Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Milliardær vil købe sig ind i West Ham

Skrevet af bold
tor 28. okt 2021

Den tjekkiske milliardær Daniel Kretinsky er efter sigende på vej til at købe sig ind i Premier League-klubben West Ham, hvor han på sigt vil overtage klubben helt, melder Sky News.Læs hele nyheden her
Skrevet af Copenhavana
Farvel til Dildo´Davids
Skrevet af Rons
Dejligt for West Ham. En klub der fortjener lidt medvind.Håber det går glat igennem og at I ikke må trækkes med top6 og den korrupte PL-ledelse, som os andre.
Toon 4 Life!
Skrevet af Aussie
Tjah, efter de nyligt anvendte standarder fra PLs "Fit and Proper" test, skulle ham her da danse sig igennem godkendelsen ;)
Skrevet af langtfraliverpool
Sjov connection West Ham har med Tjekkiet, først henter de to tjekkere ind der straks bliver blandt de bedste i ligaen på deres respektive positioner, og nu en mulig ejer. Kan også godt se Hlozek fra Sparta ske nu, som tidligere har været rygtet til West Ham. Derudover må Bah være i deres kikkert, virker som en åbenlys handel. Han ville passe perfekt ind i Pl med sin profil; han er en stærkt undervuderet moderne back, der også burde være landsholdet som jeg ser det.
gunner since 94’
Skrevet af Ajuniz
".. straks bliver blandt de bedste i ligaen på deres respektive positioner,.. "
Rolig nu.
sdy
Skrevet af Kroesus
Det er da rigtigt nok. De spiller begge fantastisk lige nu.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af langtfraliverpool
Jeg er skam helt rolig. Ser vi på sidste sæson er det da ikke en stor overdrivelse at sige, at henholdsvis Soucek og Coufal, var nogle af ligaens profiler på den centrale midt og højrebacken.
gunner since 94’
Skrevet af 3.verdenskrig
Og Bah
Roolig nu...
Skrevet af SotD
Ja ja, manden har ret, bevares. Men rolig nu.
Silkeborg IF
Skrevet af Bosse1983
Du godeste hvor du flæber, Rons. Giver det sig aldrig?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Milanistar
Jeg havde ikke godkendt købet af Newcastle (eller Man. City for den sags skyld) hvis jeg sad i PL-ledelsen. Det strider imod al fornuft og sunde værdier.
Sempre Milan.
Skrevet af Rons
@Bosse

Flæber og flæber… Ja måske - det var i hvertfald 18 uskønne måneder hvor PL, Qatar og top6 gjorde alt hvad de kunne for at stoppe en takeover, der burde være gået glat igennem (efter deres egne regler).

PL har udtalt at de meget nødigt ser andre hold blande sig i top6, så nu må vi se hvordan de ser på investeringen i WH. Sikkert ikke noget, da ham tjekken, jo ikke er SÅ rig endda.
Toon 4 Life!
Skrevet af Bosse1983
Hvornår har PL udtalt at de helst ikke ser andre blande sig i Top 6?

Det virker til at du enten er lidt tungnem eller bare har vanskelig ved at holde ting adskilt. Synes du det er OK, hvis statsejede Saudi-Arabiske virksomheder, sådan ud af det blå, kommer i tanke om at fylde klubben via sponsorater?
Egentlig bør det jo ikke være problematisk for dig, for der er jo intet forhold mellem stat og ejere, så hvorfor skulle disse virksomheder være interesseret pludselig? Således kan man fint parkere den slags sponsorater, mens man diskuterer. Logisk bør de jo ikke eksistere.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(452358222911)
Det virker underligt med alle de hold der nu skal ud og bruge milliarder på spillere..hvor er financial fairplay? Det virker som om at FP kun gælder de russiske og ukrainske milliardærer.. de russiske/ukraineske hold..mens alle andre blot får lov til at bryde reglerne. UEFA er så bund korrupt. Føj for satan.
Skrevet af Rons
@Bosse

Stater kan ikke eje en fodboldklub i PL, og det ønsker jeg heller ikke. Investorer fra andre lande er i orden - selvfølgelig under ordnede forhold mht sponsorater og lign.

Det med at top6-kartellet og PL ikke ønsker andre i toppen har jeg set flere steder. Fx her:

https://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/champions-league-superclubs-liverpool-man-utd-barcelona-real-madrid-a9330431.html?amp
Toon 4 Life!
Skrevet af Bosse1983
Så én repræsentant med en kryptisk udtalelse, er det du kan dokumentere med?

Problemet med Newcastle er jo for pokker netop armslængdeprincippet, så hvorfor klager du? Synes du ikke det er underlig, hvis man pludselig for Saudiske ejere, som intet har med staten at gøre, men der så pludselig fosser penge fra nærtstående virksomheder ind? Hvis det rygtede flyselskab vil sponsorere en klub, hvorfor så pludselig NUFC nu, og i den størrelsesorden? Der er og har været større klubber, med langt større eksponering, som havde taget imod med kyshånd, men man vælger a wee club in the north-east, som hænger med røven i vandskorpen i ligaen.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Rons
Hmm… Jeg klager jo mestendels over den behandling vi fik af PL i forhold til hele processen omkring takeoveren. Jeg har det fint med at være på saudiske hænder - de investerer jo bredt i England samt i flere af de andre PL-klubber. Men hvis de driver klubben hen hvor jeg ikke kan genkende den. Ja så kan jeg godt komme til at klage :)
Toon 4 Life!
Skrevet af Bosse1983
De fleste normale mennesker sætter sig på tønden først, hvis de er usikre på om der kommer en fis eller en grydefuld. Af samme grund vil klubberne have garantier for at regelværket efterleves og er holdbart, frem for at se om araberne opfører sig pænt først. Processen omkring takeoveren har haft meget lidt indsyn, hvor det ender med "vi har set papir som er lovmæssig bindende, trust me bro." Hvis du var alt andet end Newcastle-fan ville du forstå den skepsis som følger.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Carra.23
Rons er blevet "sportswashed" på rekordtid….
Skrevet af Rons
Hvordan dét, Carra? Og iøvrigt er der intet ved den takeover der skete på rekordtid. I 18 måneder var klubben i limbo. Forrykt!
Toon 4 Life!
annonce
0