Snak

Mere indhold efter annoncen
Okay den havde jeg ikke lige set komme, men fedt hvis sådan en handel kan lade sig gøre. Med kun 33 år har Hamsik stadig meget at bidrage med
Vejle Boldklub - fem danske mesterskaber AS Roma - tre scudettoer FC Barcelona - 26 mesterskaber Og få så Radja Nainggolan tilbage til Roma
Svensk kæreste?
Vel største navn nogensinde i skandinavisk fodbold. Især fordi han stadig har noget at bidrage med. Han får resten af ligaen til at ligne amatører.
Sempre Milan.
Arh.
Van der Vaart må anslåes at være et større navn.
At han så total mislykkedes, er en helt anden sag..

Herudover kan man nok også finde nogle enkelte danskere med et større navn, men som var I Superligaen inden de drog afsted eller kom hjem fordi de skulle ´hjem´ til Danmark.
@nøgler: fantastisk! Fem ud af fem djælvetegn til dig for fredagens bedste historie :)
WTF !!!!
Wtf..... Hvor kom den fra
Landsholdet Manchester United FC København
Hvordan kan det være, IFK pludselig kan tiltrække så ´store´ navne?! Mit indtryk var ellers, at de havde kæmpet noget med økonomien i de senere år, men nu er de åbenbart tæt på Berg, Wendt og Hamsik... De kommer vel alle fra nogle rimelig store kontrakter! Det er næppe store kontrakter, IFK lokker med, så imponerende at de kan tiltrække dem alligevel


Marek Hamsik - Absolut. Kæmpe overraskelse hvis han havner i IFK Göteborg.

De to andre er vel alt andet end overraskende. Begge har haft deres "opvækst" i IFK Göteborg, og nu vil de gerne "hjem". Det er vel et ret klassisk scenarie, også selvom lønnen måske ikke er så fantastisk. Marcus Berg er 34 og Oscar Wendt er 35, så de kan lige nå det inden støvlerne skal stilles på hylden.

Hamsik (som også er "gammel", bevares) har vel ingen tilknytning til landet eller IFK og har vel også en noget større stjerne end de to. Men så igen. van der Vaart i FCM var jo ikke lykken.
Silkeborg IF
Som jeg husker det, kom van der Vaart dog til Midtjylland med et nyligt CV, der var tæt på ligegyldigt. Tre ikke vildt imponerende sæsoner i HSV, som i den sidste af de tre sæsoner var ét point og to playoffkampe fra nedrykning, blev efterfulgt af et mildt sagt mislykket ophold i Real Betis. Det er så nemt at være bagklog, men det var ikke chokerende, at niveauet ikke var til mere. Desuden havde han oplagte personlige grunde til at søge mod Danmark, så man kan også spekulere i, om skiftet var drevet af den rigtige motivation.

Marek Hamsiks nylige historik og CV er trods alt ikke lige så kedelig, og hans nedadgående kurve har umiddelbart ikke varet lige så længe eller været lige så stejl. Hans bevæggrunde for at tilvælge Göteborg kan vi kun spekulere i. Det er næppe pengene, da de helt sikkert er større i Kina; mit bedste bud er Rockbaren, melodisk dødsmetal og Fernet.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
Øv!!! OG SÅ IFK!!! I SVERIGE!!! Har du spist søm Marek!!!
annonce