Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Mbappe kan komme på plads fredag

Skrevet af bold
tor 26. aug 2021

Spanske Marca skriver, at PSG har tænkt sig at acceptere Real Madrids bud på Kylian Mbappé, hvorfor handlen kan blive gjort officiel allerede fredag.Læs hele nyheden her
Skrevet af shansendk
Det er en for sindssyg transfersum for et år! Seriøst. Det er sgu da ikke sjovt længere...og det er en klub som hellere ikke har en reel krone på kistebunden. Ja der vil blive solgt trøjer, men det vil der jo også næste år.
Skrevet af Slettet(371811220901)
Så har real alligevel lidt cash at fyre af. Bliver spændende hvis han kommer nu, og hvordan han vil klare sig i en top liga.

Vil dog sige, det giver meget lidt mening at fyre 170 mio euro af for en spiller med 10 måneder tilbage af kontrakten.
Argentina tager VM i 2022! Napoli tager Scudettoen for første gang siden Maradona tiden.
Skrevet af unvraiparisien93300
Leonardo betingelser er 220€, og intet mindre. Så tror ikk han smutter ikke denne sommer.
Skrevet af JesusChrist
Der er ikke noget ved det her der giver mening. Det er en and.

Der står endda i artiklen at de ikke vil sælge ham en uge før transfervinduet lukker. Det er jo ligesom der vi er nu. Og hvorfor skulle de pludselig gå med til den pris som de ikke ville gå med på tidligere i dag?

Men HVIS det nu skulle ske, så tror jeg at Ronaldo ryger til PSG og ikke City. Men tror at begge handler er rygter uden hold i virkeligheden, og kun sat i verden for at prøve at sælge lidt aviser og få lidt clicks.
Skrevet af Slettet(281109220903)
Det bliver spændende og se hvad han kan gøre i en meget støre klub og i en bedre liga ind den franske. Men tror nu nok det skal blive godt og i starten har han jo hans landsmand har kan læne sig op af, for det er vel meningen at han skal blive benzema helt klare afløser på den lange bane, men lige at have en eller to sæsoner hvor benzema kan lære ham hvad det vil sige at spiller for en klub som Real Madrid.
Danmark Brøndby I.F Altid og for evigt England Chelsea F.C
Skrevet af Slettet(270000221401)
Leonardo betingelser er 220€, og intet mindre. Så tror ikk han smutter ikke denne sommer.


Argh, mon ikke Real har de knap 1500 kr. ;-)
10-års jubilæum d. 13. januar 2022. Tid til at søge mod nye eventyr - tak for dansen venner og frænder. Håber jeres 2022 bliver fantastisk!
Skrevet af Fl@skebøf
Dejligt PSG smager deres egen medicin.
Skrevet af Slettet(270000221401)
Undrer mig lidt over Mbappe. Et EM, hvor han spillede skidt, angiveligt i konflikt med Giroud og alt for ofte slog ud med armene/brokkede sig over holdkammerater.

Nu, hvor han virker hellbend på at komme til Real, selvom PSG har større chancer for CHL trofæ end længe.

Fatter ikke at han ikke tager et år ekstra, med muligheden for at spille med Messi. Føler han sig truet?
10-års jubilæum d. 13. januar 2022. Tid til at søge mod nye eventyr - tak for dansen venner og frænder. Håber jeres 2022 bliver fantastisk!
Skrevet af Peter Nielsen
Det er jo nok for sent i transfervinduet til at håbe på at PSG så henter Pogba for omkring 80 mio Euro og M. United så henter en top klasse DCM, men man har vel lov til at drømme.
Skrevet af Chr.P
Peter:
Tænkte nøjagtigt det samme...
Skrevet af Jinxed88
Man kan ikke andet end at lykønske Real Madrid hvis denne handel går igennem. Jeg synes bestemt at prisen passer med 1 år tilbage af kontrakten. Det er muligvis for meget men dette er ikke hvem som helst som bliver handlet. Igen tillykke til Madrid hvis det går igennem, det sender også en besked til omverden. Respekt for det.

Jeg føler at han hører til i Real Madrid og det har været skrevet på væggen i flere år. At knægten har modet til at afvise den store kontrakt i Paris og muligheden for at spille med Neymar og Messi jamen det gør min respekt større for drengen. Han vil skrive sin egen historie, det har han mulighed for nu i Madrid uden at skulle stå i skyggen på nogen.AGF & FC Bayern, begge siden barnsben.
Skrevet af Pindhunden
Transfervildskab: Mpappe skifter til Madrid, mens Ronaldo skifter til PSG. Det ville både vulgært og lidt fascinerende.
Skrevet af MesutCazorla
og det er en klub som hellere ikke har en reel krone på kistebunden.

Hvorfor har de ikke det? Real Madrid har ikke forvaltet deres økonomi, på samme måde som Barca. De to klubber, har ikke fælles regnskab.
Skrevet af Tonytouch
Alt ved denne transfer giver mening, folk der siger andet ved ingenting om Reals økonomi eller deres handler på transfermarkedet. Real har reelt kun solgt ud af truppen de sidste 2 transfervinduer, og har kun købt Alaba for et sign on fee. Det virker til denne handel har været planlagt længe, og er årsagen til deres manglende handler med andre spillere, fornuftigt.
Skrevet af Iskoldere
Spørgsmålet er vel egentlig, hvor meget dyrere det er for Real at hente ham nu fremfor på en fri transfer om et år?

Jeg forestiller mig, at sign-on feen om et år vil være i hvert fald dobbelt så høj, mens lønnen nok også vil ryge op med 100 mio. kr. om året.

