Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Mbappé hælder til PSG efter nyt tilbud

Skrevet af bold
fre 20. maj 10:10

Kylian Mbappé er angiveligt tæt på at takke ja til en kontraktforlængelse i PSG, efter den franske klub har tilbudt angriberen en ny, forbedret aftale.Læs hele nyheden her
Skrevet af futbol92
Mbappe som spillende træner de næste 10 år? :D

Hvilken farce det her har udviklet sig til ...
Skrevet af Martinovic
Sørgeligt han vil spilde sin karriere i den liga. Der er intet andet end Champions League for PSG at kæmpe om.
Mojn do!
Skrevet af Juniorx
Han har muligheden for at blive en af de helt stor, men vælger istedet muligheden for at blive ekstrem rig!!

Selv hvis Paris ved et mirakel skulle vinde andet end den franske liga bliver han i Paris aldrig en af de helt store. Det er ligaen simpelthen for svag til. Tag til England, Spanien eller Italien hvis du vil sportsligt vise hvad du har i dig.
Skrevet af Ashley’s Army
Det er simpelthen for underligt det der!
Tænker der er en grænse for hvor mange penge man kan bruge og den vil jeg mene han allerede nu er over. Så må man da kigge på sportslige ambitioner i stedet.

Kan selvfølgelig også bare være han har det super godt hvor han er og ikke behøver flere sportslige udfordringer end hvad den franske liga byder på daglig basis.det kan man vel også have lidt respekt for. Desuden synes jeg også man kan have respekt for hvordan han bare kan suge penge fra ejerne. Ikke at de kan mærke det.
50+1 er til for at sikre Bayern vinder 50 mesterskaber for hver gang en anden tysk klub vinder 1.
Skrevet af Platon15
Han kører begge klubber rundt i manegen:-)
Ship it! https://spiludbydere.dk - https://krydsord.dk
Skrevet af LFC4Life
Jeg ved godt han er fra Paris, er PSG-fan og at det er helt enorme summer han nok ville tjene.

Men...

Han ville jo langt fra gå sulten i seng i Real Madrid, og udvikler han sig som forventet, ville der nok om 1 1/2-2 sæsoner være en forbedret kontrakt til ham der.

Måske er det bare fordi jeg er almindelig dødelig lønmodtager. Men jeg forstår ikke, hvorfor det ikke trækker i ham at prøve sig af i en stærkere liga med mere konkurrence (uagtet at denne sæsons mesterskab var ganske suverænt).

Det var aldrig realistisk, og ville være latterlige summer, men gad godt have set Haaland/Mbappé bruge et årti i City/Liverpool som den nye Messi/Ronaldo historie :-D Nu må vi nøjes med at se om de kan rende ind i hinanden i CL.
Liverpool FC Brøndby IF AZ Alkmaar RAC Valladolid FC Porto Internazionale?
Skrevet af Pantic
Skal man ikke liiiige tage det med et Gran salt. Det er én journalist der kan skabe lidt opmærksomhed ved at komme med sådan en artikel. Mon ikke Mbappe har taget beslutningen for længst.
Above all: FC København Second in command: Real Madrid Luis Figo, Raul & Maldini - Stjerner på og udenfor banen. Fænomenet Ronaldo ændrede standarden for angribere. Eden Hazard - Det nye stjerneskud!
Skrevet af Mustafa1990
Jeg synes, at Rodrygo og Asensio gør det udmærket i Real. Ser det ikke som et must at hente ham.
Skrevet af RasmusRM
Puha, som Real Madrid-fan har jeg længe håbet på, den her snart blev lukket.

Nu er jeg til gengæld ved at være godt træt af det cirkus her. Han er en gudbenådet spiller, men nu bliver det for meget til min smag.

Han har en kæmpestor magt i PSG, og det passer ham vist glimrende at få mere. Så det virker umiddelbart som den bedste løsning for alle parter, at han fortsætter i den franske hovedstad.
Skrevet af LionelSchmeichel
Sådan! håber han bliver og er med til at gøre Ligue 1 mere attraktiv, ham og Messi bliver ubehagelige næste år!

Skrevet af martint
Jimmy Carr forklarer grådighed bedst: https://m.youtube.com/watch?v=G0l9OXdQh2A

Min respekt for Ronaldo bunder også i hans vilje til at vinde alt overalt, mens min respekt for Messi dykkede over hans moneymove. Mbappe kan jo faktisk blive PSG legende for evigt ved at blive - og den rigeste spiller nogensinde i tillæg. Det er uanset bare mærkeligt. Han har opnået det mulige i PSG. De er ikke bedre med den ringe modstand de møder.

