Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Milan-stjerne skifter til Barcelona

Skrevet af bold
tir 22. mar 2022

AC Milans midtbanestjerne Franck Kessie har skrevet under med FC Barcelona. Det skriver transferjournalisten Fabrizio Romano på sin Twitter-profil.Læs hele nyheden her
Skrevet af Martinovic
Han bliver et flop. Teknisk passer han slet ikke ind Xavis filosofi. Han er dårlig med bolden og har sin styrke i spillet uden bold.
Mojn do!
Skrevet af Milano
Avavav en turnaround de har gang i Barcelona.

Kan slet ikke gennemskue økonomien, men kæmpe signing. Ligesom AC er det.

Så finder de 300 mil til salah også, og pludslig er de tilbage i verdenseliten.
Like: Italien: Milan Danmark: Silkeborg Spanien: Real Madrid England: Manchester United
Skrevet af Slettet(172333222811)
Teknisk passer han slet ikke ind Xavis filosofi. Han er dårlig med bolden og har sin styrke i spillet uden bold.


Nu ved jeg ikke lige super meget om A.C Milan (og Serie A generelt) - men er det ikke tiltænkt han skal bruges som 6´er i Barca?
Skrevet af Alabu
Så finder de 300 mil til salah også, og pludslig er de tilbage i verdenseliten.

Tvivler på Salah. Rygterne går på, at sommerens nye kantspiller bliver Raphina.
Men ja, det er nogle ret imponerende frie transfers, som de hiver hjem for tiden.
Skrevet af Martinovic
Nu ved jeg ikke lige super meget om A.C Milan (Og Serie A generelt) - men er det ikke tiltænkt han skal bruges som 6´er i Barca?


Jeg ved ikke, hvilken rolle han skal have, men Barcelona har Busquets og De Jong til 6´eren.

Det skal heller ikke lyde som om, at Kessie er uduelig. Det er han ikke, men i forhold til hvordan Barcelona spiller fodbold, undrer det mig, at de vil kaste så mange lønkroner efter ham.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(172333222811)
men Barcelona har Busquets og De Jong til 6´eren.


Busquets er jo ved at være en "ældre" herre og De Jong fungerer vel bedre som 8´er - og så Kessie bagved som 6´er?
Skrevet af TheUnitedWay
Æv ;( Så signer de vel også Dybala og Mbappe. De har åbenbart penge nok ;(
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Pep Guardiola
Han bliver et flop. Teknisk passer han slet ikke ind Xavis filosofi. Han er dårlig med bolden og har sin styrke i spillet uden bold.


Det samme sagde man om Keita. Han endte med at få en rolle opkaldt efter sig. Kessie er tænkt som den mere pragmatiske løsning nær man ind i mellem skal bruge noget stål.
Man skal have nogle forskellige værktøjer i en trup. De er fint dækket ind med boldspillene playmakere. De har ikke så meget muskel og fysik i Pedri, Gavi, de Jong og Busquets.
Skrevet af BabyJesus
Har haft et godt øje til KEssie i flere år efterhånden... En helt fornuftig handel, vil jeg mene. Han kan bidrage med noget man ikke har i forvejen. Han er blot 25 år gammel, og har spillet på topniveau i Serie A i flere år. Enhver handel behøver jo ikke at være beregnet med henblik på startelleveren. Flere Milan-tilhængere er desuden ærgerlige over at miste ham.

En anden i tråden nævner Raphinha som mulig kantspiller - også en helt fornuftig idé, da han er vildt dygtig.. men lad nu være med at opildne til en hovedløs Salah-handel. Han fylder 30 til juni, og det øjeblik han begynder at miste fart mister han værdi. Lad være med at købe spillere der er ældre end 26-27..
Skrevet af uppermost
Godt køb af Barca. 25 år, stor profil i Milan og gratis. Fremragende felt til felt spiller, som nok er tiltænkt en rolle som Keita havde førhen. Vigtig at have muligheden for at sætte fysik ind på midtbanen, hvilket de mangler nu.
Skrevet af realmadrid7
Mere imponerende bliver det at se hvordan de skal få det til at gå op når truppen skal registreres, for det svære i Barcas tilfælde er vel ikke at hente spillerne men det førstenævnte.

