Snak

Mere indhold efter annoncen
Ronaldo har altså været med i 15 ud af 21 kampe i sæsonen sømand så det er jo ikke fordi han ikke har fået masser af chancer på trods af at manageren angiveligt ikke vil bruge ham.

Men nu er det sådan hos ETH at hvis ikke man performer, ja så ryger man på bænken. Det er ikke anderledes for alle mulige andre spillere såsom Maguire, Shaw - herefter Malacia, Sancho og Casemiro der jo først for alvor kom i start 11´veren efter 4-5 kampe da McT ganske enkelt spillede bedre på det tidspunkt.

Ronaldo har scoret 3 mål i 15 kampe i denne sæson og så kan man ligesom ikke bruge hans tidligere 20 års top performance til særligt meget når det altid er næste kamp der tæller og den nuværende form.

Det er som om alle tænker som resten af 1/2 mia Ronaldo followers der intet aner om fodbold at sålænge man hedder Ronaldo så skal man automatisk spille i start 11´veren uanset hvordan man ellers har spillet i sæsonen.

Når man spiller for United så handler det altid om holdet og klubben og ikke om enkeltpersoner - også selvom de hedder Ronaldo. Det er der rigtigt mange Ronaldo followers der ikke fatter og fred være med det fordi de er mere interesseret i Ronaldos hår eller whatever end i fodbold.

Vi andre der er fodbold fans og fan af United vil altid sætte holdet over enkelt personer og performer man ikke ja så skal man selvfølgelig heller ikke spille - længere er den egentlig ikke.

Ronaldo havde haft langt mere krudt i bøssen hvis han havde fyret sit interview af i sidste sæson hvor han var klubbens topscorer, men pudsigt det kommer nu her hvor han virkelig har været ringe og tydeligvis er 3. valget i angrebet efter Martial og Rashford, hvoraf den ene har været skadet det meste af sæsonen og den anden ikke er fuldblods 9´er og hvor han derfor ganske givet mere er blevet benyttet af nød end af lyst af ETH, men det er jo en masser chancer han bare kunne have taget men af fejlet.
Ronaldo har startet inde i 4 ud af 16 kampe....Eric Ten Hag er en elendig træner omgivet af en masse tumper, hvis de ikke kan regne ud at det er en sprængfarlig cocktail...Det kunne jeg have fortalt dem på trods af aldrig at have mødt Ronaldo, trænet et fodboldhold eller taget et kursus i mandskabspleje...Manden får flest penge, ligger højt i hierarkiet, er en af verdens bedste nogensinde og har en ærgerrighed og træningsiver som man måske aldrig har set lige...Lad os smide ham på bænken og behandle ham lige som alle andre der ikke passer ind i systemet 😂 Ronaldo har bestemt ikke altid været min favorit, da han virker træls...Men folk der fremhæver ETH som et fodbold geni og løsningen på Man Utds problemer...I må da kunne se at dette kunne have været undgået?
@Helledusse

Det virker ærligt talt dumt at stille det op som at enten er ETH en elendig træner eller fodbold geni. Han er nok noget midt i mellem de to yderpoler og nok også lidt tættere på geni end elendig siden han har haft succes i ajax og efterfølgende er hentet til man united.
Ja det kan da kun gå for langsomt, og få smidt ham langt væk..
Nogen vilde stjernenykker - der er kommet op til overfladen, det sidste års tid..
Man U betaler hans løn, også skal han da os udføre det arbejde klubben Beder ham om..
Engang Brøndby - Altid Brøndby
annonce