Så umiddelbart vil mit bud være, at Real sparer ca. 250 mio. kr. i sign-on fee samt omkring 500 mio. kr. i løn over kontraktperioden.

Til gengæld står man så med markant bedre muligheder for at hive mesterskabet hjem, samt få den profil til dels klubben og dels ligaen, som alle sponsorer vel sukker efter.

Ydermere slipper Real for, at lønhierakiet går fuldstændig banjo.

Med andre ord kan jeg nu godt se sammenhængen i, at Real køber ham nu. Forudsat at mine "beregninger" holder nogenlunde stik.
Skrevet af realmadrid7
Jeg tror sagtens der alligevel er mange penge at spare ved at vente et år. Men risikoen for at miste ham til en af de engelske klubber ved at vente et år er al for stor.
Han vil måske helst til Real, men det handler jo lige så meget om at komme til en større liga. Står en af de engelske klubber med et tilbud om PL + 50% ekstra i løn, kan Real ikke kæmpe med. For selvom vi har pengene at byde den slags penge, så har vi kontra PL klubberne helt andre udfordringer med lønpakken.
Det vil være en al for stor en sats at vente et år. Han kan nå at skifte mening, det har vi sådan set allerede prøvet med De Gea en gang

Læg dertil de sportslige og kommercielle fordele ved ikke at vente et år. Han kan jo være forskellen på titler i denne sæson.
Skrevet af Pep Guardiola
Alt ved denne transfer giver mening, folk der siger andet ved ingenting om Reals økonomi eller deres handler på transfermarkedet.


Is på. Man kan ift. Real godt stile sig skeptisk over for en handel til 1 mia.+ for en spiller med 10 måneder tilbage på kontrakten. Det virker pænt sikkert at Mbappe KUN vil til Real, så hvis vi går ud fra at de ville få ham om et år uanset, er det godt nok en høj pris de betaler. Jeg er ligeglad med om de kan eller ej, prisen er høj når han har et år tilbage.

For Mbappe skulle man også tro at et enkelt år mere i Paris var til at overskue, særligt når nu de har samlet et Avengers-hold der vel også må betragtes som favoritter i Champions League. Hvorfor ikke opfylde profetien, vinde CL til PSG med Messi og smutte til Real næste sommer gratis?

Jeg synes sagtens man kan finde grunde til at denne handel ikke entydigt er logisk rigtig. Men måske jeg bare ingenting ved om Real og deres handler. I øvrigt en ucharmerende debatstil du ligger for dagen. "Det er min holdning og dem der ikke deler den fatter ikke hvad de snakker om".
Skrevet af Pep Guardiola
Iskoldere jeg forstår ikke dit regnestykke. Er din påstand at Real ved at hente Mbappe nu sparer 100 mio. kr om året i løn til ham??
Og hvor er de 1.3 mia. kr. de indleder med? Altså, undskyld mig, men økonomisk kan det da umuligt være forsvarligt at give så mange penge blot for at have ham et år yderligere. Det er andre forhold, fx at det netop er ham, et generationstalent man gerne vil sikre asap der gør det.
Skrevet af Iskoldere
@Pep

Ja, min påstand er, at lønpakken, som Mbappe vil få ved at komme til Real nu, er mindre, end den vil være til sommer.

Så regnestykket ser således ud:

Lad os sige, at de henter Mbappe ind på en løn, der matcher Hazards på omkring 20 mio. pund om året (Det tal jeg lige kunne finde).

Jeg tror ikke, at det er urealistisk, at lønniveauet skal væsentligt højere op om et år, når der er "fri konkurrence" om manden. Jeg kunne snildt se, at lønnen derfor ville ende med at være på 30 mio. pund om året. (PSG skulle angiveligt have tilbudt Mbappe 25 mio. euro efter skat om året?! https://www.sport.es/en/news/psg/revealed-the-huge-contract-offer-rejected-by-kylian-mbappe-12017777 )

Så deraf kommer påstanden om de 100 mio. kr. sparet om året i forhold til løn. Som jeg også nævnte tidligere, så var der en række øvrige fordele ved det - inklusiv en markant lavere sign-on fee.

Så samlet set vil jeg vurdere, at "besparelsen" ved at hente ham nu er på ca. 750 mio. kr. set over en fem-årig periode.

Jeg er samtidig fuldt ud bevidst om, at man stadig betaler 1,3 mia. kr. for ham. Men så har man til gengæld også sikret sig den profil, der får sponsorer til at flokkes til klubben, og en profil, der atter gør Real attraktiv at følge for den neutrale seer.
Skrevet af Pep Guardiola
Fair nok, det er jo svært at vide og det er en holdning. Jeg tror personligt ikke på at Mbappe vi vinke farvel til 100 mio. kr. om året bor for st komme et år før. Det vil løbe op i en halv mia. hvis vi går ud fra en 5-årig kontrakt. Det tror jeg er urealistisk.
Det kan godt være at det er fri konkurrence om et år, og det er nok også derfor Real forsøger at trykke på knappen nu, men det tror jeg ikke spiller ind på Mbappe løn. Måske på hans sign on fee, men ikke hans løn. Han træder ind på øverste løntrin og på det højeste real kan tilbyde inden for deres rammer.

Så samlet set vil jeg vurdere, at "besparelsen" ved at hente ham nu er på ca. 750 mio. kr. set over en fem-årig periode.


Når du siger samlet set, så er det foruden transferprisen ikke? Det tror jeg er voldsomt. Det vil udelukkende være penge der ville tilgå Mbappe og at han skulle vinke farvel til 750 mio. kr. blot for at komme et år tidligere kan jeg på ingen måde forestille mig.
annonce
0