Her tyder det på man satser hele butikken på man godt kan komme af med nogle spillere, inden man foretager indkøb. Det har tidligere jo ikke vist sig at være så nemt.
Skrevet af Wise1964
Hvad sker der lige med Barca ... henter de samtlige spillere af en vis kaliber på free transfers?
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af fischer_whiner
barca har en del med kontrakt udløb i 2022 og 2023, så tænker det bliver nemmere for dem at komme af med nogen end tidligere. denne gang skal de sådan set bare vente, så sker det automatisk
Skrevet af Mike55
Kessie bliver hentet til en Keita/Paulinho lignende rolle som en box-box spiller. At hente en spiller som Kessie på 25 år er en klasse signing.

Kan de registreres eller ej, jeg ved det ikke, men jeg vælger at tro på at Laporta kender reglerne.
Skrevet af Milanistar
Har Barca ikke udløb med Dembele og Umtiti til sommer?
Derudover vinker de jo farvel til Griezmann, og måske det ligger i kortene at Coutinho også er væk. De 4 repræsenterer vel snart 25% af Barcelonas lønudgifter, uden at jeg dog har sat mig ind i tallene.
Så er der vel fint plads til både Kessié og AC, samt yderligere en spiller - måske Raphinha, hvis Dembele altså smutter.

Ift. Handlen kan jeg godt se pointen med at hente noget stål ind til en ellers fysisk underlegen midtbane. Problemet med Kessié er bare, at han er SÅ dårlig teknisk, som det er tilfældet. Her var Keita alligevel bedre udstyret. Førsteberøringerne er i særklasse hans største mangel, og derudover bliver han nogle gange meget ukoncentreret og sjusket mens han har bolden - bruger for mange touches og misser simple pasninger over 8-10 meter.

Han har været god i Milan, men kan bestemt erstattes, når nu han krævede så høj en løn.
Sempre Milan.
Skrevet af Slettet(031913221905)
@realmadrid7

Jeg tvivler meget på at de henter spillere, hvis de ikke både har en plan A og B til at få dem registreret. Lige nu er lønbudgettet stramt, men eftersigende kan man se frem til at det bliver løsnet gevaldigt, når det (indtægter mv.) skal opgøres på ny til sommer. De har sparet over en milliard i lønkroner efter lønnedgange og afsked med Messi, Griezmann, Coutinho mv.

Derudover har de udover Spotify eftersigende også andre sponsoraftaler på tegnebrættet. Så "desværre" for dig er der faktisk gang i en oprydning, økonomisk omvæltning og sikring af fremtiden.
Skrevet af Slettet(031913221905)
Og så er jeg enig i de fleste her: Det virker til at være en klassesigning at få ham - endda på fri transfer. Han kan noget de andre midtbanespillere ikke kan og han er altså bedre teknisk end @Martinovic får ham til at lyde. Væsentlig bedre endda.
Skrevet af Chris4700
Jeg hæfter mig ved at Xavi angiveligt skulle have været meget ivrig efter at få ham hentet til klubben, så der må være en klar plan og ide, og altså ikke bare en markedsmulighed, selvom det alene også ville være nærliggende.
Som andre nævner med økonomien kan det også tilføjes at Barca angiveligt har en yderst lukrativ og individuelt skræddersyet aftale med CVC på trapperne, samt aftalen med Spotify. Penge fra Griezmann falder i det kommende transfer vindue, samme med Coutinho hvis Aston Vila vælger at købe
Barca
Skrevet af Stagger Lee
Ift. Handlen kan jeg godt se pointen med at hente noget stål ind til en ellers fysisk underlegen midtbane. Problemet med Kessié er bare, at han er SÅ dårlig teknisk, som det er tilfældet. Her var Keita alligevel bedre udstyret. Førsteberøringerne er i særklasse hans største mangel, og derudover bliver han nogle gange meget ukoncentreret og sjusket mens han har bolden - bruger for mange touches og misser simple pasninger over 8-10 meter.

Jeg er enig i din vurdering. Én ting er, han ikke er en top spiller, som jeg ser det. En anden er, han spiller en position, der i forvejen er godt dækket ind. Man har en verdensklasse spiller i de Jong og derudover nogle kæmpe talenter i især Gavi, men også Nico. Så har han noget fysik, ja, men det er sgu ikke nok i min bog. Dertil har jeg aldrig været vild med den type, han repræsenterer på Barca´s hold. Han minder langt mere om Vidal og Paulinho, end Keita, Yaya og Rakitic og jeg ved godt, hvilken af de grupper, jeg helst så repræsenteret i truppen. Men, han skal da få en ærlig chance, hvis han kommer.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af tbear
Måske et økonomisk køb, der kun på den korte bane, dvs 1-2 år kan være en forstærkning?
annonce
0