spare klubbers penge er en stor tilfældighed. 15 års bevis på Glazers pengebesparelse. 10 års bevis for Ten Hags pengebesparelse. Alligevel valgte Manchester United-fans at ignorere det og leve i benægtelse.

Ikke nok med det så tænk på, at Ronaldo har fået så mange problemer på grund af et lovligt interview, end Greenwood og Maguire fik for at blive anklaget for faktuelle forbrydelser, hvilket netop viser, at Manchester Uniteds fans største fjende er en, der er ærlig over for dem.
Glazers out
Skrevet af KPinchy
Wander, sikke noget vrøvl. Greenwood er ikke dømt endnu, og derfor har de ikke juridisk belæg for at ophæve hans kontrakt.
Skrevet af Woap
Endnu en sofa kriger, som kæfter op🥳 United kan ikke fyre Greenwood før, han er dømt.

Ronaldo har ret i mange af de ting han siger. Problemet er, at de bliver overskygget af nogle af de andre udtalelser, samt hans reelle agenda, nemlig at blive fri af klubben.

Ronaldo har tydeligvis en større midtvejskrise, hvor det ikke helt er gået op for ham, at han ikke længere er 2013 Ronaldo
Skrevet af H-H
Tonytouch:

Bayern går efter Harry Kane. Ellers har de Choupo-Moting, som er kommet ganske godt i gang.
Skrevet af HelleDusseDa
Man Utd kunne have undgået alt dette pjat hvis de havde solgt ham i sommers...Jeg syntes at det er noget lort Ronaldo har lavet, men ved bare ikke hvad ledelsen havde forventet? Han kan med enhver ret claime at være en af de bedste 10 spillere nogensinde, alle ved hvordan han er på godt og ondt(undtaget en ledelse der ikke engang gad møde ham) og han har netop gået igennem en større familiemæssig krise...Hvorfor i alverden kan man ikke regne ud at det er en dårlig ide at smide ham på bænken med en træner som tydeligvis helst vil være fri for ham? Det er eddermame også en dyr månedsløn for en reserve...Uniteds ledelse og Ten Hag burde have talt sammen om denne situation...At de tydeligvis ikke har bevidner om en syg klub.
Skrevet af Shamran
Ronaldo har altså været med i 15 ud af 21 kampe i sæsonen sømand så det er jo ikke fordi han ikke har fået masser af chancer på trods af at manageren angiveligt ikke vil bruge ham.

Men nu er det sådan hos ETH at hvis ikke man performer, ja så ryger man på bænken. Det er ikke anderledes for alle mulige andre spillere såsom Maguire, Shaw - herefter Malacia, Sancho og Casemiro der jo først for alvor kom i start 11´veren efter 4-5 kampe da McT ganske enkelt spillede bedre på det tidspunkt.

Ronaldo har scoret 3 mål i 15 kampe i denne sæson og så kan man ligesom ikke bruge hans tidligere 20 års top performance til særligt meget når det altid er næste kamp der tæller og den nuværende form.

Det er som om alle tænker som resten af 1/2 mia Ronaldo followers der intet aner om fodbold at sålænge man hedder Ronaldo så skal man automatisk spille i start 11´veren uanset hvordan man ellers har spillet i sæsonen.

Når man spiller for United så handler det altid om holdet og klubben og ikke om enkeltpersoner - også selvom de hedder Ronaldo. Det er der rigtigt mange Ronaldo followers der ikke fatter og fred være med det fordi de er mere interesseret i Ronaldos hår eller whatever end i fodbold.

Vi andre der er fodbold fans og fan af United vil altid sætte holdet over enkelt personer og performer man ikke ja så skal man selvfølgelig heller ikke spille - længere er den egentlig ikke.

Ronaldo havde haft langt mere krudt i bøssen hvis han havde fyret sit interview af i sidste sæson hvor han var klubbens topscorer, men pudsigt det kommer nu her hvor han virkelig har været ringe og tydeligvis er 3. valget i angrebet efter Martial og Rashford, hvoraf den ene har været skadet det meste af sæsonen og den anden ikke er fuldblods 9´er og hvor han derfor ganske givet mere er blevet benyttet af nød end af lyst af ETH, men det er jo en masser chancer han bare kunne have taget men af fejlet.
Skrevet af HelleDusseDa
Ronaldo har startet inde i 4 ud af 16 kampe....Eric Ten Hag er en elendig træner omgivet af en masse tumper, hvis de ikke kan regne ud at det er en sprængfarlig cocktail...Det kunne jeg have fortalt dem på trods af aldrig at have mødt Ronaldo, trænet et fodboldhold eller taget et kursus i mandskabspleje...Manden får flest penge, ligger højt i hierarkiet, er en af verdens bedste nogensinde og har en ærgerrighed og træningsiver som man måske aldrig har set lige...Lad os smide ham på bænken og behandle ham lige som alle andre der ikke passer ind i systemet 😂 Ronaldo har bestemt ikke altid været min favorit, da han virker træls...Men folk der fremhæver ETH som et fodbold geni og løsningen på Man Utds problemer...I må da kunne se at dette kunne have været undgået?
Skrevet af 09043428
@Helledusse

Det virker ærligt talt dumt at stille det op som at enten er ETH en elendig træner eller fodbold geni. Han er nok noget midt i mellem de to yderpoler og nok også lidt tættere på geni end elendig siden han har haft succes i ajax og efterfølgende er hentet til man united.
Skrevet af R4iN007
Ja det kan da kun gå for langsomt, og få smidt ham langt væk..
Nogen vilde stjernenykker - der er kommet op til overfladen, det sidste års tid..
Man U betaler hans løn, også skal han da os udføre det arbejde klubben Beder ham om..
Engang Brøndby - Altid Brøndby
annonce
0