Plus Paris sikkert er en herlig by at være idol og rig i. Barcelona er også fed og har strand / vand. Bayern utrolig flot natur. Milano den italienske livsstil (ikke at Milan er relevant). Madrid lidt mindre som indlandsby. Manchester er England …
Fan af Sir_C....
Skrevet af Morten5500
Vildt hvis hele dette circus bare er for at få en højere løn i enten Real eller PSG. Helt enig i ovenstående kommentarer om at der må være en grænse for hvor grådig man har lov at være.

Det sagt, kan det selvfølgelig også være at han reelt er nervøs om det at forlade trygge rammer (han er trods alt franskmand og har familien tæt på) og måske bare vil stille sig tilfreds med at være hvor han er, istedet for at tro på at græsset altid er grønnere på den anden side...
Skrevet af Hafnia1992
Uanset hvad udfaldet bliver, så glæder jeg mig godt nok til at det her er overstået, og jeg vil ikke blive alt for skuffet eller overrasket hvis han forlænger, for jeg har fra starten aldrig følt mig sikker på at han vil komme. Uanset hvad folk siger om PSG, så kan de stadig tilbyde et spændende projekt, de kommer stadig til at være med i kapløbet om Champions League, og de kunne lige så godt have gået videre mod Real Madrid, og potentielt have stået i finalen nu. Han er fra Paris, tjener Joakim Von And penge og kan sandsynligvis sætte endnu mere ind på kontoen, og fremover være den altoverskyggende stjerne på holdet. Ingen af os ved hvad han har af ambitioner, hvis hans ambitioner er at vinde så mange titler som muligt med klubben fra hans hjemby, jamen så er det sådan det er. Han må hjertens gerne komme, men det er ikke jordens undergang hvis han ikke gør, så må man se om man kan finde andre spillere og forstærke holdet. Ærgerligt hvis man glipper både Haaland og Mbappé dog.
• FC København • Real Madrid • Landsholdet
Skrevet af Peter Nielsen
Mbappé skal da være fløjtene ligeglad med om fodbold puristerne hellere så ham spille i PL eller La Liga. Jeg forstår ham godt hvis han overvejer at blive i Paris. Familie og venner bor i Paris. Jeg vil til enhver tid vægte familie og venner højere end prestigen i at spille for en større klub i en større liga.

Desuden, det er muligt han vil få mere i løn i PSG, men det skulle slet ikke undre mig hvis den samlede pakke inklusiv sign-on fee var bedre i Real Madrid. Jeg tror simpelthen ikke økonomien har det helt store at sige i forhold til om han vil skifte eller ej. Det er mere sportslige ambitioner kontra tryghed ved at blive i Paris.
Skrevet af Liv'pool
Det Lan også være de sportslige ambitioner ikke er altafgørende for ham. Han har det muligvis ret godt i Paris og hvis hans privatliv bare kører på skinner der, så skal han da overveje, om det er det værd at rive det hele op for st prøve noget ukendt?
Skrevet af laligafan
Her i Spanien er man sikker på at han kommer. Tror ikke denne journalist har ret, Paris har selv sagt at slaget var tabt.
På ESPN var de sikre også Joulian der elsker Paris sagde det samme. De to spanske journalister der også er på YouTube mand og en dame de har nærmest altid ret, de har meget inside viden altid, sagde den var næsten sikker mbappe kommer til real.
Vi må se jeg er stadig nervøs kun næsten sikker.
Skrevet af Sebbe-Real
Det her må jo kandidere til at være den største transfersaga/farce nogensinde!

Jeg aner ikke hvad man skal tro på man må bare vente til på søndag hvor det forhåbentligt bliver endeligt officielt hvad han gør.

For ikke lang tid siden troede jeg den var hjemme men nu bliver jeg i tvivl igen og jeg har hele tiden været lidt i tvivl med hvad det ender på.

Hvis han ender med at blive, så tror jeg at det bliver på en kort kontrakt og at det så om 2 - 3 års tid kan forsøges igen.

Spørgsmålet er bare om Real har uanede mængder tålmodighed.

Ville se dårligt ud for Real hvis både Haaland og Mbappe ikke kommer.
Skrevet af laligafan
Livpool
mbappe har altid sagt at han ønsker at komme til real, at det var hans drøm. der har været store sociale problemer på PSG med kligger, træner fremtid er meget uvist også. PSG forsøg er meget desperate at gøre mbappe til anføre osv.
Benzema og mbappe vil desuden gerne spille sammen sidste chance Benzema er 34 år.
Skrevet af Slettet(531700222108)
V
Skrevet af Vingsted
35 i måneden og 880 i sign on .. FFP har spillet fallit.
annonce
0