Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Mourinho har sagt nej til Everton

Skrevet af bold
søn 16. jan 2022

Jose Mourinho skulle efter sigende have takket nej til manager-jobbet i Everton, da han kun har været i Roma siden i sommers. Det skriver mediet The Telegraph.Læs hele nyheden her
Skrevet af Sten_H
Fint med mig.

hans taktik er ligeså forældet som Benitez´
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af 7000 Fredericia
Han har også været i Manchester United. Kom nu lidt bold.dk.
Skrevet af Yobo
Jeg tror ikke på, at han er blevet spurgt.
Skrevet af Pipper
Ham skal vi bare ikke have. Han holder ikke længe den klovn.
Everton F.C
Skrevet af Martinovic
Det vil da også være et skridt ned at gå fra Roma til Everton uagtet en højere løn.
Mojn do!
Skrevet af Vincent Gigante
Så går Evertons ledelse igen efter et prominent navn - frem på at kigge på en træner, der kan arbejde med materielt, indarbejde et koncept mv.

Mou ville sådan set bare være en gentagelse af en fejltagelse, navnligt Benitez.

Man skulle tro, at en FN-glad teenager stod i spidsen for Everton.
Edge lord
Skrevet af Åh nej..!
Kan stadig huske den gang i i start 00´erne hvor engelsk fodbold intensitet, aggresivitet og hurtighed overvandt den italienske - langsomme pasning spil, samt den spanske.. mounrinho ændrede engelsk fodbold i midt 00´erne , men hans form for taktik og fodbold matcher ikke nutidens trend og den forkælede fodboldspiller
Skrevet af The Goat
Det er vist ledelsen der skal skiftes ud som det første. Mourinho har de sidste par år netop ikke vist noget specielt.

Skrevet af Slettet(472039221712)
@Vincent Gigante
Det er et rygte. Foreløbig ikke bekræftet nogen steder - med mindre du ved noget om det, jeg ikke ved? Der vil komme masser af rygter den kommende tid omkring emner som Evertons næste manager.
Personligt håber jeg på Graham Potter, men det er nok tvivlsomt, at han rykker videre midt i sæsonen. Fonseca er ledig. Han har gode meritter fra især Shaktar D., men om han er et emne ved jeg ikke.
Skrevet af Slettet(361642220710)
Jeg håber da han bliver i Roma lidt endnu, Rooney eller ferguson vil måske passe til everton
Skrevet af GoddagFolkens
Rooney kunne virkelig være spændende... Men men men.. Jeg forstår bare ikke, hvorfor en træner som Graham Potter gang på gang ikke får chancen?
Skrevet af Tintin9
Nogle engelske medier har tidligere skrevet at Potters i sommers sagde nej til både Everton og Spurs. Men ikke alt de engelske medier skriver passer jo :0)
Skrevet af Slettet(371249222104)
Godt han bliver i Roma.
Han bliver vigtig for os og opbygningen af Rom
Skrevet af abushreek
"Kan stadig huske den gang i i start 00´erne hvor engelsk fodbold intensitet, aggresivitet og hurtighed overvandt den italienske - langsomme pasning spil, samt den spanske.. mounrinho ændrede engelsk fodbold i midt 00´erne , men hans form for taktik og fodbold matcher ikke nutidens trend og den forkælede fodboldspiller"

Overvandt italiensk og spansk fodbold?
Jeg mindes italiensk fodbold som værende uhyggeligt stærk dengang og selvfølgelig havde Spanien Madrid og Barcelona.
Skrevet af devilskat
Hvor vil man bo Rom eller Pool … æhhhhh kuk kuk
Skrevet af FightorFIight
Alt for stor til Everton.. De eneste klubber der er interessante for Mou: Real Madrid, Bayern og City.
Que Sera, Sera The Lilywhites forever. Los Verdiblancos I Gigliati Gabriel Batistuta
Skrevet af FalconLFC
Hvis man forsøger at hente Mourinho er man godt nok desperat
Skrevet af The Goat
Hvorfor skulle Potter skifte væk fra Brighton? En klub som Everton viser netop ikke den tålmodighed han har brug for modsat Brighton. Håber han bliver i Brighton. De er ikke langt fra en europæisk deltagelse. og næste sæson med et par gode køb, kan ende med at blive deres bedste sæson.
Skrevet af Slettet(401909221509)
Rooney kunne virkelig være spændende..


Rafel Benitez har vundet to spanske mesterskaber og en UEFA cup med Valencia. FA cuppen og champions league med Liverpool, et par pokaler med Inter og Europa League med Chelsea. Manden er ikke uden evner.

Hvis en Champions League vinder fejler hos Everton hvorfor skulle en totalt uerfaren manager som Rooney så være "spændende"?

Det er jo ikke ligefrem sådan at Derby drøner gennem Championship

Nu følger jeg ikke Derby overhovedet men en hurtig google søgning siger, at Derby under Rooney har vundet 15 kampe ud af 59 pr. ca, midt december 2021.
Skrevet af BryanFury
Hvis en Champions League vinder fejler hos Everton hvorfor skulle en totalt uerfaren manager som Rooney så være "spændende"?

Det er jo ikke ligefrem sådan at Derby drøner gennem Championship

Nu følger jeg ikke Derby overhovedet men en hurtig google søgning siger, at Derby under Rooney har vundet 15 kampe ud af 59 pr. ca, midt december 2021.
MåSke du så lige skulle sætte dig ind i tingene. Alting sejler i Derby og Rooney er den eneste konstante faktor i et kæmpe kaos. De har blandt andet fået -21 point alligevel ligger de ikke sidst.

Kæmpe, kæmpe respekt for Wayne og hans vedvarende engagement på trods af elendige arbejdeforhold. Hvis de ender med at blive oppe skylder de Rooney en kæmpe tak. Om han er klar til det næste job er spørgsmålet men han gør det absolut glimrende i sit nuværende job.

Og ja det er ds rigtigt at Benitez vandt nogle titler for snart 20 år siden, men fodbolden er bare en anden størrelse i dag. Ingen gider spille under en så kedelig og gammeldags træner. Det tog ingen tid før han havde mistet omklædningsrummet. Tiden er løbet fra Benitez og hans pragmatiske tilgang.
annonce
0